:: da me nako ne razume pogrešno, nemam ništa protiv iOS-a, meni jednostavno ne odgovara :: :: Ko god je delio tablet sa više ljudi me razume, na Andoridu imaš više naloga, moj je primarni, žena ima svoj, za klince restricted. Žena ima svoj mail, svoje kontakte, Skype, FB, ja svoje. Prebacivanje sa naloga na nalog je trenutno, u dva poteza :: :: Novi Mini i Air su jako dobri hardverski, ali mi se iOS niti sviđa, niti odgovara mojim potrebama. A jedna od većih zamerki koje imam za iPad, bilo Air ili Mini je što nemaju GPS na WiFi modelima, ako želiš GPS moraš da plaćaš dosta skuplji 3G model.
Hvala ti za to momak :). Apple sam dugo koristio i nikad vise. Ako si, kako sam naveo trendi, koji voli da mu je sve puf puf, da svaku applikaciju `legalno` placa i apsolutno nista ne misli APPLE je marka za vas.
A te price oko ubice procesora, izdrkavanje na piksele ekrana i sl. i cuvena OPTIMIZOVANOST, mozes macku o rep da okacis. Koliko sam ih samo jailbreakovao, i dok dobro ne otegnes *uda, dati uredjan nema ni priblizno funkcija koje androd daje OUT-of-the-box. Bez Cydia-e i `legalno` placenih apalikacija, telefon/tablet je go **rac. I jos samo da dodam detalj koji svima izgleda da promice, posto uredjaj izadje iz tzv. GARANTNOG ROKA, baterija krene da luduje samo tako. Indikator, ne pokazuje realno stanje, stalni skokovi sa 80% popunjenost na 20% i tome sl. Problem je bio prisutan na nekoliko koriscenih telefona od 3gs, 4s, 5 itd. Nije imalo veze sa verzijom IOS-a, niti sa konektorima telefona, ni modulom za punjenje, niti sa novom baterijom u telefonu. I tako dalje i tako blize, ne bih da dalje kitim tako OPTIMIZOVAN uredjaj.
A tablet, je samo produzetak, vec nacinjenog sranja. Ne pozeleo nikom da se bakce sa jailbreakom, sam naziv postupka govori sve...
Jb nije neki probelm i proces traje par minuta... Sto se tice baterije nije tacno imam ip4-5S ja sam sa ip4 prezadoboljan jer izvuce JB-ovan sa 6h usage sto je sjajno toliko mi je drzao i sa ioS 5 jer je on prvi imao merenja, dok sa ios4 ne znam... Procesor okaciti macku na rep|?? Pa ni jedan CPU i dan danas ne moze da ga nadmazi u smislu performance per core! Nemoj da si smesan . Naveo sam 2 primera gde si lupao i ostao ziv. Znaci prica za batt ne pije vodu, moj ipad 2 star 3 godine traije oko 7 dana ili 11h usage i dalje ios 5.1.1 na nejmu... Druga stvar naveo si samo jednu manu-prednost drodroida tj da nije ni malo zasticen, i da mozes pirateriju da instaliras... To je kao da krades iz prodavnice i izadjes i ne platis, jadan smo mi narod jer razmisljamo da je to PREDNOST! Ne kazem da nikada nisam ubacivao JB-ovanu app ali nikada nisam JB koristio za te stvari vec neke druge... Ekran, Optimizovanost i bezbednost tekodje ne mozes okaciti macku o rep jer je i te kako bitna stavka u radu sa urejdjem.. Prvi sam poludeo sa S3 jer je spor isto tako i sa Nexus 7 koji je imao dobar ekran zaista ali android ga je klao, isto tako i zavrsna izrada koja nije ni na pribliznom nivou sa ipad-om..
:: Hvala ti za to momak :). Apple sam dugo koristio i nikad vise. Ako si, kako sam naveo trendi, koji voli da mu je sve puf puf, da svaku applikaciju `legalno` placa i apsolutno nista ne misli APPLE je marka za vas :: :: A te price oko ubice procesora, izdrkavanje na piksele ekrana i sl. i cuvena OPTIMIZOVANOST, mozes macku o rep da okacis. Koliko sam ih samo jailbreakovao, i dok dobro ne otegnes *uda, dati uredjan nema ni priblizno funkcija koje androd daje OUT-of-the-box. Bez Cydia-e i `legalno` placenih apalikacija, telefon/tablet je go **rac. I jos samo da dodam detalj koji svima izgleda da promice, posto uredjaj izadje iz tzv. GARANTNOG ROKA, baterija krene da luduje samo tako. Indikator, ne pokazuje realno stanje, stalni skokovi sa 80% popunjenost na 20% i tome sl. Problem je bio prisutan na nekoliko koriscenih telefona od 3gs, 4s, 5 itd. Nije imalo veze sa verzijom IOS-a, niti sa konektorima telefona, ni modulom za punjenje, niti sa novom baterijom u telefonu. I tako dalje i tako blize, ne bih da dalje kitim tako OPTIMIZOVAN uredjaj :: :: A tablet, je samo produzetak, vec nacinjenog sranja. Ne pozeleo nikom da se bakce sa jailbreakom, sam naziv postupka govori sve.. :: :: p.s :: :: pu, pu, pu, dalje do mene, Sauronova kuglo PU...
Sve ti verujemo, naročito za bateriju i `garantni rok`. xD
:: Hvala ti za to momak :). Apple sam dugo koristio i nikad vise. Ako si, kako sam naveo trendi, koji voli da mu je sve puf puf, da svaku applikaciju `legalno` placa i apsolutno nista ne misli APPLE je marka za vas :: :: A te price oko ubice procesora, izdrkavanje na piksele ekrana i sl. i cuvena OPTIMIZOVANOST, mozes macku o rep da okacis. Koliko sam ih samo jailbreakovao, i dok dobro ne otegnes *uda, dati uredjan nema ni priblizno funkcija koje androd daje OUT-of-the-box. Bez Cydia-e i `legalno` placenih apalikacija, telefon/tablet je go **rac. I jos samo da dodam detalj koji svima izgleda da promice, posto uredjaj izadje iz tzv. GARANTNOG ROKA, baterija krene da luduje samo tako. Indikator, ne pokazuje realno stanje, stalni skokovi sa 80% popunjenost na 20% i tome sl. Problem je bio prisutan na nekoliko koriscenih telefona od 3gs, 4s, 5 itd. Nije imalo veze sa verzijom IOS-a, niti sa konektorima telefona, ni modulom za punjenje, niti sa novom baterijom u telefonu. I tako dalje i tako blize, ne bih da dalje kitim tako OPTIMIZOVAN uredjaj :: :: A tablet, je samo produzetak, vec nacinjenog sranja. Ne pozeleo nikom da se bakce sa jailbreakom, sam naziv postupka govori sve.. :: :: p.s :: :: pu, pu, pu, dalje do mene, Sauronova kuglo PU...
Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika.
:: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: ::
Samo sam navodio prednosti iOS iPad-a - Android. tu smo malo sibnuli off. U susitini zena moze da uzme i jeftinije tablete, ali moja topla peroruka je svakako iPad kada vec daje 30000
:: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: ::
:: Za tetke je idealan : :: :: :: :: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: :: :: :: ::
Ne vredi sa tobom diskutovati, ti si nesto sl. onom `decku` EVGA011 sto se prsio sa KINGPIN grafickom, tako i ti sa tvojim trendi APPLE budalastinama. Priznajem da nisam expert za android, jer je jos uvek nova sfera za mene, ali do sada samo pozitivni utisci. Dobra, volja i sve se da namestiti po licnom nahodjenju. Da se vrnemo na apple. Probleme sa baterijom nisam imao samo JA, gugluj malo i videces da je sveprisutano i da se resava zamenom telefona za novi. Sto je nemoguce posle istekle garancije.
A ti, ako se tako uzbudjues na performanse lepo uzmi, tablet sa full windows 8.1 platformom i verujem da ces moci i neku noralnu igricu da pokrenes. A o realnom radu i sta mozes da uradis sa tim tabletom da ne pominjem.
Ja lupam, a superman govori istinu, klasicna APPLE prepotencija. Vazelin vama treba i to u neizmernim kolicinama, pa kad nestane pljuvacke, bolje ce shljapce.
Bezbednost, ne znam o cemu pricas. Svi apple uredjai su busni i preko push notifikacija i tome sl. doslovno znaju sve sta radis i sta posecujes. Tako da se slobodno tesi time, sto komsija ne more da i `akuje uredjaj. Big brother, moze, zato je i napravljen :).
A ako ces u Srbiji da mi pricas o MORALITETU, produzi malo USA-e, tu je sve na mestu i legalno. Ne zovemo se dzabe, zemlja treceg sveta.
Sve u svemu, tu bajku o lepoti APPLE uredjaja mozes da prodajes nekom drugom, ko ih nikad nije koristio ili nije imao para da ih koristi, sto je jos jedan od presudnih minusa, predlagati ikome u Srbiji nesto sto ne opravdava ulozene pare...
p.s.
zavrsnu rec prepustam tebi, ukusi se razlikuju, moj se trajno odcepio od APPLE proizovda. Mozda se vratim, ali cisto sumnjam...
Znaci pošto sam napisao o umesto a neznam o cemu se prica. Coveku sam predložio ono što imam i što koristim a što je do 30.000 i pritom kžem da nije istina da je to o cemu neznam ništa što se potrošnje i rada tice isto iz mog iskustva a imam oba uredjaja. A nisam se na kraju tebi ni obracao vec njemu a on može da mi veuje ili ne. Kolko vidim ti bi ovde da se svadjaš sa svim ko ti dirne u tvoju dogmu i religiju.
:: Za pocetak pricamo o iPad uredjajuma ne iPod... Znaci nemas pojma o cemu se prica... :: :: :: Znaci nešto nije u redu sa mojim iPod-om pošto drži isto kao asus ??? Da ga reklamiram :: :: Jeste malo kvalitetnija uzrada ali kad se koriste drže isto uz ono što ste rekli za OS i aplikacije ali ja tako drasticnu razliku vido nisam. Jedino što se klinki svidja pink boja asusa
Neka hvala, žena se sasvim lepo snalazi sa računarima, a ne bih da bacam pare na više tableta.
Windows i Android su odavno multiuser, ali ne sumljam da će Apple sa iOS 8, 9, ... da izmisli `revolucionarni` koncept da više ljudi može da koristi jedan uređaj, svaki sa svojim nalogom :O
Jes` da je to koncept osmišljen i korišćen na računarima od 50-ih godina prošlog veka, al nekim kompanijama ipak treba malo vremena da stignu konkurenciju :P
A i moraju da osmisle dobru marketinšku kampanju kako da 60 godina star koncept predstave kao nešto što su upravo izmislili i da po mogućstvu patentiraju nešto vezano za to, kako bi mogli da tužakaju druge.
:: Kad je već tako, zašto onda ne kupiš ženi jedan? :: :: :: Za tetke je idealan : :: :: :: :: :: :: :: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja sam samo realan jer koristim sve uredjaje i volim da menjam iste, izneo sam da apple za te pare nudi najvise, a ti mozes samo da se mazes vazelinom i tesis da to nije tacno. To sto si koristio 3GS je druga stvar svaka cast :-P to je bese izaslo u proslom milenijumu? :-D Samo mi nije jasno kako niko koga znam ne zeza baterija vec samo tebe zeza ( Govorim za podrucje UAE gde su BB i apple no 1) Druze nemas ti blage sa zivotom. Edukuj se malo vise, vidim da ti pricas pricice u prazno i vrdis se kao vetrenjaca oko jedne gluposti, a nista da argumentujes, samo ti je vazelin u ustima... Pozdrav vazelinko, ja te pozdravljam sa svog Transformera-a (Transformer Pad Infinity) koji takodje posedujem ooo da na tvoju zalost pozdrav za mene ne postojis, pogotovom sto me poredis sa psihopatom. .-)
Simon72 bitno je da smo ustanovili da si baron... To je dovoljno.
:: Ne vredi sa tobom diskutovati, ti si nesto sl. onom `decku` EVGA011 sto se prsio sa KINGPIN grafickom, tako i ti sa tvojim trendi APPLE budalastinama. Priznajem da nisam expert za android, jer je jos uvek nova sfera za mene, ali do sada samo pozitivni utisci. Dobra, volja i sve se da namestiti po licnom nahodjenju. Da se vrnemo na apple. Probleme sa baterijom nisam imao samo JA, gugluj malo i videces da je sveprisutano i da se resava zamenom telefona za novi. Sto je nemoguce posle istekle garancije :: :: A ti, ako se tako uzbudjues na performanse lepo uzmi, tablet sa full windows 8.1 platformom i verujem da ces moci i neku noralnu igricu da pokrenes. A o realnom radu i sta mozes da uradis sa tim tabletom da ne pominjem :: :: Ja lupam, a superman govori istinu, klasicna APPLE prepotencija. Vazelin vama treba i to u neizmernim kolicinama, pa kad nestane pljuvacke, bolje ce shljapce :: :: Bezbednost, ne znam o cemu pricas. Svi apple uredjai su busni i preko push notifikacija i tome sl. doslovno znaju sve sta radis i sta posecujes. Tako da se slobodno tesi time, sto komsija ne more da i `akuje uredjaj. Big brother, moze, zato je i napravljen :) :: :: A ako ces u Srbiji da mi pricas o MORALITETU, produzi malo USA-e, tu je sve na mestu i legalno. Ne zovemo se dzabe, zemlja treceg sveta :: :: Sve u svemu, tu bajku o lepoti APPLE uredjaja mozes da prodajes nekom drugom, ko ih nikad nije koristio ili nije imao para da ih koristi, sto je jos jedan od presudnih minusa, predlagati ikome u Srbiji nesto sto ne opravdava ulozene pare.. :: :: p.s :: :: zavrsnu rec prepustam tebi, ukusi se razlikuju, moj se trajno odcepio od APPLE proizovda. Mozda se vratim, ali cisto sumnjam...
Nema šta, `power useri` sa više naloga zbog fejsbuka i skajpa, a verovatno i različitog wallpapera. xD Da nije bilo Apple-a i i Pad-a ne bi ni postojali Android tableti, a bez iPhone-a bi Android telefoni dan-danas izgledali kao kopija Blekberija. Toliko o `konkurenciji` i tome ko koga `stiže` i `imitira`. Što se tiže `tužakanja`, upravo Apple je najviše tužena kompanija na svetu:
:: Neka hvala, žena se sasvim lepo snalazi sa računarima, a ne bih da bacam pare na više tableta :: :: Windows i Android su odavno multiuser, ali ne sumljam da će Apple sa iOS 8, 9, ... da izmisli `revolucionarni` koncept da više ljudi može da koristi jedan uređaj, svaki sa svojim nalogom :O :: :: Jes` da je to koncept osmišljen i korišćen na računarima od 50-ih godina prošlog veka, al nekim kompanijama ipak treba malo vremena da stignu konkurenciju :P A i moraju da osmisle dobru marketinčku kampanju kako da 60 godina star koncept predstave kao nešto što su upravo izmislili i da po mogućstvu patentiraju nešto vezano za to, kako bi mogli da tužakaju druge :: :: :: :: Kad je već tako, zašto onda ne kupiš ženi jedan? :: :: :: :: :: Za tetke je idealan : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Baš ti kiselo grožđe što ti je ljubljeni iOS jedini moderni OS koji nije multi-user.
Cccc, klasičan iSheep, sve što Apple nema nije ni potrebno dok Apple ne kaže da treba, a onda odjednom druga priča.
A za bench koji si naveo, baš je obrisao pod, samo Geekbench test, a i tu za multithread Z3770 ima 3095, a A7 čitavih 1938 ili 2564 za 64bit aplikacije kojih za iOS ionako nema.
:: Nema šta, `power useri` sa više naloga zbog fejsbuka i skajpa, a verovatno i različitog wallpapera. x :: Da nije bilo Apple-a i i Pad-a ne bi ni postojali Android tableti, a Android telefoni bi dan-dans izgledali kao kopija Blekberija. Toliko o `konkurenciji` i tome ko koga `stiže` i `imitira`. :: Što se tiže `tužakanja`, upravo Apple je najviše tužena kompanija na svetu :: :: http://mashable.com/2014/05/17/apple-patent-lawsuit :: :: A evo i ko najviše troši na marketing :: :: http://in.reuters.com/article/2013/11/28/samsung-marketing-idINDEE9AQ0EC2013112 :: :: Za kraj, malo zabave - kako A7 briše patos sa Z3770 :: :: http://www.computingcompendium.com/p/arm-vs-intel-benchmarks.htm :: :: A još kad se ubaci GPU u jednačinu, ajoj... : :: :: :: Neka hvala, žena se sasvim lepo snalazi sa računarima, a ne bih da bacam pare na više tableta :: :: :: :: Windows i Android su odavno multiuser, ali ne sumljam da će Apple sa iOS 8, 9, ... da izmisli `revolucionarni` koncept da više ljudi može da koristi jedan uređaj, svaki sa svojim nalogom :O :: :: :: :: Jes` da je to koncept osmišljen i korišćen na računarima od 50-ih godina prošlog veka, al nekim kompanijama ipak treba malo vremena da stignu konkurenciju :P A i moraju da osmisle dobru marketinčku kampanju kako da 60 godina star koncept predstave kao nešto što su upravo izmislili i da po mogućstvu patentiraju nešto vezano za to, kako bi mogli da tužakaju druge :: :: :: :: :: :: :: Kad je već tako, zašto onda ne kupiš ženi jedan? :: :: :: :: :: :: :: Za tetke je idealan : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne zaboravi da je a7 DUAL core .-) mnogo si ne obrazovan a i zaboravljas da smo pricali o performance per core sto je daleko bitnije .-) . Ali da A7 zaista cisti pod sa svakim CPU-om...
:: Baš ti kiselo grožđe što ti je ljubljeni iOS jedini moderni OS koji nije multi-user :: :: Cccc, klasičan iSheep, sve što Apple nema nije ni potrebno dok Apple ne kaže da treba, a onda odjednom druga priča :: :: A za bench koji si naveo, baš je obrisao pod, samo Geekbench test, a i tu za multithread Z3770 ima 3095, a A7 čitavih 1938 ili 2564 za 64bit aplikacije kojih za iOS ionako nema. :: :: :: :: Nema šta, `power useri` sa više naloga zbog fejsbuka i skajpa, a verovatno i različitog wallpapera. x :: :: Da nije bilo Apple-a i i Pad-a ne bi ni postojali Android tableti, a Android telefoni bi dan-dans izgledali kao kopija Blekberija. Toliko o `konkurenciji` i tome ko koga `stiže` i `imitira`. :: :: Što se tiže `tužakanja`, upravo Apple je najviše tužena kompanija na svetu :: :: :: :: http://mashable.com/2014/05/17/apple-patent-lawsuit :: :: :: :: A evo i ko najviše troši na marketing :: :: :: :: http://in.reuters.com/article/2013/11/28/samsung-marketing-idINDEE9AQ0EC2013112 :: :: :: :: Za kraj, malo zabave - kako A7 briše patos sa Z3770 :: :: :: :: http://www.computingcompendium.com/p/arm-vs-intel-benchmarks.htm :: :: :: :: A još kad se ubaci GPU u jednačinu, ajoj... : :: :: :: :: :: Neka hvala, žena se sasvim lepo snalazi sa računarima, a ne bih da bacam pare na više tableta :: :: :: :: :: :: Windows i Android su odavno multiuser, ali ne sumljam da će Apple sa iOS 8, 9, ... da izmisli `revolucionarni` koncept da više ljudi može da koristi jedan uređaj, svaki sa svojim nalogom :O :: :: :: :: :: :: Jes` da je to koncept osmišljen i korišćen na računarima od 50-ih godina prošlog veka, al nekim kompanijama ipak treba malo vremena da stignu konkurenciju :P A i moraju da osmisle dobru marketinčku kampanju kako da 60 godina star koncept predstave kao nešto što su upravo izmislili i da po mogućstvu patentiraju nešto vezano za to, kako bi mogli da tužakaju druge :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kad je već tako, zašto onda ne kupiš ženi jedan? :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za tetke je idealan : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
U njemu je Snapdragon 600 koji je u Galaksiju 4 što će reći da je primetno brži od Asusa HD7 i Neksusa 7 2013. Ajpedovi su em skuplji em zatvoreni a o funkcionalnosti sistema je smešno i govoriti. Kome je do premijum uređaja zna se da je jedino Soni adekvatan izbor u svakom segmentu.
Dakle, uzmi LG i budi siguran da dobijaš trenutno najbolji odnos cena/kvalitet.
Ne, ti si NEOBRAZOVAN pošto si napisao NE OBRAZOVAN. Malo se bežalo sa časova kada se učila rečca NE?
Tableti sa Z3770 su sa Windows OS-om, gde je većina aplikacija odavno multithread i koji je pravi multitasking OS za razliku od iOS-a i Androida.
A7 je jači samo od generacijski starijih mobile SoC-ova, a ne od svakog CPU-a. Bilo koji IVB ili Haswell mobile CPU briše pod sa A7 i single i multi task, kako god želiš.
:: Ne zaboravi da je a7 DUAL core .-) mnogo si ne obrazovan a i zaboravljas da smo pricali o performance per core sto je daleko bitnije .-) . Ali da A7 zaista cisti pod sa svakim CPU-om..
Koji su to tableti koje tera hass? :-D Cisto da ga probam, htedoh ibm (lennovo thinkpad 10) sa W8.1 da pazarim, ali jako losa plastika me je odbila. Ps Slucajo stisnuh razmak .-) A i slabo koristim Srpski , na zalost kada ti se arapski i engleski podvuku u mozak ( i ako arapski ne znam) zeznuta je situacija. :-(
:: Ne, ti si NEOBRAZOVAN pošto si napisao NE OBRAZOVAN. Malo se bežalo sa časova kada se učila rečca NE :: :: Tableti sa Z3770 su sa Windows OS-om, gde je većina aplikacija odavno multithread i koji je pravi multitasking OS za razliku od iOS-a i Androida :: :: A7 je jači samo od generacijski starijih mobile SoC-ova, a ne od svakog CPU-a. Bilo koji IVB ili Haswell mobile CPU briše pod sa A7 i single i multi task, kako god želiš :: :: :: Ne zaboravi da je a7 DUAL core .-) mnogo si ne obrazovan a i zaboravljas da smo pricali o performance per core sto je daleko bitnije .-) . Ali da A7 zaista cisti pod sa svakim CPU-om.. ::
Nevezano za iOS vs Android i ostalo, mali savet - u zadnjem postu imaš jako mnogo grešaka.
Uključi neki spell checker za srpski. Bez obzira što si van zemlje, malo se podseti gramatike i pravopisa. Jednog dana ako budeš poželeo da se vratiš, govorićeš gore nego naš prestolonaslednik.
Nažalost, znam dosta takvih primera, gde ljudi potpuno izgube dodir sa maternjim jezikom, bude tužno posle nekog vremana da ih slušaš.
:: Koji su to tableti koje tera hass? :-D Cisto da ga probam, htedoh ibm (lennovo thinkpad 10) sa W8.1 da pazarim, ali jako losa plastika me je odbila. Ps Slucajo stisnuh razmak .-) A i slabo koristim Srpski , na zalost kada ti se arapski i engleski podvuku u mozak ( i ako arapski ne znam) zeznuta je situacija. :-( :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: Ne, ti si NEOBRAZOVAN pošto si napisao NE OBRAZOVAN. Malo se bežalo sa časova kada se učila rečca NE :: :: :: :: Tableti sa Z3770 su sa Windows OS-om, gde je većina aplikacija odavno multithread i koji je pravi multitasking OS za razliku od iOS-a i Androida :: :: :: :: A7 je jači samo od generacijski starijih mobile SoC-ova, a ne od svakog CPU-a. Bilo koji IVB ili Haswell mobile CPU briše pod sa A7 i single i multi task, kako god želiš :: :: :: :: :: Ne zaboravi da je a7 DUAL core .-) mnogo si ne obrazovan a i zaboravljas da smo pricali o performance per core sto je daleko bitnije .-) . Ali da A7 zaista cisti pod sa svakim CPU-om.. :: ::
:: Nevezano za iOS vs Android i ostalo, mali savet - u zadnjem postu imaš jako mnogo grešaka. :: :: Uključi neki spell checker za srpski. Bez obzira što si van zemlje, malo se podseti gramatike i pravopisa. Jednog dana ako budeš poželeo da se vratiš, govorićeš gore nego naš prestolonaslednik :: :: Nažalost, znam dosta takvih primera, gde ljudi potpuno izgube dodir sa maternjim jezikom, bude tužno posle nekog vremana da ih slušaš. :: :: :: :: Koji su to tableti koje tera hass? :-D Cisto da ga probam, htedoh ibm (lennovo thinkpad 10) sa W8.1 da pazarim, ali jako losa plastika me je odbila. Ps Slucajo stisnuh razmak .-) A i slabo koristim Srpski , na zalost kada ti se arapski i engleski podvuku u mozak ( i ako arapski ne znam) zeznuta je situacija. :-( :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: :: :: Ne, ti si NEOBRAZOVAN pošto si napisao NE OBRAZOVAN. Malo se bežalo sa časova kada se učila rečca NE :: :: :: :: :: :: Tableti sa Z3770 su sa Windows OS-om, gde je većina aplikacija odavno multithread i koji je pravi multitasking OS za razliku od iOS-a i Androida :: :: :: :: :: :: A7 je jači samo od generacijski starijih mobile SoC-ova, a ne od svakog CPU-a. Bilo koji IVB ili Haswell mobile CPU briše pod sa A7 i single i multi task, kako god želiš :: :: :: :: :: :: :: Ne zaboravi da je a7 DUAL core .-) mnogo si ne obrazovan a i zaboravljas da smo pricali o performance per core sto je daleko bitnije .-) . Ali da A7 zaista cisti pod sa svakim CPU-om.. :: :: ::
Pre će biti da ti patiš od sindroma `kiselog grožđa`, jer nisam ja taj koji mora da se guzi sa celom porodicom oko ekrančića od 7` i da pritom sebe teši što ima `multiuser` kad se menja sa tetk... pardon, ženom na fejsbuku. :D
A pošto ne umeš da tumačiš Geekbench rezultate, evo ti prežvakano.
- On a per core basis, Apple`s A7 is still meaningfully faster than Intel`s Silvermont, although not by as much as I had originally seen - On a multi-core compare (4 Silvermont against 2 Cyclone cores), Intel offers more performance in tablet power envelopes - Apple`s chip offers superior GPU performance, but the delta is not large (and the comparison may not even be fair/apples-to-apples)
Za utehu, svih 15 i po aplikacija iz Microsoftovog App Store-a će umeti da iskoristi prednost od 2 jezgra viška na Win tabletima. xD
:: Baš ti kiselo grožđe što ti je ljubljeni iOS jedini moderni OS koji nije multi-user :: :: Cccc, klasičan iSheep, sve što Apple nema nije ni potrebno dok Apple ne kaže da treba, a onda odjednom druga priča :: :: A za bench koji si naveo, baš je obrisao pod, samo Geekbench test, a i tu za multithread Z3770 ima 3095, a A7 čitavih 1938 ili 2564 za 64bit aplikacije kojih za iOS ionako nema. :: ::
arapski i engleski sam napisao ispravno .-) vidis da je S slucajno omaklo .-) Brso kucam sta ces. nisam ja zaboravio gramatiku ne brini, tu sam ja u Sr cesto .-) ovo su net bukovi vec .-) ne odgovaraju mi teableti dimenzija traktora koje ne mogu da odlozim u dzep sakoa... gde mi iPad mini Retina cucne kao da je pravljeno za isti .-) Znaci ipad mini retina ima sve + dimenzije jednom recju pun pogodak od strane Apple-a .
:: 1. Microsoft Surface Pro 2, Dell Venue 11 Pro, Sony VAIO Tap 11 :: :: 2. Piše se :: :: sprski, a ne Srpski :: iako, a ne i ako. :: nažalost, a ne na žalost ukoliko je prilog :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.