posto sam imao hd2 i mislim da je vrh telefon sad imam ip4 za koji smatram isto da je ok ali brate znam da vodlite jebenu jabuuku ali ALI nije imao ni APP STORE ! .. ja evo imam ip4 ali mislim da je nokia 920 lepsi i i bolji tel cak mislim da je wp8 extra sisitem bar 2x brzi od ios-a ali imam i ipad za koji mislim da je najbolji tablet i da ni jedan androdi ne moze da mu prismrdi....a da ne pricam ono smece od surface-a
drugo decko je mislio revoluciju u smislu otvornesti sistema i caprnjakanja svega zivog taj tel je ta generacija kao i iphone 1 (ili ti 2g) ali gde je on gde je HD2 sad.....ios je sinonim za sigurnu kucu.
jeste apple jeste uveo mulitouch jeste prvi gurnuo grafu u tel i napravio boom ali onda je jebiga Motorola izmislila cell phone (koriscenje i slusalice i mirkofona u isto vreme) i ne znam tamo erikson koji je izmislio bt napravili revoluciju
i da gde u ovoj temi u naslovu stoji APPLE da spamujete..... ko je pominjao ****** iphone
Bitno je ako fabricki na stock win mo 6.5 ima 448mb rama. Ogromna razlika u preko 100MB rama kada je ta kolicina u pitanju a ne gigabajti. Znam sta pricam i sto pricam.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ali je zato bitno da umesto 512 ima 576MB rama :: :: :: :: Momci, nije to bitno uopste, batalite prepucavanje : :: ::
andorid je tolika bulja da jednostavno jedva radi i na cpu ispod 1ghz a tek kako radi na iphone sa 433mhz....pa bre IOS ne radi kako treba na iphonu 3g znaci 4.2.1 se vuce kao mrcina....dok je 3GS vec totalno cool telefon i da kazem uz HD2 mozda najbolji telefon do 120e jednostavno sve sto treba radi a ne kosta puno... jednio sto se ios od 2008 do sad promenio 5%
:: Gugl u ruke i kucaj android on iphone .- :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro A1150 :: 2GB/120GB/ATI X1600/10.6. :: Dell U2312H :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.