Što se zarade tiče sve je isto, i dalje zadržavamo 1% za sebe sve ostalo ide članovima koji 60% od toga opet troše kod partnerskih firmi što uz akontacije samo ubrzava i uvećava zaradu, državi se plačaju dažbine, normalno, i to je to - došao si do pogrešnog zaključka, nešto ti je promaklo, piši gde je zapelo da sredimo jer je ne_inteligentno biti potrošač van udruženja potrošača...
- imam 36god., networker sam od 17-e, i do sada nisam video bolju, 100% legalnu i profitabilniju stvar, daj da vidimo šta je to po tvom mišljenju bolje, baci na mail ili podeli sa nama svima, budi drug...
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: Jedino, ako je bilo nekih menjanja u skorije vreme. Ja sam bas detaljno gledao pre nekih ~pola godine i dosao do zakljucka da nije bas toliko profitabilno kao sto se prica :). Ima profitabilnijih stvari na netu :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: `Zemlja je ravna ploča koju na svojim leđima nose 3 kornjače i plovi beskrajnim okeanom... ` :: :: :: :: - gile, il` prouči naš kompezacioni plan il` tiću... NEEEXT!! :: :: :: :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: :: :: Da bi stvarno zaradio neke pare kroz taj sistem, treba ti ne mnogo nego previse referala. Uostalom da se zaradjuju vece pare sistem bi pao :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: *** SCNet-Mts Biznet ** :: :: :: :: - ne_ograničen br. besplatnih min. (kad završiš razgovor ne mora prekidaš vezu!) :: :: :: :: - ne_ograničen br. friends/family br. (umreži celu porodicu... i okolne gradove!) :: :: :: :: - net i pozivi van bizneta u startu jeftiniji (+ imaš 10% popusta na sve to!) :: :: :: :: - pretplata celih 56din./mes. (mislim, šta reći?!) :: :: :: :: :: :: :: :: ...a, u Hrvatskoj nam T-Mobile dao 20% popusta, znaš, al` do kraja god. biće 30%... PSSST! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tužilac ->Poternica->KaFez :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav, poslednjih meseci malo-malo pa idem do trafike po dopunu i definitivno je da mi se prepaid sve manje isplati...Pa prešao bih na postpaid, rekao bih da sam standardan korisnik, pozivi+sms, može i internet (na poslu ne hvatam wifi, pa ako ustreba)...Vidim da ima dosta paketa, razmišljam o Mix-u, Mix Net-u, a ne izgleda mi loše ni ova Moj Klub tarifa (jeftini pozivi, poruke, do5 friends/family brojeva). Bio bih zahvalan na preporukama i iskustvima. I srećna srpska Nova, ako još Srba ima : :: :: :: :: :: Edit: tu negde oko 1000-1500 kinti bi mi bilo ok zasa :: :: :: :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: ::
Cak sam im i platio da raskinemo ugovor. Ne znam sta da ti kazem, probaj pa vidi... NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.