Ja ipak tvrdim da je Samsung Ace 2 najbolje resenje, opet kazem kod Androida nikad nije dosta RAM-a, ovaj bukvalno ima sve sto treba, jos ce dobiti i update za Jelly Bean...
Ta-da-da-daaaa! Pzario sam S Advance. Za nijansu bolji od Ace 2
11.10.2012. 14:16
status: user broj poruka: 11012
ali toliko i skuplji. I jos me nerviraaaaaaa! U Jet-u sam imao preglednije sanducice za sms - sve obaska, svaka fioka sa svojim nazivom, kao email-ovi u outlook express-u: inbox (primljene poruke), sent items (poslate poruke), drafts (nacrti - pripremljeno za slanja). Ovde mi daje sve u jednoj vreci, sas baloncici, a nemam ni (ili jos nisam prokljuvio) mogucnost trenutnog davanja komande ``preusmeri postojecu poruku`` (forward) gde bih tekst poruke koja je otvorena odmah prikacio na nekog drugog primaoca. Ovde to moram po ruskoj metodi operisanja krajnika (kroz dupe)... Valjda ce to biti popravljeno u JellyBean-u....
koliko si je tacno platio,i koji model je u pitanju,jos jedno pitanje...dali mislite da nema bitne razlike izmedju dual core 1ghz i single core 1,4ghz? CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Odusevljen izradom ,brzinom otvaranja svega ...veoma prijatno iznenadjenje ... video snimak eksrtra cist i juri lice kako bi sam izostrio sliku i fokusirao se na lik... you toube snimci se otvaraju u sekundi cak iako su HQ ... jedina zamerka za sad red eye efekat kad se ukljuci blic i na fotografijama i na video snimku nadam se da postoji neki program da se dobije dodatno podesavanje.... velicina displeja je sasvim pristojna ...meni ne treba vise ... platio sam ga 150 evra preko kupujem prodajem... star par dana uzet u vip-u garancija 2 godine to je to... ako otkrijem jos neki plus ili minus u vezi njega javicu....
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Imaš u podešavanjima za kameru u donjem levom uglu blic pa u okviru njega i red eye reduction. Xperia U je meni dobra zbog relativno dobrog hardvera spakovanog u dovoljno malo kućište da mogu da ga nosim u džepu pantalona. Veći ekran od 4 inča mi je već prevelik i to mi je bio jedan od bitnijih razloga za izbor ovog telefona. Ekran je odličan, kamera dobra za fotografisanje u uslovima solidnog osvetljenja,ali kada je potrebno upotrebiti blic fotografije i nisu sjajne, blic je prejak i fotke budu previše osvetljene, nisam stručnjak za fotografisanje pa ne znam pravi izraz za ovu pojavu da bi ste me bolje razumeli. Meni ograničena memorija nije problem, ali verujem da bi većini bila, mada se to moze donekle rešiti korišćenjem usb fleša u kombinaciji sa OTG kablom. Baterija nije najsjajnija i svakako ću gledati da uzmem zamensku većeg kapaciteta čim se pojavi kod nas na tržištu.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.