Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Help Nokia N8
STRANA 2 OD 2
VMARC Re: ha 25.03.2012. 00:34 #408360

status: user
broj poruka: 9439
Spremio si Mića, a frka ti za benzin ako je van centra.
To mu dodje kao ona pevaljka, sto u Švajcarskoj, bira Bentlija za sebe, ali ne moze da prica, jer je u ROAMINGu.
Cega se sve necu nacitati na ovoj berzi :-)

F650GS Dakar

:: Ajde ti nadji 5 Nokia N8, novih u kutiji, ja sam spremio soma evra i dolazim da ih uzmem vec veceras. Naravno ako je cena ispod 200evra po komadu kao sto kazes, a ostatak para cemo da popijemo ili pak za benzin ako si dalje od centra.
::
:: Ako je gledati po godini proizvednje, kada je n8 proizvedena tada GS2 nije ni postojao. E u tome je razlika izmedju n8 i sg2. Ne vidim da neko, a ima dosta njih koji su uzeli S-I9000, da govore da je bolji od n8. A izasli su u isto vreme,pad dana razlike
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 Re: ... 25.03.2012. 00:57 #408365

broj poruka: 1227
kakvi strucnjaci, ko bi rekao da je ovo it forum... Samo u Srbiji Nokija moze da predstavlja ultimativni brend a ne kompaniju pred izdisajem...

Daum Re: ha 25.03.2012. 01:00 #408366

broj poruka: 12810
Odustajem stvarno, nekim ljudima ni zdrav razum ne pomaže...

:: Ajde ti nadji 5 Nokia N8, novih u kutiji, ja sam spremio soma evra i dolazim da ih uzmem ukoliko vec nocas. Naravno ako je cena ispod 200evra po komadu kao sto kazes, a ostatak para cemo da popijemo ili pak za benzin ako si dalje od centra.
:: Ako je gledati po godini proizvednje, kada je n8 proizvedena tada GS2 nije ni postojao. E u tome je razlika izmedju n8 i sg2. Ne vidim da neko, a ima dosta njih koji su uzeli S-I9000, da govore da je bolji od n8. A izasli su u isto vreme,pad dana razlike
quna ... 25.03.2012. 01:52 #408374

broj poruka: 1656
E svasta... golf2 dizel sindrom...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict golf dvojka sindrom 25.03.2012. 01:58 #408375

broj poruka: 4515
trenutno je aktuelna tjuning četvorka!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

skar re 26.03.2012. 11:39 #408536

broj poruka: 3992
kome je taj dodnji deo otpao svaka mu cast,Ja svaku kad otvaram izludim koliko je to nabijeno...da skinem a ne ostetim....
a to sad moj je duzi S2 je bolji....naravno da jeste..pa sta...Ja koristim E72 pa nek neko kaze da je neki tel bolji...ne moze ni sa jednim androidom nisam uspeo da skrpim ceo dan bateriju za 72 puna cetiri..

miki069 S2 VS N8 26.03.2012. 18:21 #408646

broj poruka: 1234
Glupo je porediti Samsung S2 protiv Nokie N8,
kada Samsung S2 košta 400 evra, a Nokia N8 270 evra.

Nokia N800 je 350 evra, N9 375 evra.
N9 model 64 GB je 400 evra.
Sa njima treba porediti S2.
Otprilike ista cena.

https://www.bambimobil.blogspot.com

Boem Servis 27.03.2012. 00:24 #408731

broj poruka: 3
Probaj u Beomob-u, kada sam digao ruke od popravke svog telefona (3 servisa su ga drzala oko 4 meseca - BEZUSPESNO trudeci se da ga poprave) rodjak mi rece za da probam u nekom servisu na Novom Beogradu. Proba ne kosta nista, jedino malo vremena da ga odnesem i gle cuda za dva dana telefon je bio popravljen, vrhunac svega cena popravke je bila prava sitnica. Veruj mi od tada svu opremu i apsolutno sve sto mi treba prvo se obratim njima. Evo linka, imas telefon pa ih kontaktiraj mozda imaju resenje i za tvoj telefon.

http://www.beomob.rs

Servis
http://www.beomob.rs/shop/servis-mobilnih-telefona.html

Srecno

markopvict Re: re 27.03.2012. 00:39 #408735

broj poruka: 4515
Stavio ga je u dzep! Odvalio se ceo donji deo.
Ajde posto si serviser, reci iskreno koliko taj telefon ima bagova, kvarova....

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

:: kome je taj dodnji deo otpao svaka mu cast,Ja svaku kad otvaram izludim koliko je to nabijeno...da skinem a ne ostetim...
:: a to sad moj je duzi S2 je bolji....naravno da jeste..pa sta...Ja koristim E72 pa nek neko kaze da je neki tel bolji...ne moze ni sa jednim androidom nisam uspeo da skrpim ceo dan bateriju za 72 puna cetiri.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs