...a, zasto dajes tolike pare za telefon? Optimus G je fantastican model, jeste stariji, ali ne zaostaje za trenutnim `liderima`. Ako imas kesa i strpljenja naruci korejansku verziju iz Kine F180 za 150 evra, lako se konvertuje na evropsku E975. Razmisli.
Evo ga drugi mesec šljaka bez problema, baterija je neistrošiva za jedan dan. (jeste ako zasedneš u 6 sati igraš igre) displej odličan, skoro da ema bezel, kako ko ali ja mogu i navikao sam se na lg UI i na ovom fonu nije loš jer je sam telefon hardverski preteran pa deluje kao da ni nema skin. Kamera ...hardverski, odlicna. Softverski ...žalost. Čak i na kitkatu ima ozbiljne probleme sa fps-om kod snimanja videa pri lošijem svetlu i to je jedva malo poboljšano sa kitkat apdejtom ali je i dalje daleko od onoga što hardver može da izgura. Sa istim hardverom g pro 2 funkcioniše bez problema. E sad, sve ovo napisano za kameru meni nimalo nije bitno jer je odmah pao root i čim su xdabbeb i jishnu izbacili mod odmah je instaliran i sada kamera funkcioniše odlično, tu je i 4k (kao da je nekome bitan), 720p slowmotion 120 fps i ostale zezalice.
Sve u svemu, telefon je odličan. Kamera za slikanje nema nikakvih problema ni sa stock androidom ali video je loš čim polako krene mrak. Danju je video takođe odličan. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
naravno, ja sam misljenja da je telefon samo za pozive, poruke, malo surfa i mp3.
Jednostavno telefon mi je mali za bilo sta vise od toga a kako volim da citam, tek mi je to mucenje na telefonu. jednostavno mi je sve mnooogo komfornije na tabletu.
Promenio sam svasta od telefona, ali sam najzadovoljniji kombinacijom jeftim fon + solidan tablet. opet - moj ukus i moje misljenje.
E sada htc ima stvarno odlican kvatitet izrade a front facing zvucnici ce ti stvarno dobro doci ako ces da gledas serije, igras igre i slusas muziku bez slusalica. Oba telefona ce ti odlicno raditi a na tebi je da odlucis da li to vredi razlike u ceni.
A za slike - ako ces da kameru koristis za nesto vise od selfija i slika po kafanama i klubovima, investiraj u pravi foto-aparat. Fotografija moze biti mnogo zanimljivija i lepsa od instagrama :)
Generalni problem Androida je taj da samo ona osnovna verzija koja dolazi uz telefon radi kako valja... Sve ostale su krsina samo tako... ko da su ih iza samiske sklepali...
Provereno na Sony, HTC i SmugSmug-u...
Jednostavno kad se odradi update na noviju verziju Androida to vise nije to, uvek nesto koci, ne radi kako valja a ponekad i rusi sistem...
Dok na Pure Google Experience uredjajima (citati NEXUS-n) toga jednostavno nema svaki update je samo bolji...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Evo ga drugi mesec šljaka bez problema, baterija je neistrošiva za jedan dan. (jeste ako zasedneš u 6 sati igraš igre :: displej odličan, skoro da ema bezel, kako ko ali ja mogu i navikao sam se na lg UI i na ovom fonu nije loš jer je sam telefon hardverski preteran pa deluje kao da ni nema skin :: Kamera ...hardverski, odlicna. Softverski ...žalost. Čak i na kitkatu ima ozbiljne probleme sa fps-om kod snimanja videa pri lošijem svetlu i to je jedva malo poboljšano sa kitkat apdejtom ali je i dalje daleko od onoga što hardver može da izgura. Sa istim hardverom g pro 2 funkcioniše bez problema :: E sad, sve ovo napisano za kameru meni nimalo nije bitno jer je odmah pao root i čim su xdabbeb i jishnu izbacili mod odmah je instaliran i sada kamera funkcioniše odlično, tu je i 4k (kao da je nekome bitan), 720p slowmotion 120 fps i ostale zezalice. :: :: Sve u svemu, telefon je odličan. Kamera za slikanje nema nikakvih problema ni sa stock androidom ali video je loš čim polako krene mrak. Danju je video takođe odličan :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.