Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
LG Nexus 4 ili Samsung Galaxy S III
STRANA 2 OD 2
SkyFire iPhone5S 03.05.2013. 22:22 #490760

status: user
broj poruka: 18472
iPhone 5 je isto promasaj.Ne svidja mi se uppste!
Trazim neki tel po mojoj meri..Sony volim najvise ali su mi nesto otanjili.
Apple je sto se tice kvaliteta najbolji.
Ako 5S bude dimenzija kao SGS2 to ce biti moj
sledeci tel..Jedino da cena ne pokvari moje planove
jer nemam nameru da placam tel kao jednu citavu pc konfiguraciju
Mada tu su veze iz podzemlja pa se moze doci
do jeftinih primeraka :-)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: iPhone5S 03.05.2013. 22:30 #490762

broj poruka: 3730

Evo ti cena za poredjenje kod nas 5 bila 800 kad se pojavio 16GB a u holandiji 630 ko sto je i sad..
Ako imas veze onda te boli uvo :) :)
5 je tezak promasaj nesto poput Ipad4 totalni fijasko ..mizerne promene koje nisu vredne davanja extra novca...
Po mnogima koji koriste 4S cekace 5S samo tako mada ima par koji su uzeli 5 i kazu super ali nije to to ...
2.5 godine sam nosio 3GS i cekao 4S kad je izaso nisam imao para ni blizu godinu dana kasnije 5 kosta boga oca a napredak mizeran... I onda lepo S3 i gotova prica ...Gledao sam razne modele em mu je cena bila 400 evra nov (holandija ) sa futrolom i 16GB memori card...
a kod nas kosta OVLASCENIM radnjama 600....
Tako da cekaj 5S vredi cekanja a kosta ce isto kao 5 jer zbog ove jake cene i opala im prodaja baska sto je napredak mizeran...

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: iPhone 5 je isto promasaj.Ne svidja mi se uppste
:: Trazim neki tel po mojoj meri..Sony volim najvise ali su mi nesto otanjili
:: Apple je sto se tice kvaliteta najbolji
:: Ako 5S bude dimenzija kao SGS2 to ce biti mo
:: sledeci tel..Jedino da cena ne pokvari moje planov
:: jer nemam nameru da placam tel kao jednu citavu pc konfiguracij
:: Mada tu su veze iz podzemlja pa se moze doc
:: do jeftinih primeraka :-
::
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Miskonius Re: Re: Re: S3 pa svi ostali sto se tice android device 03.05.2013. 22:51 #490765

broj poruka: 4420

Nemas iPhone ???
Neoprostivo...

:: Ja ti govorim za S3 iz prve ruke kao vlasnik a moje ti je AMIN to sto si video neki razdrkani S3 ili ga neko uzeo i unesrecio se nemoj to da poredis sa novim ..
:: S3 pada cena ? ne bi reko pre ce biti da S2 kosta isto kao proslogodisnji top model LG a kamoli koliko kosta S3 tad i sad ..
Dejzan Re: Re: Re: Re: S3 pa svi ostali sto se tice android device 03.05.2013. 23:08 #490767

broj poruka: 3730
Imao :) Nemoj da mi stajes na muku :)
Cekam pravi da me opet uzbudi kao 3GS :D Salim se cekam 5S dotle spijuniram suprotnicki tabor :)
Cuti nije mi dobro :) Znam znam sunce i to ali nije ja zaista verujem da je jabuka zdrava :D

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Nemas iPhone ???
:: Neoprostivo..
:: ::
:: :: Ja ti govorim za S3 iz prve ruke kao vlasnik a moje ti je AMIN to sto si video neki razdrkani S3 ili ga neko uzeo i unesrecio se nemoj to da poredis sa novim ..
:: :: S3 pada cena ? ne bi reko pre ce biti da S2 kosta isto kao proslogodisnji top model LG a kamoli koliko kosta S3 tad i sad ..
:: ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs