Ja sam na VIPu od pocetka rada. Imao sam i TElenor(Mobtel) i Telekom. Nikada se vise ne bih vratio na jih. Sto se tice toga da VIP nema antene i da je u domacem romingu kod MTSa nije tacno. VEc posle 12 meseci su postavili svoje antene i imali signalo negdegde MTS nije imao. Ja sam na Klik 1100 za 1400din imam 1100 bilo cega da iskoristim. 1100 minuta ili 1100 smsa ili 1100 mb. Posto mi net na telefonu ne treba i ne pisem poruke ja 1100 klikova iskoristim za telefoniranje kak svim mrezama....... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2382314
sa Vipom nisam imao problema sa signalom (osim moža u Sremčici na jednom karakterističnom mestu). Čak je i u mom selu postojao signal i ni u jednom trenutku se nije gubio.
Još malo da pljunem na mts. Pretpostavljam da negde u ugovoru stoji da imaju pravo da promene način tarifiranja ali opet nisu me obavestili što smatram da bi trebalo da urade ako ništa drugo onda iz pristojnosti. Elem bez ikakvog obaveštenja su prekinuli da mi računaju razgovor po sekundi i prebacili na minut. Taj mesec mi je stigao račun uvećan za 150%. Otišao da se žalim i saznao da su mi promenili tarifiranje. Slepci jednom rečju, no može im se.
I meni se to desilo kada su promenili tarifiranje, ali bilo je obavestenje na njihovom sajtu, tako da jesu obavestili na neki nacin. Kulovski je bilo, al jbg
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
To je sve individualno. Evo ja sam naprimer vec 3 godine u mts postpaid, i nisam imao ni najmanji problem. Uvek racun tacan. I telefon sam uzeo preko njih.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.