Dobro ne kazem ali mislim da tegra igrice mnogo lepse izgledaju, nisam mislio na tegru 3 nego na 4.
Ma da koga jos zanima ju igrice na telefonu ali eto lepo je videti
:: U tome je i ključ: dobar marketing. Samsung je tonu novca uložio u reklame i nisi mogao da ne čuješ za Galaxy SIII ma gde se krio. Pa bio je zvanični telefon olimpijskih igara, dovoljno velika reklama. HTC je to shvatio tek sada nažalost :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: I titanijum da su upotrebili, kao nokia 8850 svojevremeno, opet ce ga 99% ljudi staviti u neku silikonsku futrolu. :: :: I za s3 se isto govorilo kako je plastican, kako je ruzan, a preko 40miliona ljudi ga kupilo. Isto ce biti i sa s4 :: :: Jos kad krenu reklame tipa jedini sa 8 jezgra i tome slicno, ima ljudi odmah da zaborave na plastiku na kojoj se vide otisci prstiju
stvarno mi nije jasno gde ide ovaj trend sa povecanjem mobilnih spravica. jbte hd2 dok sam nosio sa 4.3 inca ekranom je bilo preveliko...a S3 je fucking televizor.Dokleee..
npr velicina iphona mi je savrsena u ruci
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
O plastici kao da je aluminujum neki plemeniti metal. Nemam nista protiv plastike i uopste me ne zanima od cega je telefon napravljen. Svaki materijal ima svoje prednosti i mane. Plastika je npr dobar izolator toplote,manje se haba,laksa je,bolje amortizuje udar,jefitina je za izradu,zamenu i lakse kroz nju prolaze radio frekvencije.
Sa druge strane aluminujum je lepsi za pod ruku i cvrsci ali opet lakse se grebe,tezi je,hoce da se olubi i provodi toplotu, o provodljivosti radio talasa da ne pominjem. Staklo sa druge strane je lepo ali se grebe i lako se lomi.
Mislim da je najvaznije ono sto je ispod `haube` i o tome ovde treba da se vodi diskusija,o tehnickim specifikacijama,softwer-u itd. Ima toliko interesantnih i zanimljivih stvari o kome moze da se pise a vi se uvatili ovde kao pijan za plot.
Kometari tipa: ``A sta ce mi toliki telefon?`` ili ``Ko ce da da 600-700 evra za to`` potpuno besmisleni. Svi znamo da imamo para da ne bi tako pisali nego bi kupili najaci model od svake firme i menjali svaki dan.
Prema tome da cujemo misljenja-predvidjanja o brzini procesora,grafike,rama,bateriji,ekranu,kvalitetu kamere,zvucnika,audio izlaza,ugradjenim senzorima itd. O tome treba da se pise. Vecina se specifikacija vec zna tako da imamo sta da komentarisemo.
Jes da su slike izasle pre par dana, al dobro..ima i video snimak, ne znam dal je neko kacio ovde. Ispade da su uradili kao apple sa iphone 5- sve isto samo malo vece i malo jace, a radice isto kao i prethodnik. Samsung uvek nesto drzi u rukavu, tako da ostaje da sacekamo sutra ponoc da vidimo sta nude. Ako nista, imace vrh bateriju i vrh ekran. Sta ces vise :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
cemu sluzi tako jak procesor? Sta ce taj telefon omoguciti tim procesorom sto nece neki quad ili dual core?
Ja imam 2500k procesor i sa njim renderujem, adobe, photoshop i maya!!! Znaci li to da ce ovaj telefon gurati najnovije pc igre? Onda je to jace od samog PS4 koja se najavljuje.
Mislim besmisleno je to sto rade. S3 ima jaku arhitekturu i ona jednostavno nije nikako max iskoriscena. Prvo android 4 nije baziran da sve to gura, ok bice i novi android koj ce sve to podrzavati, ali sta ce on pokretati, RAW fajlove? Moj arc s ima 1,5ghz i bez ikakve teskoce pokrece facebook, skype, i 70% aplikacija koje postoje. Apple i sony su pokazali da jednostavn0 sa 1 giga rama i dual core procesor trenutne aplikacije rade i vise nego sto treba. Ovo sto oni prikazuju je samo da bi osvojili trziste i kako bi se hvalili. Hocu da mi neko objasni gde ce ovaj telefon da se koristi? Sta ce time da postigne?
Nemoj te da pocinjet multitasking i te stvari, nece nadroid da gura autocad pa da mu sada to nesto mnogo znaci
Isto kao neki gastarbajter pazari najnoviji mercedes slk od 300.000e dotera u srbiji i vozi ga 50 na sat da ne osteti felne, posto je put jako los. Vazno da kosije vide 700 konja i 6000 kubika.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Eto to su upravo te besmislice o čemu sam ja pisao malopre. Shvataš li ti da tehnika ide napred. Sve više više brže i brže i tako u nedogled. Za 5 godina imaćemo Cpu čipove sa 64 Jezgara itd... Kako možeš uopšte da pričaš tako? Takvo razmišljanje je za osnovnu školu.
Nisi mi odgovorio sta taj telefon sa 8 jezgra moze da uradi, sto ne moze jedan dula core? Ne postoji softver koj ce se maksimalno njemu prilagoditi. Kada zvanicno 8 jezgra budu zazivela kako treba ovaj telefon ce biti daleka proslost.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Isto tako mali k*rcic radi isto što i veliki pa opet devojke vole ovaj veći čak iako ih boli.
:: Nisi mi odgovorio sta taj telefon sa 8 jezgra moze da uradi, sto ne moze jedan dula core? Ne postoji softver koj ce se maksimalno njemu prilagoditi. Kada zvanicno 8 jezgra budu zazivela kako treba ovaj telefon ce biti daleka proslost :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: ::
Какав одговор, лепо човек пита шта то он може а телефон од ~300 евра не може? Не да је просеравање са спецификацијом него прелази у глупост и вређање интелигенције. Као да купиш пушку која се користи у лову на биволе а ти идеш да убијаш врапце.
:: Isto tako mali k*rcic radi isto što i veliki pa opet devojke vole ovaj veći čak iako ih boli. :: :: :: :: Nisi mi odgovorio sta taj telefon sa 8 jezgra moze da uradi, sto ne moze jedan dula core? Ne postoji softver koj ce se maksimalno njemu prilagoditi. Kada zvanicno 8 jezgra budu zazivela kako treba ovaj telefon ce biti daleka proslost :: :: :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: :: :: ::
Govoris kako je bitno ono sto je usamoj haubi, ako je tako onda proceni i procitaj sta si sam napisao. Ja sam samo pitao sta ovaj telefon sa 8 jezgra moze da uradi? Koja je njegova namena, mogu oni da stave i 1000 jezgra ali cemu kad nije funcionalno.
Znas postoji lik koj ima k. od pola metra. JBG. ne sme da mu se digne posto pada u nesvest, ribe se na to primaju, ali nije funkcionalno. (on se time samo hvali)
:: Isto tako mali k*rcic radi isto što i veliki pa opet devojke vole ovaj veći čak iako ih boli. :: :: :: :: Nisi mi odgovorio sta taj telefon sa 8 jezgra moze da uradi, sto ne moze jedan dula core? Ne postoji softver koj ce se maksimalno njemu prilagoditi. Kada zvanicno 8 jezgra budu zazivela kako treba ovaj telefon ce biti daleka proslost :: :: :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: :: :: ::
Na glupo pitanje glup odgovor. To bi bilo isto da kaže ovako: Ja imam Tomos Automatik i šta to može Yamaha R6 bolje od mene po gradu gde je ograničenje 50 km/h na sat?
On da zna da S4 ima 2x po 4 jezgra koja ne rade sve istovremeno nego po potrebi se pale sporija ili brža jezgra u zavisnosti od potrebe ne bi ni postavljao takva pitanja.
:: Какав одговор, лепо човек пита шта то он може а телефон од ~300 евра не може? Не да је просеравање са спецификацијом него прелази у глупост и вређање интелигенције. Као да купиш пушку која се користи у лову на биволе а ти идеш да убијаш врапце :: :: :: Isto tako mali k*rcic radi isto što i veliki pa opet devojke vole ovaj veći čak iako ih boli. :: :: :: :: :: :: :: Nisi mi odgovorio sta taj telefon sa 8 jezgra moze da uradi, sto ne moze jedan dula core? Ne postoji softver koj ce se maksimalno njemu prilagoditi. Kada zvanicno 8 jezgra budu zazivela kako treba ovaj telefon ce biti daleka proslost
Ali koliko vidim ni ti ne znas da das odgovor na ono sto sma ja pitao. Kao sto i S3 svoj potencijal jos nije iskoristio, tako nece ni S4 u skorije vreme to da iskoristi. Dva procesora je samo izivljavanje i dokazivanje kako su oni nesto mngo veloko izmislis i onda se pojavi Apple sa dual core ili quad core i sve to isto uradi bez nekih velikih premca. Onaj tablet sto sam pokazao ima isti GPU kao i taj S4 koj pise u gsm arena sajtu, ima i quad core procesor i gura rezoluciju kao IPAD 4 sa ips ekranom, a kosta 250e.
Ti da se razumes u sve to znao bi da odgovoris pametno ? Ovako si samo pokazao da znas glupe odgovore da dajes.
Reko si da pricao o rahitekturi ja sam o tome i pitao sta se time postize i koji su programi koj to pokrecu.
Zainteresovan sam da pazarim sony xZ pa gledam i raspitujem se sta ce samsug da uradi i sta to omogucava. Kazi mi koj program koristi dva procesora?
Ne znam stvarno o čemu pričaš, jesi gutao nešto? Kakva šmirgla, kakvo grebanje ekrana ko je to pomenuo samo ti znaš. Ljubomora? Bitch please... ne zasmejavaj me molim te. Argumentuj nešto ako znaš, a ne da se vrtiš u krug... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647704. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.