AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 4870 1Gb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
:: :: Vmarc je lepo poredio . :: Iphone je BMW za svet telefona..... ostalo Opel VW Audi ..... :: Ne kazem ja da je Z los telefon daleko od toga.... Ali iz svog iskustva Imao sam Iphone 3GS i sad vozim Samsung Galaxy S3 sve ima svoje prednosti i mane... :: Ali mogu slobodno reci da sam se zajebo sto nisam uzeo Iphone 5 ..... :: Ako hoces telefon na 3 i vise godine Iphone pritom izbor aplikacija.... :: Tvoj novac ti odlucujes . :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
To što ti pričaš može samo da priča neko ko nije seo u Audi, nema šta tu meni ti da razjašnjavaš stvari. BMW nije ni u klasi jednog Lexusa ili boljeg VW po količini kvarova koje doživljava u svojim preforsiranim motorima kojima pucaju lanci kao keks. A kao što rekoše, BMW voze cigani i likovi od metar i žilet koji imaju nešto da dokazuju ili da produžavaju već mali penis. Sama činjenica ti je trojka u kojoj sedim skrštenih ruku jer je manja unutra od jednog Clia. __________________ Scourge of PCBerza
:: Audi ti je malo skuplji VW kao sto je Skoda malo jeftinija od VW... :: Audi ti je nesto kao Lexus... Lexus ti je lux Toyota sta ti tu nije jasno ?? :: Bmw jedino ima konkurenciju u vidu Mercedesa.... :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: LOL, BMW zasebno a Audi u grupu sa Opelom. Mozak ćao. Posle silnih iskustava pre bih rekao da je obrnuto :: :: :: :: Inače sve te stvari što ste naveli na xperii, slikanje pod vodom, dimenzije kao omanja taraba, to je sve nešto što se koristi svaki dan? To što laguje, što nema prioritet kod developera to nema veze, jel da :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: To što ti pričaš može samo da priča neko ko nije seo u Audi, nema šta tu meni ti da razjašnjavaš stvari. BMW nije ni u klasi jednog Lexusa ili boljeg VW po količini kvarova koje doživljava u svojim preforsiranim motorima kojima pucaju lanci kao keks. A kao što rekoše, BMW voze cigani i likovi od metar i žilet koji imaju nešto da dokazuju ili da produžavaju već mali penis. Sama činjenica ti je trojka u kojoj sedim skrštenih ruku jer je manja unutra od jednog Clia :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Audi ti je malo skuplji VW kao sto je Skoda malo jeftinija od VW... :: :: Audi ti je nesto kao Lexus... Lexus ti je lux Toyota sta ti tu nije jasno ?? :: :: Bmw jedino ima konkurenciju u vidu Mercedesa.... :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: LOL, BMW zasebno a Audi u grupu sa Opelom. Mozak ćao. Posle silnih iskustava pre bih rekao da je obrnuto :: :: :: :: :: :: Inače sve te stvari što ste naveli na xperii, slikanje pod vodom, dimenzije kao omanja taraba, to je sve nešto što se koristi svaki dan? To što laguje, što nema prioritet kod developera to nema veze, jel da :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Ajd da glasamo za najjacu kenjazu na temi :-) Moj glas ide za `dolivanje na 735D` Ne znam samo gde je stigo i oznaku da mu snimi :-) Bacio je senku i na ona `bar 3-4 u defektu` sto je sreo na putu do Grcke :-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
ali msm da bolje fotografije pravi Xperia Z, mada slazem se da je prevelik telefon, svi telefoni preko 4.3 eventualno 4.5 su vrh sto bih ja ikad uzimao......
Tako da zarad fotografija uzeo bih Xperiu Z pre nego Iphone 5
brate u plani svratili po sejk u mek i gledao coveka i neverujem da doliva vodu hladnjak i povadio trista cuda iz njega.... a drugo, ja ne kenjam to radim u wc ovde samo pisem jer ko sta radi poredis jebeni usranj drljavi BMW sa bilo cim boli me QRAC sto imas BMW jebote vise... komsija je od jebene garaze pre 20 godina do sad dosao do jednog od najvecih servisa za BWM jer kad zavrsi servis ne znas de si krenuo.... niko ne kaze da nije lep auto, da ide, da je ovakav ili onakav, vec brate motori su im tragedija ziva, aj da se kvare nasim pajserima koji teraju auto kod majstora samo kad stane nego bre sve stranci staju..svaka diskusija protiv jebenog bmw je tragedija i protvi jebene jabuke... eto ja imam jabuku bmw nemam i da mi ga poklone menjao bi ga za vw ili nišan. i ono odvratno poredjenje HONDE i BMW koja daje 1.000.000 na dizel motor bmw ne moze ni na podizace stakla i upaljac da da toliku garanciju.Honda bar ima titule u F1 ovi nisu znali da naprave motor da sastavi 5 trka kako treba da ne propisa ako si pratio F1, u DTM nemogu da prijdu mercedesu i audiu i nije mi cilj da vredjam nego ga brate pretera vise sa bmw bmw bmw bmw ... svako poredjenje bmw najnaj....
:: Ajd da glasamo za najjacu kenjazu na temi :- :: Moj glas ide za `dolivanje na 735D :: Ne znam samo gde je stigo i oznaku da mu snimi :- :: Bacio je senku i na ona `bar 3-4 u defektu` sto je sreo na putu do Grcke :- :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
To je brate jer je BMW srpski kompleks za produžavanje kurca i neki kvazi uspeh u životu, a sad što se nema za gume, gorivo, servis... __________________ Scourge of PCBerza
Daum kralj generalizovanja, ko o cemu on o velicini qrca i bmwu xD
Jedini razlog zbog kojeg bih ja kupio bmw (e36, e46, minumum 325 sa 192ks) je da ga teram na bok i nista vise.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: To je brate jer je BMW srpski kompleks za produžavanje kurca i neki kvazi uspeh u životu, a sad što se nema za gume, gorivo, servis.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Kenjac Ja ni jednog trenutka nisam rekao ko je bolji. A ti da si pametan (kao sto nisi), procitao bi sitna slova i ukljucio te dve cuke mozga i zakljucio da tih milion kilometra nema veze sa mozgom. Bmw vs honda - nekom je bolja honda Mac vs pc - nekom je bolji pc Queen vs ceca - nekom je bolja ceca
Dakle, seljo, stvar afimiteta, nigde nije iskazan moj licni stav. To je poenta. A to sto se pecate kao paori, znaci da je tema uspela do bola.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Mac ili PC :: Queen ili Ceca :: :: Samo je na tebi da odlucis.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
KOlko ste svi smesni , sa vasim komentarima nemam reci...
Kakav bmw,kaka trojka gorivo i to,pa stvarno,gde zivite vi ?
OD kada su demokrate dosle na vlast,od tog perioda sam u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu....
Vecina kola koja prolazi,su minimum od 3-3.5 L motori,pa na vise,dakle 5,6 L,sve su to kola koja su kostala preko 100 000 evra, toliko limited edition Porsche PAnamera,bmw X6,range rovera,mercedesa nekih koje u zivotu nebi video, koji kostaju po nekoliko stotina hiljada evra... Moglo bi se reci,najpopularniji dzip u gradu, Porsche Cayenne,kojeg ispod 3.2 L nema....
Pa mercedes SLS AMG , tek sto se pojavio,odma su 2 stigla u Bg...
E sad,racunajte tu registracije,gorivo,odrzavanje,zivot,hranu,porodicu...
DAkle , takve osobe imaju min 5 000 evra mesecno,ali minimum.... A TAKVIH IMA KOLIKO VAM DUSA ISTE...
DAKLE DODJITE U BEOGRAD,sedite pored neke gusce saobracajnice, ponesite lek za smirenje, i samo gledajte....
A onda dodjite ovde na forum, i PLACITE GDE ZIVIMO I SA KIM, i shvatite vec jednom da para ima, ali da sve pokradu...
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
ne znam sto napusavas odmah i ne znam razlog... a sto se tice milion koliko se secam bio je uslov da se svi servisi rade u ovlascenom honda to je racunaj izuvanje od prilike 2 prosece plate, ili 10 godina pa koji uslov se pre ispuni, jer ljudi na zapadu kupuju dizel samo ako planiraju da voze imas vw mecke itd dizele 2006/7 koji su presli po 350.000-400.000 pa i vise tako da to nije nista cudno.
:: Kenja :: Ja ni jednog trenutka nisam rekao ko je bolji. A ti da si pametan (kao sto nisi), procitao bi sitna slova i ukljucio te dve cuke mozga i zakljucio da tih milion kilometra nema veze sa mozgom :: Bmw vs honda - nekom je bolja hond :: Mac vs pc - nekom je bolji p :: Queen vs ceca - nekom je bolja cec :: :: :: Dakle, seljo, stvar afimiteta, nigde nije iskazan moj licni stav. To je poenta. A to sto se pecate kao paori, znaci da je tema uspela do bola :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Mac ili PC :: :: Queen ili Ceca :: :: :: :: Samo je na tebi da odlucis.. :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: ::
1 000 000 Km ILI 10 godina samo za Hondu Civic sa motorom 16 dizel. Obavezni redovni servisi, koji na 12000km izadju oko 200€ (pola njima u dzep = 830 servisa = 8300€, koliko fabriku kostaju cca 4 motora a tebe samog 2, ne racunamo polovne) Pravo ostvarivanja garancije nemaju pravna lica niti taksisti (ajd da vidim obicnog smrtnika koji ce da pregazi 100k godisnje)
Dakle, sve u svemu cista bulja, marketing. Ta realna garancija je 10 godina, ako si dovoljno lud da je se pridrzavas ili ako si dovoljno pametan pa ne prelazis godsnje vise od 20K, sto opet dodje na standradnu 100K ili 3-4-5 god garanciju svih ostalih proizvodjaca.
Sto se tice napusavanja, napusio si sam sebe ribolovackim pricama. Ti ili zaista verujes u svoje price ili mislis da smo svi mi ovde glupi. Decko, da si video toliko BMWa pored puta (nema veze to sa tim sta ja vozim, ne pricam sa tog aspekta, isto bih ti rekao i da si `video 3-4 VW - Audia`Fiata ili sl.) znao bi tacan broj. Hajde, ja cu da te stavim u auto, sada u sred sezone, sve o mom trosku, idemo 2x do Halkidikija, i da brojimo BMWe pored puta. Ako ih nabrojimo 3, ja tebi dajem po 200€ za svaki + 250€ za svaki preko, ako nabrojimo manje od 3, ti placas sve troskove + 600€ kesa meni. Ponuda je fer.
Pazi cak nije problem ni sto lazuckas, problem je sto ti izgleda mislis da ti mi verujemo. Druze, ja sam obisao pola Evrope autom, i nisam video toliko pokvaraneh automobila raznih marki na putevanjima od 2000 Km u jednom pravcu.
I na kraju, tek da znas, jako cenim Hondu. Imao sam prilike da vozim Civic Type R 200Ks, koja se vrti do nekih 8K obrtaja. Odlican auto, samo jos da je RWD .) Posle nje sam vozio Golfa VI GTI sa 210KS (potpuno novog sa 900Km na satu) u punoj opremi sa DSG i delovao je kao igracka naspram Civica.
Dakle, pamet u glavu, pa sledeci put malo mucni istom pre nego se zaletis kao klen... .)
10 godina garancije ...10 godina ropstva....Ja sam jedva cekao da moja Corsa izadje iz garancije posle 2 godine...Primera radi servis obican 12 hiljada kod mog majstora sto mi je odrzavao Astru 7000.... ko je pojeo 5000 ? Evo sad sam menjao diskove (prednje) ovlasceni servis sa rukama trazi 34000 a ovako sam uzeo kvalitetne diskove za 15 000 sa rukama.... mogao sam i za 8000 ali nekako mi sigurnija varijanta od 15000.. Sta hocu da kazem sto dalje od ovlascene bagre...Jedino ako vozite Land Rover ili Micubisi pa morate inace daleko im lepa kuca...... Honda je prosek auto nema sta da trazi pored BMW ... Kod japanaca se zna ko juri i brije ko blesav Subaru :) :) E tu bi voleo da vidim BMW :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Sto je najgore stvaro smo 3 sreli imam 3 svedoka, jedan u plani i 2 kod nas usput al ne bitno...komentarisali smo kako su to turci ljakse gore uzeli za 2k eura krseve da se kurce kuci pa da ih gurnu u bosfor.. :-)
Pa ko je lud da da garanciju na motor a da ti ga odrzava djura iza coska :-)
:: 1 000 000 Km ILI 10 godina samo za Hondu Civic sa motorom 16 dizel :: Obavezni redovni servisi, koji na 12000km izadju oko 200€ (pola njima u dzep = 830 servisa = 8300€, koliko fabriku kostaju cca 4 motora a tebe samog 2, ne racunamo polovne :: Pravo ostvarivanja garancije nemaju pravna lica niti taksisti (ajd da vidim obicnog smrtnika koji ce da pregazi 100k godisnje :: :: Dakle, sve u svemu cista bulja, marketing. Ta realna garancija je 10 godina, ako si dovoljno lud da je se pridrzavas ili ako si dovoljno pametan pa ne prelazis godsnje vise od 20K, sto opet dodje na standradnu 100K ili 3-4-5 god garanciju svih ostalih proizvodjaca :: :: Sto se tice napusavanja, napusio si sam sebe ribolovackim pricama. Ti ili zaista verujes u svoje price ili mislis da smo svi mi ovde glupi. Decko, da si video toliko BMWa pored puta (nema veze to sa tim sta ja vozim, ne pricam sa tog aspekta, isto bih ti rekao i da si `video 3-4 VW - Audia`Fiata ili sl.) znao bi tacan broj. Hajde, ja cu da te stavim u auto, sada u sred sezone, sve o mom trosku, idemo 2x do Halkidikija, i da brojimo BMWe pored puta. Ako ih nabrojimo 3, ja tebi dajem po 200€ za svaki + 250€ za svaki preko, ako nabrojimo manje od 3, ti placas sve troskove + 600€ kesa meni. Ponuda je fer. :: :: Pazi cak nije problem ni sto lazuckas, problem je sto ti izgleda mislis da ti mi verujemo :: Druze, ja sam obisao pola Evrope autom, i nisam video toliko pokvaraneh automobila raznih marki na putevanjima od 2000 Km u jednom pravcu :: :: I na kraju, tek da znas, jako cenim Hondu. Imao sam prilike da vozim Civic Type R 200Ks, koja se vrti do nekih 8K obrtaja. Odlican auto, samo jos da je RWD . :: Posle nje sam vozio Golfa VI GTI sa 210KS (potpuno novog sa 900Km na satu) u punoj opremi sa DSG i delovao je kao igracka naspram Civica :: :: Dakle, pamet u glavu, pa sledeci put malo mucni istom pre nego se zaletis kao klen... . :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Ma kapiras da je to samo dobro uspeli marketinski trik
21.08.2013. 16:36
status: user broj poruka: 9437
Nit` su se oni naprodavali tih Hondi pod tim uslovima, nit` ce se naprodavati, nit su oni toliko samouvereni da taj agregat moze da izdrzi toliko, ali se samo o tome prica a to je upravo i bio cilj. Kako je Honda mocna i daje MILION, ej MILION km i zato su nenadjebivi. A mogli su komotno da stave i 10 miliona ili 10 godina, pod tim uslovima i opet bi se ta garancija ponistila posle 200-400K u uslovima normalne eksploatacije. Zasto nisu dali milion ili 20 godina...? .-) Odrzavanje u ovlascenom servisu uvek podrzavam, naravno ko to moze sebi da priusti.
Imaju dobre kosilce za travu. Njih vole saneri. Voze ih do malog servisa i onda padaju u nesvest od cena. O velikom servisu se i ne razmislja,na 50k izbacaju flajer ` Auto na prodaju `. Cao/zdravo.
a ne za automobile. Ja ne mogu da mu odgovorim jer ne posedujem te modele. Ako bih imao neogranicen budzet, i morao da biram izmedju ta dva, kupio bih Sony bez razmisljanja. Ti ipak pogledaj u prodavnici, testiraj, pa odluci.
Veoma dobri poznavaoci automobila. A kad je Daum nesto pre odvalio za Audi i Volvo, pa ga ljudi koji znaju isprozivase, lako se zataskalo.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.