U skladu sa tvojim odgovorom... Ako ti treba tezina kupi tegove... Ako nista drugo bar su jeftiniji...
Onako usput od svih firmiranih prodavnica najmanje posecene su Nokia prodavnice... Malo je veca guzva od uobicajeno prazne od kako su poceli sa Win telefonima ali to je svega dva tri coveka... naravno racunajuci i par prodavaca...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: probao sam Nokia lumia 820.. :: :: Jednom recju velika patka od telefona :: :: Windows kao radi fluidno... Ali koja patka od softvera... A joj... :: Jedino sto mi se svidja je crna boja na ekranu i izrada solidna... ima tezinu : :: :: :: ::
Lumia je kompletno zakljucana. Softver samo sa marketa nema krekovanja i hakerisanja po sistemu. Zastitili ga opasno. A sto se tice hardvera 920 je opasan telefon.
WinPhone 8 je jedino na šta bih trenutno prešao sa iOS-a, odlično radi samo se treba navići malo na interfejs, ali je kudikamo zabavniji od iOS-a.
Iskreno mi ne treba jailbreak, na Iphonu ga držim samo zbog SBSettingsa i Activatora, igre ne igram uopšte a ono što koristim od aplikacija je free. __________________ Scourge of PCBerza
Kad budes probao, promenices misljenje... Po meni fail...
:: WinPhone 8 je jedino na šta bih trenutno prešao sa iOS-a, odlično radi samo se treba navići malo na interfejs, ali je kudikamo zabavniji od iOS-a. :: :: Iskreno mi ne treba jailbreak, na Iphonu ga držim samo zbog SBSettingsa i Activatora, igre ne igram uopšte a ono što koristim od aplikacija je free :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.