@miki069 Nemoj pogresno da me shvatis ali do sada su mi skoro svi rekli da zaobidjem motorolu. Cak i kada bih hteo da uzmem tu mAtorolu ne bih mogao jer je nema ni kod jednog mobilnog operatera. Defy mi je ruzniji od ace plusa i pored toga sto ne volim plastiku koju koristi samsung za izradu telefona.
Trenutno koristim dve ipo god stari mts-ov postpaid paket koji je nepovoljan tako da cu iskoristiti priliku da uz promenu paketa uzmem mobilni sa popustom a mozda i na rate. Nista mi nece znaciti ako uzmem samo mobilni bez novog paketa a s obirom da je evro skocio za defy (185e) i ace plus (175e) bih morao da izdvojim preko 20000din.
Jos za kraj da kazem da tvoj predlog nije los ali ja sam se vec pomirio sa nedostacima ace plusa i odlucio sam da ga uzmem.
Jedini razlog zbog koga jos nisam uzeo mobili je automat koji obavestava posle prenosa broja kod drugog operatera.
Neka neko napise sta tacno izrecituje automat i koliko to dugo traje.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.