Odlican izbor.Ima ih po oglasima od 200-250e otprilike.Za tvoj budzet mozes da dobijes dobro ocuvan sa garancijom.Ja sam pre mesec dana uzeo za 210 star godinu ipo,sa garancijom,i posto je imao ljubicastu kameru odneo u servis i dobio nov :) .Ako nema garanciju obrati paznju na serijski broj,ako pocinje sa SH35,36,36,38 to su falicne serije,velika sansa je da ce imati problem sa kamerom,tek serija SH39 i dalje je ok.
Po meni, M8 je kvalitetniji od iPhone-a, a imao sam skoro svaki. Losija kontrola kvaliteta i losije lezi u ruci zbog velicine ali generalno prvi telefon koji me je odusevio kvalitetom izrade nakon iPhone-a. Fantastican posao su uradili sa Sense 6, procackaj malo, odusevio bi se, i dalje to nije iOS ali u Android svetu je nesto najbolje sto sam koristio.
:: Pogotovo jer si vec koristio uredjaj visokog kvaliteta izrade :: Kada bi me neko puskom naterao da sebi kupim Android, jedino bih mogao da odaberem HTC One. Jes` pun bloatwarečina, ali je kvalitetan, skoro kao, iPhone :: Steta sto ga nema u nekoj WP varijanti :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
:: Pogotovo jer si vec koristio uredjaj visokog kvaliteta izrade :: Kada bi me neko puskom naterao da sebi kupim Android, jedino bih mogao da odaberem HTC One. Jes` pun bloatwarečina, ali je kvalitetan, skoro kao, iPhone :: Steta sto ga nema u nekoj WP varijanti :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Kud tolike pare idu neka uzme Note 3 star par meseci sa garancijom za 330-350e Razlozi su 1g rama više, jači snimci kamerom, stajlus (meni jako bitna stavka, ko to koristi razume), baterija koja se menja ako zamre što je meni presudno kod telefona + ogromna podrška za Note.. Lično ga imam i prezadovoljan sam.
:: Huawei P7 je trenutno najbolji izbor cene/performansi i kvaliteta. Mislim da bi nov mogao da nadjes preko mobilnog sveta za oko 30k. :: :: :: `Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.` :: ::
:: Nema ni laznu kozu i laznu alu lajsnu. Jos nikog nisam video da koristi taj gimmick stajlus, kad bi tebe video verovatno bi bio prvi :: :: :: :: M8 isti kao note 3 po spec. samo ima manje rama i nema promenljivu bateriju a ni olovcicu + je skuplji od Note 3 po oglasima značajno. :: :: :: :: ::
Izrada je meni krajnje korektna i potpuno deluje čvrsto i stabilno, takodje ne znam za druge korisnike ali meni se ruke jako znoje gde me olovka spašava izuzetno, pa mi je recimo jako bitna iz praktičnih razloga, a da ne govorim o lakšem surfu na webu i slično gde veće šake - da ne kažem prsti kao ćevapi (ne nisam debeo) vape za nečim tanjim.. - touchwiz zameniš kojim god hoćeš luncherom. Svaki android je mod-abilan kako ti samo možeš da zamisliš i jako je lako to učiniti, bitan je samo izgled uređaja da ti se svidja i šta je `ispod haube`. Sve ostalo, softwer, UI itd... to je apsolutno sporedno i promenljivo, dok recimo kod iphona malo teže...
:: Pa mozda, ali Samsung generalno ni ne razmatram zbog ocajne izrade i jos goreg Touchwiza :: :: ::
Da, odlican je dok ti ne zazvoni dok muvas ribu .)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Otprilike :) Note 3 je super telefon za nekog ko se lozi na te cigle sa foricama raznim, sigurno najbolje sto nudi Samsung trenutno, ali... neka :: ::
Kada bi ga imao i bio strpljiv da se upoznaš sa androidom kao što si sa apleom zaboravio bi jabuku i prešao na Kit Kat i ostale poslastice androidove .) Ni jedna strana nije savršena ali je ova bar po meni lakša i prilagodljivija krajnjem korisniku koji nije ograničen onim što mu je servirano.
:: Ko da bi ga nemao :)) :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
:) navikneš se na veliki ekran.. Meni bio savršen xperia mini pa evo sad... i jedan i drugi mi služe rame uz rame.
doduše jedino po meni valjano da ne bude veliko a ne smeta mu baterija koja se ne vadi i ne treba mu ne znam šta od `forica` a želi kvalitet je xperia z1 Compact i tu nema šta dalje da se traži (lično mišljenje)
:: Otprilike :) Note 3 je super telefon za nekog ko se lozi na te cigle sa foricama raznim, sigurno najbolje sto nudi Samsung trenutno, ali... neka :: ::
ne kapiram? pa ako ti treba telefon da smuvaš ribu... dzaba ti i iphone .)
:: Da, odlican je dok ti ne zazvoni dok muvas ribu . :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Otprilike :) Note 3 je super telefon za nekog ko se lozi na te cigle sa foricama raznim, sigurno najbolje sto nudi Samsung trenutno, ali... neka :: :: :: ::
Haha, tada ti drzis telefon sa obe ruke a ona se javlja stajlusom :) Meni to servirano recimo savresno odgovara, dok sam m8 natero u s-off sve sam zivce pogubio... Svako ima svoje afinitete :)
:: Da, odlican je dok ti ne zazvoni dok muvas ribu . :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Otprilike :) Note 3 je super telefon za nekog ko se lozi na te cigle sa foricama raznim, sigurno najbolje sto nudi Samsung trenutno, ali... neka :: :: :: ::
Vidi, ja ne znam da li znas osnove pravopisa, ali nigde ne pise bih, svuda pise bi, tako da se to u potpunosti odnosi na nemanju, a on rece da ga ne zanima jer je krs kvalitet izrade... Mozda je covek strpljiv, sta znas...
Eto, ja sam, na primer, strpljiv, ali ne mogu ni da ga imam... Osim mozda kada biH imao dva komada i ping pong lopticu pa da se sa cicom zabavljam na plazi... Mada, i za to mi je sigurniji neki reket + elegantnije izgleda... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Kada bi ga imao i bio strpljiv da se upoznaš sa androidom kao što si sa apleom zaboravio bi jabuku i prešao na Kit Kat i ostale poslastice androidove . :: Ni jedna strana nije savršena ali je ova bar po meni lakša i prilagodljivija krajnjem korisniku koji nije ograničen onim što mu je servirano :: :: :: Ko da bi ga nemao :)) :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: ::
Ma, brate, misli ti sta hoces, al` blam... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: ne kapiram? pa ako ti treba telefon da smuvaš ribu... dzaba ti i iphone . :: :: :: :: Da, odlican je dok ti ne zazvoni dok muvas ribu . :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: Otprilike :) Note 3 je super telefon za nekog ko se lozi na te cigle sa foricama raznim, sigurno najbolje sto nudi Samsung trenutno, ali... neka :: :: :: :: :: ::
Ajde ponoviću još jednom detaljnije pošto mislim da poznajem pravopis, a ti izvuci zaključak :)
Ti si odgovorio - Re: I kad bi ga imao.., (mislio si na sebe a nisi napisao bih nego bi) :: :: Ko da bi ga nemao :))
Kada bi ga imao (pošto stoji bi odnosi se na tebe i obraćam se tebi) i bio strpljiv da se upoznaš sa androidom kao što si sa apleom... (pošto pretpostavljam da poznaješ Apple)
:: Vidi, ja ne znam da li znas osnove pravopisa, ali nigde ne pise bih, svuda pise bi, tako da se to u potpunosti odnosi na nemanju, a on rece da ga ne zanima jer je krs kvalitet izrade... Mozda je covek strpljiv, sta znas.. :: :: Eto, ja sam, na primer, strpljiv, ali ne mogu ni da ga imam... Osim mozda kada biH imao dva komada i ping pong lopticu pa da se sa cicom zabavljam na plazi... Mada, i za to mi je sigurniji neki reket + elegantnije izgleda.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Kada bi ga imao i bio strpljiv da se upoznaš sa androidom kao što si sa apleom zaboravio bi jabuku i prešao na Kit Kat i ostale poslastice androidove . :: :: Ni jedna strana nije savršena ali je ova bar po meni lakša i prilagodljivija krajnjem korisniku koji nije ograničen onim što mu je servirano :: :: :: :: :: Ko da bi ga nemao :)) :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: :: with Retina displa :: :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: :: 128GB flash storag :: :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: ::
E salim se malo te zezam ali nisam pogresio u obracanju, ti si svakak mislio na nemanju sa bi kada bi ga nemanja imao itd.. zanemari velika slova u imenu spava mi se :)
aj laku noc i sve najbolje .)
:: Ajde ponoviću još jednom detaljnije pošto mislim da poznajem pravopis, a ti izvuci zaključak : :: :: Ti si odgovorio :: - Re: I kad bi ga imao.., (mislio si na sebe a nisi napisao bih nego bi :: :: :: :: Ko da bi ga nemao :)) :: :: :: Kada bi ga imao (pošto stoji bi odnosi se na tebe i obraćam se tebi) i bio strpljiv da se upoznaš sa androidom kao što si sa apleom... (pošto pretpostavljam da poznaješ Apple :: :: :: :: :: Vidi, ja ne znam da li znas osnove pravopisa, ali nigde ne pise bih, svuda pise bi, tako da se to u potpunosti odnosi na nemanju, a on rece da ga ne zanima jer je krs kvalitet izrade... Mozda je covek strpljiv, sta znas.. :: :: :: :: Eto, ja sam, na primer, strpljiv, ali ne mogu ni da ga imam... Osim mozda kada biH imao dva komada i ping pong lopticu pa da se sa cicom zabavljam na plazi... Mada, i za to mi je sigurniji neki reket + elegantnije izgleda.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: Kada bi ga imao i bio strpljiv da se upoznaš sa androidom kao što si sa apleom zaboravio bi jabuku i prešao na Kit Kat i ostale poslastice androidove . :: :: :: Ni jedna strana nije savršena ali je ova bar po meni lakša i prilagodljivija krajnjem korisniku koji nije ograničen onim što mu je servirano :: :: :: :: :: :: :: Ko da bi ga nemao :)) :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: :: :: with Retina displa :: :: :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: :: :: 128GB flash storag :: :: :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.