Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Telefon preporuka
STRANA 2 OD 2
Bobi4ever Otkljucavanje tj dekodiranje kod Sonija 05.03.2013. 13:37 #480604

status: user
broj poruka: 4890
je muka u odnosu na Samsung, LG, HTC. Rutovanje i slicno je maltene nemoguca misija kod Sonija, bolje zaobidji Sony ako mislis da radis nesto od navedenog.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: - - 05.03.2013. 13:46 #480608

broj poruka: 12805
Tačno reči nekoga ko nije probao mesec dana da ga koristi. Specifikacije mu nisu ni bitne kad jedan matori telefon ne štucne nikad kao jedan Note II sa vremena na vreme. To je prvenstveno telefon i kao takav sa dimenzijama svojim staje lako u džep a baterija vidiš traje po 3 dana regularnog korišćenja, ne mora da se menja. Nije taraba ko Note 2 da mora da se puni i da ostaje opcija vadjenja baterije jer ti dve trebaju da proguraš dan.

Boje na ekranu nisu isprane uopšte, a uglovi gledanja su sasvim normalni: nemam potrebu da sedim sa trojicom ortaka i da gledamo neki klip.

:: Stvarno ne znam kako neko moze da preporuci 3GS sa specifikacijama koje nisu bile nista specijalno ni kada je izasao, a kamoli sad. Gustina piksela je 165, sto je tuga, a i sam prikaz je ispran i ocajan- a ekran je najbitbija stavka jer preko njega sve radimo. Takodje, baterija losija od prve generacije iPhone-a i svi znamo da nema poklopac da moze lako da se zameni jer su do sad vecina istrosene solidno
::
:: Vise od 7000din ne vredi dati za tako tuzan telefon.
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
Bobi4ever Drugar ima Note 2 05.03.2013. 14:34 #480616

I totalno drugacije prica za bateriju, tj da mu drzi dosta dugo, a znam da ga svakodnevno koristi za navigaciju u kolima.
Meni je licno preveliki.

mkukic Re: Drugar ima Note 2 05.03.2013. 14:40 #480617

broj poruka: 2591
Pa u kolima telefon prikljucis na auto punjac i ne da ne trosi bateriju nego se i puni tada.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: I totalno drugacije prica za bateriju, tj da mu drzi dosta dugo, a znam da ga svakodnevno koristi za navigaciju u kolima
:: Meni je licno preveliki
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Bobi4ever mkukic hahaha ozbiljno??? 05.03.2013. 16:08 #480658

Ja mislio da to radi na solarnu energiju. :)))

P.S.

Bez punjaca druze. .)

quna ... 05.03.2013. 16:44 #480676

broj poruka: 1653
Bilo kako bilo meni licno 3gs izgleda kao starudija, debeo, tezak, odvratno prost interfejs, dizajn nesto kao opel u svetu automobila, izgleda dobro kada izadje ali posle godinu dana vec izgleda kao starudija. Nikako ne mogu da shvatim koncept aplikacija na prvom ekranu i odmah u desno, ok lak i brz pristup, ali to mi dodje kao kada bih povadio sve iz fioka i stavio na sto.

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
1551259 note2 05.03.2013. 18:45 #480699

broj poruka: 137
Imam n2 i telefon je odlican. Baterija traje dosta dugo, s obzirom na velicinu ekrana i koliko ga koristim.
Sto se tice dizajna i materijala koji se koristi kod kucista telefona, iphone je mama. Ali sto se tice performansi tu nema sta da trazi sa samsungom.
mkukic Re: mkukic hahaha ozbiljno??? 05.03.2013. 19:21 #480715

Pa mozda i to izmisle uskoro... :)

Salu na stranu... Gore si rekao:
`I totalno drugacije prica za bateriju, tj da mu drzi dosta dugo, a znam da ga svakodnevno koristi za navigaciju u kolima.`

Ko god koristi telefon kao navigaciju u kolima koristi i auto punjac, tako da ta prica - koristi ga kao navigaciju i traje mu dugo baterija - pa naravno kada ga puni u toku voznje.

Ako ne koristi auto punjac, a koristi ga kao navigaciju onda sumnjam da mu traje baterija duze od jednog dana uz standardno koriscenje telefona...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Ja mislio da to radi na solarnu energiju. :))
:: P.S
:: Bez punjaca druze. .
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
protech ... 07.03.2013. 20:49 #481135

broj poruka: 144
stigla xperia u
samo sad da je dekodiram
jel mora da se daje u servis ili i ona moze kodom

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jumperjack Amd vs intel, nvidia vs ati i naravno iphone vs svi ostali 07.03.2013. 21:38 #481149

broj poruka: 497
Salu na stranu posto vidim da kad god krene neka tema slicnog tipa krene i prepucavanje ciji duzi, bolji veci i deblji ali...i ja sam vlasnik gore pomenutog (i po dobru i po zlu) iphone 3gs 16gb i to vec tri godine i ne razmisljam o promeni iako mu je baterija losija, od kad sam sa 4.2 presao na 6.1.2 uglavnom jedva izdrzi dan ali je sve na njemu stalno aktivno, net, mail, safari, team viewer i viber nikada ne gasim, navigacija po potrebi...i to su uglavnom moje potrebe stim sto kad sam kuci klinac uglavnom gleda crtace na yt...
Zena ima novi zte telenor touch plus koji mi bi je bio zanimljiv par dana dok nisam malo provalio android, market i komunikaciju sa njim preko kompa i kad sam ga ispodesavao kao njoj treba nisam ga vise ni uzeo u ruke...
Ortaci imaju i 4s, s2, note i sta ti ja znam jos od tih slova i brojeva ali nista to nema vise mogucnosti nego ovaj moj matori fon...

mkukic Re: Amd vs intel, nvidia vs ati i naravno iphone vs svi ostali 07.03.2013. 22:12 #481157

+1...

A na sve ovo sto sam vec rekao da dodam/potvrdim ono sto si rekao u poslednjoj recenici. Gomila drugara je uzela iPhone 4/4s, Galaxy S2/S3 itd., ali sem veceg ekrana (kod S2/S3 i slicnih) koji je meni apsolutno nepotreban, sta vise - glupo mi je da nosim stalno torbicu za telefon jer ne moze da stane u dzep (kao da imam tablet) oni apsolutno nemaju nista sto moj iPhone 3GS 16GB ne moze, a i ako slucajno imaju to su onda totalno trivijalne stvari.

:: Salu na stranu posto vidim da kad god krene neka tema slicnog tipa krene i prepucavanje ciji duzi, bolji veci i deblji ali...i ja sam vlasnik gore pomenutog (i po dobru i po zlu) iphone 3gs 16gb i to vec tri godine i ne razmisljam o promeni iako mu je baterija losija, od kad sam sa 4.2 presao na 6.1.2 uglavnom jedva izdrzi dan ali je sve na njemu stalno aktivno, net, mail, safari, team viewer i viber nikada ne gasim, navigacija po potrebi...i to su uglavnom moje potrebe stim sto kad sam kuci klinac uglavnom gleda crtace na yt..
:: Zena ima novi zte telenor touch plus koji mi bi je bio zanimljiv par dana dok nisam malo provalio android, market i komunikaciju sa njim preko kompa i kad sam ga ispodesavao kao njoj treba nisam ga vise ni uzeo u ruke...
:: Ortaci imaju i 4s, s2, note i sta ti ja znam jos od tih slova i brojeva ali nista to nema vise mogucnosti nego ovaj moj matori fon..
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs