od downgrade-a mislim da nema nista, sto se tice kartica imas r sim i x sim one valjda rade na 6.1.3. mada kad si vec usro motku iz ko zna kog razloga najpametnije da se udaris po dzepu i platis fabricko otkljucavanje.
Saznao sam u medjuvremenu da je telefon iz Austrijske T-Mobile mreze, jedino resenje mi je nazalost fabricko otkljucavanje.
Pre nego sto pocnem da zovem servise i raspitujem se oko cena, probao bih da ovom operateru posaljem zahtev uz molbu (smislio bih vec nesto) za otkljucavanje.
Da li neko zna kako to mogu da im posaljem, u kojoj formi, posto ja se nikako ne snalazim na njihovom sajtu, jer ne znam dovoljno dobro nemacki?
Vala ja juce odradio update na iOS 7, i mogu da kazem da bas i nisam zadovoljan, mnogo fluidnije mi je radio 6.1.3, izgleda da za cetvorku(bez S) ovaj system je malo vise zahtevan. :(
Ma na ipad 4 isto lose radi, u pricipu ovo izbaceno za 5(c) i 5s optimizovace ga valjda, one beta verzije su bile tragedija ovo je sad kao i nesto radi :-)... Inace ipad koci na rotaciji ekrana na home screenu... Sigurno ce biti update skorije
:: Vala ja juce odradio update na iOS 7, i mogu da kazem da bas i nisam zadovoljan, mnogo fluidnije mi je radio 6.1.3, izgleda da za cetvorku(bez S) ovaj system je malo vise zahtevan. :(
Zaboravih da javim... Resih na kraju problem posle duzeg vremena. Pre par dana mi je Austrijski T-Mobile otkljucao telefon, nakon sto sam ih kontaktirao o otkljucavanju. Nisu mi trazili nikakav ugovor, traze samo pare naravno
U ovom slucaju, 50e mi je resilo problem. Inace bi bilo skuplje, ali je telefon van ugovora.
Sve je proteklo regularno, oni meni poslali mail sa podacima gde da im posaljem pare, ja njima poslao preko banke, posle 2 dana sam dobio otkljucan telefon.
Jedino se oduzilo dopisivanje, posaljem im mail, nekada mi odgovore sutradan, a nekada posle nedelju dana.
Sve u svemu, sada uzivam u iOS 7-ici i za divno cudo ne nedostaje mi JB Odusevio sam se koliko besplatnih dobrih aplikacija postoji na App Store-u, nista mi vise od toga ne treba stvarno.
Skockan OS, full kopija Androida
Edit:
Da, najjace sto su mi po servisima trazili 120 pa do cak 150e! Mamlazi neopevani
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.