Gevey radi zakljucno sa iOS5. Ne update-uj nista za sad, da je simfree lako bi. Moguce je da ga dignes na iOS 6, mozda i iOS 7 kada izadje jailbreak ali moras da sacuvas postojeci baseband da bi ti radio gevey. Prouci malo materiju, pa polako..
Znaci mogu da ga dignem direktno na ios6? Prvo sacuvam bb, updateujem, pa jb?
:: Gevey radi zakljucno sa iOS5. Ne update-uj nista za sad, da je simfree lako bi. Moguce je da ga dignes na iOS 6, mozda i iOS 7 kada izadje jailbreak ali moras da sacuvas postojeci baseband da bi ti radio gevey. Prouci malo materiju, pa polako.. :: :: ::
Pa editovao sam... Nasao sam par linkova, menjao sam tamo adresu, dodavao neke znakove... sta ja znam. To u sistem32/drivers/etc/hosts ? To sam cackao... Ako mozes, posalji mi fajl kako treba da bude korigovan... Sta god da sam probao, nije htelo.
stvarno ste smesni sa tim Iphone,jel znate zasto? zato sto ga niste koristili i bez JB svaka aplikacija radi max stabilno i bez zeza u odnosu na android... a sad da ne duzim,Sim free Iphone i ovaj sa Gevey je dupe i oko u koristenju..X-sim na 4s je druga prica..
:: stvarno ste smesni sa tim Iphone,jel znate zasto? zato sto ga niste koristil :: i bez JB svaka aplikacija radi max stabilno i bez zeza u odnosu na android.. :: a sad da ne duzim,Sim free Iphone i ovaj sa Gevey je dupe i oko u koristenju..X-sim na 4s je druga prica. :: ::
Ma ne bre... ima problem sa ocima pa juri dijagonalu na ustrb kvaliteta...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Vi pretpostavljam imate telefone sa ekranom od 3,5inca i monitore od 17inca? O kakvom kvalitetu pricas na uredjaju ciji je upotrebni vek nesto od godinu dana dok ne izadje novi model i postane potpuni demode i tehnoloski zaostao?
Sonijev flagship nije dovoljno kvalitetan, kako li prezivljavaju onda ovi sa samsung ace-ovima pitam se, njima mora da se telefoni samoraspadaju u rukama...?
Mogu samo da zamisljam kako prijatno izgleda prelazak na manju dijagonalu...
iLudilo zarazilo i forum o informacionim tehnologijama, ironija. Entuzijastima se preporucuje nesto pravljeno za americke domacice i klincuriju. Znam sad ce Daum da drzi predavanje kako neko nije koristio iOS, a MaliAbner ce da prica o iNdijcima u `KL`, zato odoh, poz.
:: iOS bolji od Android-a. Jel ima mozda doticni iOS multi account support, nema? Jel ima doticni iOS mogucnost share-ovanja na vise od 3 predefinisana servisa? Jel ima taj iOS krsten nacin prebacivanja fajlova kao sto je to na Android-u (od muzike do fotki), ili je neko ogranicen na iTunes ili pak ako provali iFunBox pa je posle primoran da juri te iste fajlove? Jel ima taj iOS widgete? Jel ima taj iOS mogucnost izbora drugog browsera osim Safarija (Chrome laguje)? Kakve su default mape koje dev-ovi koriste u svojim aplikacijama? Ima li taj iOS dual app support? A ako dodamo ono sto je trenutno doslo u MotoX od software-a bolje da pricu dalje ne nastavljamo jer je stvarno glupo porediti ta dva sistema. I da Key Lime Pie i
:: :: Pozdrav
pola ovoga veze nema sa vezom, prvo MT je prekopirao andoid od MS-a drugo Pola izgleda interface-a prekopirao je android od ios-a samo sto to niko nema da se seti, drugo sherovanje, wow to ima i nokia 7650 iz 2001 godine sa sjajnim symbian OS-om, jel to android opet smislio? Jel sve to android smislio pa ogovoris kao da je za sve ogovoran android??? Prijatelj na note 3 koji posedujem toliko laguje 4.3 da ne mozes da verujes, kajem se sto sam kupio ovo u opste , i vrlo verovatno da ce hvala bogu moj ortak otkupiti ovo od mene. Sjajno je zamliveljen ovaj note, ali i dalje laguje kao LUD!!! ios radi fantasticno kako na ip 4 tako i na 5s dakle nema lagovanja zakucavanja itd a seti se kada je ip4 izasao? O da 2010 godine sa single core cpu i 512 rama, o da i os radi i dalje likvidno i savrseno. Kazes da je share nemoguc, i te kako je moguc uz jailbreak , samo sto to nek ne zele da ukapiraju. Dakle iOS je daleko bolje resenje... i moje preporuke
:: Vi pretpostavljam imate telefone sa ekranom od 3,5inca i monitore od 17inca? :: O kakvom kvalitetu pricas na uredjaju ciji je upotrebni vek nesto od godinu dana dok ne izadje novi model i postane potpuni demode i tehnoloski zaostao
Ne znam o čemu pričaš, ja imam Iphone 4 koji je izašao pre 3 godine a evo i dalje dobija softversku podršku. To o čemu ti pričaš je kompleks ljudi da uvek imaju novo iako im ne treba realno.
:: Sonijev flagship nije dovoljno kvalitetan, kako li prezivljavaju onda ovi sa samsung ace-ovima pitam se, njima mora da se telefoni samoraspadaju u rukama...
Ako misliš na Arc S onda ne znam o čemu pričaš.
:: Mogu samo da zamisljam kako prijatno izgleda prelazak na manju dijagonalu...
Ne možeš da zamisliš kakav je osećaj kad bi prešao sa ispranog i prosečnog TFT ekrana na retina IPS sa 320 pixela po inču koji je pritom skoro prilepljen uz staklo: ekran kao da je naslikan od oštrine i boja.
:: iLudilo zarazilo i forum o informacionim tehnologijama, ironija. Entuzijastima se preporucuje nesto pravljeno za americke domacice i klincuriju.
Kojim entuzijastama? I ne znam odakle ti ta klinačka razmišljanja kad Iphone nema ciljnu grupu: pravljen je za one koji cene vrhunski kvalitet proizvoda koji pritom ne laguje i ima najbolji izbor aplikacija od svih platformi.
:: Znam sad ce Daum da drzi predavanje kako neko nije koristio iOS, a MaliAbner ce da prica o iNdijcima u `KL`, zato odoh, poz
Pa i nisi očigledno koristio dotični OS tako da čemu onda ova priča? Zadrži se na svom lagdroidu i uživaj...
Trenutno mi je na iOS6 sa jailbreakom tako da ne žurim nigde. iOS7 me neće gledati to je sigurno jer mi se ne dopada iz ličnih razloga. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.