Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung Galaxy S4 Review!
STRANA 2 OD 2
MaliAbner Re: Re: Re: ... 30.03.2013. 17:49 #485304

status: user
broj poruka: 7779
Taj update koji si naveo nije zvanican i takav update ima skoro svaki model telefona...

A za Nexus seriju uredjaja smo odavno apsolvirali ima ih tri i lako je za njih odraditi update sa 4.21 na 4.22, znaci svako malo poboljsanje je moguce a kod onih koji prave sedamdeset modela telefona je to prilicno skup sport...

Ako je android toliko bolji od Apple sto nisi uzeo Smugsmug 10.1 nego Ipad 3...

Vragolane jedan... pricas jedno a radis drugo...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ne znam koliko treba ekrana za wifi, kod drugara je koliko se secam 1 samo povuces odozgo i to je to, za Apple moras da prodjes 3 ekrana da bi usao na wi fi vecina pizdi zbog toga, android je razvalio apple u tom pogledu
::
:: Jedina prednost koju si ti naveo kod HTC-a je zavrsna izrada, ali i to ti nestaje kada telefon stavis u case (vecina to radi), plastika izgleda mozda jeftino ali po meni je bolja solucija od alu kucista sa tehnicke strane sa dizajnerske strane bolji je alu. HTC ima ravno jednu prednost nad Samsungom dok Samsung ima makar 10 nad HTC-om, prva koju sam ti naveo je update za flagship, onda samsung novotarije od kojih je najaca dual screen. Btw. Imam Casio digitron i zadovoljan sam plastikom jako lepo kezi u ruci ne uvija se itd. :)
:: Btw jeftiniji modeli Samsunga jesu po meni dres, htc im je tu objasnio dosta stvari
:: Performanse oba imaju s600 dok je octa jos brzi
:: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p6.ph
:: WP 8 je najoptimizovaniji i kida sa slabijim cpu-ovima, cak i u sun spideru je u rangu sa ip5 iako je cpu sporiji duplo
:: Najbolji Android je Nexus. A najbolji telefon je Nexus pa onda iphone-ovi samsunzi i ostatak ekipe :))
:: Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: Re: Re: ... 30.03.2013. 19:15 #485311

broj poruka: 9121
Oficijelni JB:

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

Nexus se izdaje u kooperaciji sa google-om i imaju cist android i kada google predstavi novi android i izbaci njegov rom kernel sta god ti mozes odmah da ga svuces na nexus.

Najbolji tablet je jos ipad 4 sa minijem, android tableti vredni spominjanja su nexusi 7 i 10 i xperia x tablet jer je lagan i fensi, ovo ostalo je dres :).

Pozdrav!

:: Taj update koji si naveo nije zvanican i takav update ima skoro svaki model telefona..
:: A za Nexus seriju uredjaja smo odavno apsolvirali ima ih tri i lako je za njih odraditi update sa 4.21 na 4.22, znaci svako malo poboljsanje je moguce a kod onih koji prave sedamdeset modela telefona je to prilicno skup sport..
:: Ako je android toliko bolji od Apple sto nisi uzeo Smugsmug 10.1 nego Ipad 3..
:: Vragolane jedan... pricas jedno a radis drugo..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ne znam koliko treba ekrana za wifi, kod drugara je koliko se secam 1 samo povuces odozgo i to je to, za Apple moras da prodjes 3 ekrana da bi usao na wi fi vecina pizdi zbog toga, android je razvalio apple u tom pogledu
:: ::
:: :: Jedina prednost koju si ti naveo kod HTC-a je zavrsna izrada, ali i to ti nestaje kada telefon stavis u case (vecina to radi), plastika izgleda mozda jeftino ali po meni je bolja solucija od alu kucista sa tehnicke strane sa dizajnerske strane bolji je alu. HTC ima ravno jednu prednost nad Samsungom dok Samsung ima makar 10 nad HTC-om, prva koju sam ti naveo je update za flagship, onda samsung novotarije od kojih je najaca dual screen. Btw. Imam Casio digitron i zadovoljan sam plastikom jako lepo kezi u ruci ne uvija se itd. :)
:: :: Btw jeftiniji modeli Samsunga jesu po meni dres, htc im je tu objasnio dosta stvari
:: :: Performanse oba imaju s600 dok je octa jos brzi
:: :: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p6.ph
:: :: WP 8 je najoptimizovaniji i kida sa slabijim cpu-ovima, cak i u sun spideru je u rangu sa ip5 iako je cpu sporiji duplo
:: :: Najbolji Android je Nexus. A najbolji telefon je Nexus pa onda iphone-ovi samsunzi i ostatak ekipe :))
:: :: Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Re: Re: Re: ... 30.03.2013. 20:10 #485324

broj poruka: 7779
Ima jedna mala zackoljica u predjasnjem postu si naveo JB 4.2 a na linku za GSMA koji si prilozio je sledece:

Android OS, v2.3.4 (Gingerbread),
v4.0.4 (Ice Cream Sandwich),
upgradable to v4.1 (Jelly Bean)

Mozda jeste ali po meni nije to...

Opet moj Sensation XE nema ni to...

Ali opet bih pre uzeo HTC nego Smugsmug...

Nexus 7 sam kupio zeni i ona je zadovoljna vise ne prilazi racunaru, sve sto joj treba ima na tabletu, skype, mejl, surf...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Oficijelni JB
:: http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.ph
:: Nexus se izdaje u kooperaciji sa google-om i imaju cist android i kada google predstavi novi android i izbaci njegov rom kernel sta god ti mozes odmah da ga svuces na nexus
:: Najbolji tablet je jos ipad 4 sa minijem, android tableti vredni spominjanja su nexusi 7 i 10 i xperia x tablet jer je lagan i fensi, ovo ostalo je dres :)
:: Pozdrav
:: :: Taj update koji si naveo nije zvanican i takav update ima skoro svaki model telefona..
:: :: A za Nexus seriju uredjaja smo odavno apsolvirali ima ih tri i lako je za njih odraditi update sa 4.21 na 4.22, znaci svako malo poboljsanje je moguce a kod onih koji prave sedamdeset modela telefona je to prilicno skup sport..
:: :: Ako je android toliko bolji od Apple sto nisi uzeo Smugsmug 10.1 nego Ipad 3..
:: :: Vragolane jedan... pricas jedno a radis drugo..
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Ne znam koliko treba ekrana za wifi, kod drugara je koliko se secam 1 samo povuces odozgo i to je to, za Apple moras da prodjes 3 ekrana da bi usao na wi fi vecina pizdi zbog toga, android je razvalio apple u tom pogledu
:: :: ::
:: :: :: Jedina prednost koju si ti naveo kod HTC-a je zavrsna izrada, ali i to ti nestaje kada telefon stavis u case (vecina to radi), plastika izgleda mozda jeftino ali po meni je bolja solucija od alu kucista sa tehnicke strane sa dizajnerske strane bolji je alu. HTC ima ravno jednu prednost nad Samsungom dok Samsung ima makar 10 nad HTC-om, prva koju sam ti naveo je update za flagship, onda samsung novotarije od kojih je najaca dual screen. Btw. Imam Casio digitron i zadovoljan sam plastikom jako lepo kezi u ruci ne uvija se itd. :)
:: :: :: Btw jeftiniji modeli Samsunga jesu po meni dres, htc im je tu objasnio dosta stvari
:: :: :: Performanse oba imaju s600 dok je octa jos brzi
:: :: :: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p6.ph
:: :: :: WP 8 je najoptimizovaniji i kida sa slabijim cpu-ovima, cak i u sun spideru je u rangu sa ip5 iako je cpu sporiji duplo
:: :: :: Najbolji Android je Nexus. A najbolji telefon je Nexus pa onda iphone-ovi samsunzi i ostatak ekipe :))
:: :: :: Pozdrav
saxija re 30.03.2013. 22:09 #485341

broj poruka: 4016
e da mene neko pita ne bih uzeo ni jedan od navedenih, jedva sam se navikao na 4,3` SGS2, ovo je vec way too much for me, kako bi rekli braca Englezi, ako se pojave neke munje sa tom dijagonalom moze ostalo ne mozO, inace svaki je za sebe odlican aparat, Z ima opasan dizajn za mene, samsung ima jak HW i njegove dzidzabidze, a HTC je prilicno jak, a i lep telefon, obzirom da bi u svakom slucaju bio u silikonu verovatno bi spao izbor na S4 zbog onih SW djakonija (ako to ima samo on(Smart gestures)), dizajn mi je nekako bezveze mada je opet lapsi od S3, meni licno, ne zato sto imam, S2 najlepsi plastikaner.

Nego posto se ja nista ne pitam zaboravite sta sam pisao :D

EDIT: gledam sad test i cudno koliko zaostaje HTC one za LG G Pro, a imaju isti HW

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818
nemanja21 Re: Re: Re: ... 30.03.2013. 22:35 #485344

broj poruka: 1227
Blind test video, indoor i outdoor slike
http://www.phonearena.com/news/6-way-blind-camera-comparison-the-results_id41342
U konkurenciji:
Phone #1: Samsung Galaxy S III
Phone #2: Sony Xperia Z
Phone #3: HTC One
Phone #4: iPhone 5
Phone #5: Samsung Galaxy S4
Phone #6: Nokia Lumia 920
Koga mrzi da pogleda iPhone (ne)ocekivano odneo ubedljivu pobedu u sva tri testa. GS4 na drugoj poziciji.
cele1988 Re: Re: Re: Re: ... 31.03.2013. 00:44 #485362

broj poruka: 1424
Da ali treba ponoviti sve to sa novim softwareom za kameru na one.....stabilizacija mu nije radila i jos par sitnici uglavnom videcemo

:: Blind test video, indoor i outdoor slik
:: http://www.phonearena.com/news/6-way-blind-camera-comparison-the-results_id4134
:: U konkurenciji
:: Phone #1: Samsung Galaxy S II
:: Phone #2: Sony Xperia
:: Phone #3: HTC On
:: Phone #4: iPhone
:: Phone #5: Samsung Galaxy S
:: Phone #6: Nokia Lumia 92
:: Koga mrzi da pogleda iPhone (ne)ocekivano odneo ubedljivu pobedu u sva tri testa. GS4 na drugoj poziciji
ConemaX Samsung ispravio nedostatke 18.04.2013. 23:33 #488407

broj poruka: 314
Zvanicnim softwerom u sledecem:

Added info and photos on the new eco-friendly box
The Smart scroll feature works better on the final unit
New benchmarks showing slightly improved performance
New audio quality test
New photo and video samples

Ono sto me je najvise impresioniralo je novi audio test.
Samsung Galaxy S4 (headphones attached) 96DB!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs