Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Android vs iOS
STRANA 2 OD 2
-ShonE- Re: Re 12.08.2013. 22:02 #508641

status: user
broj poruka: 3529
Imam isti sistem i sve sljaka. Ako kazes da ti kod druga radi, nadam se sa tim tvojim kablom, posto to nisi napisao. Aj ti ovako, probaj da ga, ako ga kojim slucajem ubadas na prednji usb od kucista, ubodes pozadi, direktno na plocu, ti usb-ovi koji idu preko kucista umeju po nekada da prave problem(iz iskustva pricam). Ako nije to, onda lepo otvori task manager i gasi jedan po jedan servis(program) pa prati sta se desava. Ako ti nista od ovoga pak ne pomaze, onda jbg-a, mozda ti je OS ipak zreo za reinstall. .)

Proveri sta se desava u device manager-u, da li ti tamo stoji da tel. nije prepoznat, znas ono znak uzvika, trougao ili sta li vec.
Isprati ovo uputstvo.
http://support.apple.com/kb/TS1538

.

:: Definitivno je do kompa. Bio sam kod druga danas, on ima 4S. Sve sljaka kod njega, na dva kompa. Zasto nece onda na mom racunaru itunes da prepozna iphone? Obrisao sam AVG, mislio sam mozda ce mi to resiti problem. Nista... Windows 7 Ultimate 64bit imam sistem. Koje programe da obrisem? Sta radi konflikt
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
RazerBE @shone 13.08.2013. 00:42 #508686

status: user
broj poruka: 224
Sve sam probao moguce stvari sa apple sajta... Svako resenje sam probao. Jeste, kod druga sam moj fon prikacio sa mojim kablom i sve je sljakalo. To znaci da nije ni do telefona ni do kabla. Nemam desktop, imam laptop. Imam kancelariju kuci, dva kompa tamo, na jedan sam uspeo da se prikacim. Ne znam ni sam kako, samo je itunes prepoznao iphone. Na tom pc-u je XP instaliran. Kontam da reinstaliram sistem, ali imam previse podataka na laptopu, pa mi se nekako neda da radim, posto je to posao.
Sve u svemu, interesantan problemcic.

Ontopic... Ne verujem da cu se skoro vracati na android os. Posto sam uzeo telefon sa gevey karticom, necu raditi update sa 4.3 na iOS5, ali cu zato preci malo kasnije na iPhone 5 ili 5S videcemo koliko ce kostati.
Koliko vidim za ovih par dana, iOS uopste ne manjka za aplikacijama u svakom segmentu. Da ne pricamo o dizajnu i kvalitetu izrade, ali to nije tema iOS vs Android.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs