670 je sa 16GB memorije to mi ne treba..... A sto se S3 tice ja ne znam onda zasto radnje drze cenu 700 evra?I drugo ovo je S3 za zapadno trziste ne istocno velika razlika kao i svaka druga roba... Sad citam po raznim forumima mi i nemamo kartice za iphon 5 pominjao se vip ali mrka kapa tako da niko ziv u srbiji ne moze da koristi 5icu osim ako nesto nije budzio karticu na divljaka ponavljam tih kartica nema...
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: koliko ja vidim u apple store u nl 670. ne znam kako mislis polovan s3 utopiti za 500, ja sam nov dao za 440 pre 3 meseca. :: :: ::
onda je tvoja analogija potpuno besmislena, kao i ona konstatacija o bitnosti spoljnog izgleda. @dejzan nema nikakvih budzenja, imas alat koji isece karticu za minut ako vec ne zelis rucno.. imas s3 za evropsko trziste, ne postoji za istocno i zapadno.
Od ponudjenih telefona , ja bih iso na S3 . IPhone 4s mozes da nadjes za nekih 300-350e polovan i on po meni najbolje lezi u ruci i stvrano odise vrhunskom izradom i kvalitetom, HTC bi zaobiso , e sad sto kaze sky za s2 ... potpuno se slazem, treba razmotriti taj telefon. Ja takodje imam beli S2 i prezadovoljan sam, pre njega sam koristio 3GS.
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-E Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W Fractal design Arc Midi Dell U2312HM
Ima smisla, nije da nema, poenta je da izgled telefona uglavnom možeš da okačiš mačku o rep a da kućišta od nekih tamo titanijuma ili ne znam ti čega ne treba juriti po svaku cenu ako će telefon da ti bude cigla zbog toga.
Post je više bio u duhu uopštenih sugestija nego, ne daj bože, napada na iphone ili još gore lik i delo rahmetli Steve.
:: onda je tvoja analogija potpuno besmislena, kao i ona konstatacija o bitnosti spoljnog izgleda :: @dejzan nema nikakvih budzenja, imas alat koji isece karticu za minut ako vec ne zelis rucno.. imas s3 za evropsko trziste, ne postoji za istocno i zapadno :: :: ::
Daj brate nije valjda da se hvataš na te žvake Zapadno/Istočno tržište???
Telefon je plastikaner kupio ga ti ovde ili na zapadu, a ako si stvarno budala da daješ 300 evra više samo da bi ga uzeo negde van zemlje samo napred.
Telefon treba po meni da odiše kvalitetom i da ne krcka, što je odlika Iphone-a i potpuna suprotnost Galaxy-a.
Ako te baš zanima android telefon pre bih išao na Galaxy Nexus za 300 evra koji isto ima SuperAMOLED, 4.65 inča ekran, uvek update-ovan na najnoviji OS i plus je dual core što ima mnogo bolji rezultat na bateriju u odnosu na apsolutno nepotreban quad core u telefonu. __________________ Scourge of PCBerza
Ja iskreno nemam problem sto se krckanja tice, S2 izuzetno cvrst i extra kvalitetan, jedino sto je laksi od iphona dosta!
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-E Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W Fractal design Arc Midi Dell U2312HM
:: Daj brate nije valjda da se hvataš na te žvake Zapadno/Istočno tržište?? :: :: Telefon je plastikaner kupio ga ti ovde ili na zapadu, a ako si stvarno budala da daješ 300 evra više samo da bi ga uzeo negde van zemlje samo napred :: :: Telefon treba po meni da odiše kvalitetom i da ne krcka, što je odlika Iphone-a i potpuna suprotnost Galaxy-a. :: :: Ako te baš zanima android telefon pre bih išao na Galaxy Nexus za 300 evra koji isto ima SuperAMOLED, 4.65 inča ekran, uvek update-ovan na najnoviji OS i plus je dual core što ima mnogo bolji rezultat na bateriju u odnosu na apsolutno nepotreban quad core u telefonu :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Sony Xperia Go - ne treba ti ni oružani list ni ranac za nošenje, kad ga ispustiš ili pokvasiš nećeš zaplakati a košta celih 200€ - imam ga, svaka preporuka.
Nije plavi nego crni, a i za garanciju si omashio. Samo odes u bg electronics i resis stvar, nema veze ko je kupio kad nosis u servis. Provereno. Ja ako nesto pisem onda znam sta pisem i o cemu govorim, a ne neproverene stvari. Posebno ne ispravljam ljude ako nisam u pravu. Pored crne imas i sivi s3 i bordo/krv boje. Beli mi se najmanje svidja, tj ne svidja mi se od prvog trenutka kad sam video jer mu boja prenaglasava zaobljene ivice zbog kojeg mi izgleda kao zensko ogledalce za tasnicu. Moje misljenje (al telefon kao telefon odvaljuje kako radi, i suludo je i pominjati s2 koji je izgleda kao juhu cokolada. Smesan `dizajn` i radi katastrofalno sa fabrickim software-om).
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: mislim da garancija vazi samo na kupca koji je kupio tel u telenoru, pa bi za sve probleme morao da se obrati onom ko je tel. kupio u telenoru da bio ostvario garanciju. ovu informaciju bi bilo dobro proveriti, nadam se da gresim :: :: i nije crni nego plavi... : :: :: :: S3 samo nemoj beli, molim te. Crni je vrh. I ne znam sto bi dao 460 u holamdiji kad danas na oglasima videh sa telenora nov sa garancijom 2g za 400 okruglo. Jedino ako si 90% vremena tamo :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: ::
Ovako sto se tice istocno zapadno trziste njega se drzim itekako jer sta god da uzmem ovde kod nas rikne odmah posle garancije ili koji mesec dok preko prica malo drugacija kako nemam pojma.Galaxy nexus je znatno slabiji od S2 slabiji GPU trosi vise baterije on je u stvari model koji je prvi izbacio 4.0 i nista vise oblik sacuvaj boze ko iz star treka :) Sto se S3 tice materijal izrade ne izgleda sjajno sve ostalo super dok recimo iphon zadao domaci zadatak ali ponavljam 2.5 godine ga furam i ocu promenu dojadio mi ios a i sve da ga zelim(iphone 5 kosta sveta petra kajgana). Videcu jos ali po statistikama samsung i htc se tabaju a Sony ce da ih preklopi za koju godinu ima najjaci ekran na trzistu bateriju takodje e sad sve ostalo nemam predstavu kako ide i sta podrzava
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Daj brate nije valjda da se hvataš na te žvake Zapadno/Istočno tržište?? :: :: Telefon je plastikaner kupio ga ti ovde ili na zapadu, a ako si stvarno budala da daješ 300 evra više samo da bi ga uzeo negde van zemlje samo napred :: :: Telefon treba po meni da odiše kvalitetom i da ne krcka, što je odlika Iphone-a i potpuna suprotnost Galaxy-a. :: :: Ako te baš zanima android telefon pre bih išao na Galaxy Nexus za 300 evra koji isto ima SuperAMOLED, 4.65 inča ekran, uvek update-ovan na najnoviji OS i plus je dual core što ima mnogo bolji rezultat na bateriju u odnosu na apsolutno nepotreban quad core u telefonu :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Onda bolje pogledaj One X ili Xperiu S nego Galaxy S3...
Ne znam zašto gledaš ko ima jači CPU ili GPU. Ako telefon lepo izgleda i radi ne vidim poentu. Ja zato trenutno imam Iphone 4 a razmišljam o Nexusu. Quad core sranja me ne interesuju ni najmanje niti ko ima brži GPU jer neću sigurno da pikam 3D igre na njemu... Igre koje me zanimaju retko igram i uglavnom su to 2D igre... __________________ Scourge of PCBerza
@Mikishon89 Kako si ovo hrabro i samouvereno napisao, jesi li mozda od nekog prepisao ili si to onako drzeci jeda i drugi u rukama dosao do ovog zakljucka...
Ne `serem` ja ništa, pričam sve iz ličnog iskustva jer za razliku od većine koja se lepi na testove sa neta i babske priče imao sam i S2 i 4S. To je teško lupetanje koje odvaljuješ za 4S jer verovatno ga nisi držao u ruci. Prvo je od čelika i stakla, nema gram plastike, ekran je IPS sa preko 300 pixela po inču i ima najbolji izbor aplikacija od svih platformi. To što ti ne voliš Apple je druga stvar ali smešno mi je stvarno porediti plastikanera sa bagovitim OS-om i Iphone 4S. __________________ Scourge of PCBerza
Kenjas kao po obicaju, ja trenutno imam jedan i drugi, jedan sam kupio a drugim je `prebijen dug`(S2 i 4S)...oba crna...ne shvatam cemu to balejzganje ali ajde...koga boli kurac u kranjem sucaju sta ti mislis? Kad se ko pijan plota uhvatis za nesto svi neistomisljenici lupetaju ili se hvataju samo za testove...Jedini tvoj argument je `plastikaner` vs `celik i staklo` nisam znao da kvalitet telefona odredjuju materijali...
Na ovom forumu konstanto je prisutna potreba za prepucavanjem i nametanjem licnog misljenja drugima...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Ne `serem` ja ništa, pričam sve iz ličnog iskustva jer za razliku od većine koja se lepi na testove sa neta i babske priče imao sam i S2 i 4S. To je teško lupetanje koje odvaljuješ za 4S jer verovatno ga nisi držao u ruci. Prvo je od čelika i stakla, nema gram plastike, ekran je IPS sa preko 300 pixela po inču i ima najbolji izbor aplikacija od svih platformi. To što ti ne voliš Apple je druga stvar ali smešno mi je stvarno porediti plastikanera sa bagovitim OS-om i Iphone 4S :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Taj 4S je teška kurčina pa bih te molio da nesereš da je Ajfon 4s bolji od S2 :: :: :: :: http://www.speedtest.net/result/1805517734.pn :: :: http://www.pingtest.net/result/58304946.pn :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: :: :: Mikishon :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.