znaci jailbreak + cydia + AirBlue Sharing + igranje sa bluetooth stack varijantama koje su krekovane i `pasu`, a da ne puca transfer podataka
sve u svemu gubljenje vremena i zivaca
p.s.
`When I was a child, I spake as a child, I thought as a child. But when I became a man, I put away childish things`. ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
Mene zanima, ako mi neko pošalje dokument sa android telefona na ajfon preko blututa, da li će ova cydia aplikacija to da dozvoli i gde ga smešta na ajfonu? JER, ajfon aplikacije traže da se dokumenti nalaze specijalno i jedino u njihovom `documents` folderu i ne šljive 3% folder druge aplikacije ili neki univerzalni folder sa dokumentima. Prilično loše odradjeno da OS toliko ograničava.
:: Pazi bluetooth je moguce podesiti na Iphone-u da ti uparuje nokie ili bluetooth capable telefone, npr. :: :: http://bit.ly/1xGOxV :: :: znaci jailbreak + cydia + AirBlue Sharing + igranje sa bluetooth stack varijantama koje su krekovane i `pasu`, a da ne puca transfer podatak :: :: sve u svemu gubljenje vremena i zivac :: :: p.s :: :: `When I was a child, I spake as a child :: I thought as a child :: But when I became a man :: I put away childish things` :: __________________________________________ :: I love AMD, My Blood runs red and tru :: Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blu :: Look inside my case the colors Red and Blac :: Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack :: ::
Slažem se da je platforma prilično zatvorena, i otvara sa samo na onaj način koji Apple smatra sigurnim i ne utiče na performanse, što je ok. Meni lično ništa ne fali, jer da mi fali, ne bi ni nosio iPhone.
:: Hmm, ovaj WireShare je program sam za sebe. Olakšao je prenos i baratanje dokumentima i odredjenim fajlovima putem bežične mreže i kucanja ip adrese u browser, ali opet samo on vidi te fajlove i on ih otvara. Strašno ograničeno gde svaki program na iPhone vidi svoja dokumenta i ne skenira druge foldere, no, može da prodje :: :: :: Ovo nisam probao, upravo ću probati verziju wireshare_share_files_v1-6-0.ipa koju sam našao! : :: :: :: :: :: :: :: :: Sa WireShare alatom može svašta da se pošalje na iPhon :: :: :: ::
Nema ti tu my documets, vec `iFile` fajl manager i koliko se secam, smesta ti u:
`double tap` na srednju gorenju bar liniju, po default-u, da aktiviras bluetooth, posto si disable-ova originalni Iphone-ov bluetooth (drkanje do jaja)
/var/mobile/AirReceived pa vidis sta si dobio, kad neko salje Iphone-u ili tako nekako, znaci bez jailbreak-a mozes da se heftas u bulju ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
Dobro, podrazumeva se, i Android i Symbian od S60v3, pa nadalje i WP i svi ostali traže neku vrstu HACKovanja sistemske particije pa zvali je džeilbrejk, rutovanje i td. kako bi nešto više uradili sa njima i približili ih našim potrebama. Ukapirao sam i ja da moram pešice preko iFile da razmeštam ... bolje išta nego ništa ..
:: Nema ti tu my documets, vec `iFile` fajl manager i koliko se secam, smesta ti u :: :: `double tap` na srednju gorenju bar liniju, po default-u, da aktiviras bluetooth, posto si disable-ova originalni Iphone-ov bluetooth (drkanje do jaja :: :: /var/mobile/AirReceived pa vidis sta si dobio, kad neko salje Iphone-u ili tako nekako, znaci bez jailbreak-a mozes da se heftas u bulj :: __________________________________________ :: I love AMD, My Blood runs red and tru :: Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blu :: Look inside my case the colors Red and Blac :: Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack :: ::
Napisao sam na koji post se odnosi moja primedba, postavljač teme je bio jasan. .) Kod upoređivanja se uvek uzimaju aktuelni modeli, normalno je da nećemo u 2014. godini da pričamo da li je bolji iPhone 3G ili HTC Hero. Uostalom, uvek je moguće naći stare testove i poređenja ako postoji interesovanje čak i za tako nešto. Isto važi i za OS vs. OS, s tim što je fer u takvom slučaju uzeti klot Android za poređenje, jer bloatware koji natrpa npr. Samsung često ume da pokvari utisak i performanse.
@spacewla
Slažem se da sintetički testovi ne treba da budu jedini merodavan parametar pri poređenju telefona, ali su prilično dobar pokazatelj brzine konkretnog SoC-a u odnosu na konkurenciju. Zato sam pored njih i postavio video koji pokazuje kako to izgleda u realnom radu, tako da čak i onaj ko nije imao priliku da drži te telefone u ruci može da dobije predstavu o tome kakav odziv i brzinu u korišćenju može da očekuje od pojedinih flagship modela. Što se cene tiče, malo je nezahvalno porediti naše tržište sa zemljama gde je moguće iPhone uzeti na ugovor kod provajdera za relativno smešnu sumu u odnosu na njihovu platežnu moć. Zato je u našim uslovima to ipak tema za sebe u odnosu na generalno poređenje dve platforme.
Grešiš u vezi sa WP-om, jer je u pitanju platforma koja se jako brzo razvija i koja je već u mnogo čemu izjednačena sa iOS-om i Androidom, a u nekim stvarima (navigacija, konkretno Here Drive+) čak i prednjači. Možemo da diskutujemo koliko je dobro ili loše u high-end segmentu WP trenutno pozicioniran, ali je u klasi low-end ponude WP neprikosnoven po pitanju odnosa cene i performansi. Aplikacija zaista ima manje u odnosu na Android i iOS, ali ipak sasvim dovoljno da pokriju potrebe manje zahtevnih korisnika sa ograničenim budžetom.
Takođe, ne znam otkud ti ideja da se na taj način aktivira WP telefon. Dovoljno je napraviti @live nalog i sve se završava vrlo brzo i prosto, ništa komplikovanije nego kod Androida i iOS-a.
:: :: Pa dobro nije ni iPhone baš tačno, ima ih 2G/3G/3GS/4/4S/5/5S/6/6+... :: :: Kad nego kaže android va iphone, naravno da misli OS vs OS. I tu treba bit konkretan, koji iOS i koji Android....mada je i tu zbrka, HTC ima svoj shell i svoje burgije, isto tako i Samsung, na njihovih 100 verzija Galaxyja itd :: :: Ovo za jeftine Nokia Lumie je tačno, al je baš bedak što gobila njih ima kameru, ali bez blica :: ::
:: :: :: @spacewl :: :: :: Grešiš u vezi sa WP-om, jer je u pitanju platforma koja se jako brzo razvija i koja je već u mnogo čemu izjednačena sa iOS-om i Androidom, a u nekim stvarima (navigacija, konkretno Here Drive+) čak i prednjači. Možemo da diskutujemo koliko je dobro ili loše u high-end segmentu WP trenutno pozicioniran, ali je u klasi low-end ponude WP neprikosnoven po pitanju odnosa cene i performansi. Aplikacija zaista ima manje u odnosu na Android i iOS, ali ipak sasvim dovoljno da pokriju potrebe manje zahtevnih korisnika sa ograničenim budžetom :: :: Takođe, ne znam otkud ti ideja da se na taj način aktivira WP telefon. Dovoljno je napraviti @live nalog i sve se završava vrlo brzo i prosto, ništa komplikovanije nego kod Androida i iOS-a :: :: :: Meni je tražio `activation code` za Microsoft marketplace? Bez tog koda nije moguće koristiti market, zar ne? WP je super što se tiče brzine odziva, ali suviše zatvoren, kao iPhone. Android OS ima širok spektar telefona, delimično otvoren OS, cene od 50€ za DualCore modele pa naviše, štancuju ga svi redom i to znači da neće skoro propasti. Wp ne pratim cene, ali nemam ništa protiv zdrave konkurencije. Ipak je najbitnije što jeftinije proći i imati nešto najpribližnije PC-u u džepu! .) P.S: Here Drive+ nisam probao, baš ću kada HD2 obradujem sa jednim WP7.8 sistemom! :)
50e je mnogo care, sad od januara krecu 50$ modeli (NOVO).
Nesto mi govori da ce se potraznja za droidima udesetostruciti. Smrc, smrc, moj lipi Iphone, smrc...
p.s.
https://www.youtube.com/watch?v=TlPEQXJz1s4 ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
Na telefonu nista ozbiljno ne moze da se radi, takodje svi telefone menjaju na godisnjoj/dvogodisnjoj (ko i ne zeli proizvodjaci software-a ga nateraju) bazi pa smatram da je toliko detaljna i ozbiljna uporedna analiza cisto gubljenje vremena (osim sto je nemoguce dati krajnji sud). Svako na kraju kupi ono sto -misli- da je bolje i ono sto mu se svidja. Ako trazis neke astronomske razlike koje ce opravdati neku astronomsku razliku u ceni to kod telefona neces naci, bar ne na tom brand wars nivou, na nivou razlicitih segmenata da ali tu vazda vazi pravilo koliko para toliko muzike.
Iphone je software i hardware a Android je OS.Svaki Android sa Qualicom sa 4 Arm jezgra i odgovarajucom memorijom ima da leti isto kao Iphone. Iphone je dobar telefon dosta se negativne kampanje protiv njega vodi ,ali generalno \ on je prosao svoj zenit isto kao i svojevremeno Nokia.Od tehnickih inovacija nema nista sada sto drugi vec nemaju .
:: 50e je mnogo care, sad od januara krecu 50$ modeli (NOVO) :: :: Nesto mi govori da ce se potraznja za droidima udesetostruciti. Smrc, smrc, moj lipi Iphone, smrc.. :: :: ::
I imaš sve što i na iPhone za 10x manje para. .)
No, ajfon ima svoju prednost u ispeglanom OS-u. Radi i tu mu ne možeš zameriti, samo možeš pohvaliti. Nemam jednog prijatelja koji mi se ne požali: `ej ne znam šta je ovom mom telefonu, usporio strašno, fejsbuk ne otvara`...misleći pritom na neki android model, i to je fakat. Ove nove S3/S4/One X i sl. .. sam instalirao pun Q od navigacija, preko rutovanja, preko dodatnih aplikacijia, i opet ma koliko jezgara imao i rama zna da zakilavi..to kod iphone nije slučaj. Jednostavno je tako, radi i ne ispada.
Da li je to dobro? Naravno da jeste za onog ko želi da plati. Zašto ljudi kupuju Audi a ne kupuju Kia ili Hyundai?!? Zato što žele veći konfor, brzinu, udobniju vožnju, vizuelni luksuz, bla, bla, .. isto je i ovde, naravno, za onog ko želi da to iskoristi kada je već platio, a ne da se hvali na splavu, takvima je samo bitan LOGO I BREND pa bio to iPhone 6 ili Samsung S5, HTC One 8 i sl..
Ipak, i radnička klasa može preživeti uz bilo koji Android dvojezgarac do 100e, iPhone 4,.. ili još jeftiniji Android ZTE (i sl. china modeli), i zanemariti neki trzaj ili restart `robotića` i nastaviti dalje. Može čovek za 100 i par evra pametno da iskoristi mogućnosti svog smartphona bez obzira na to što nije najnoviji model, time će samo ostati sa par stotina € u džepu viška .)
:: Na telefonu nista ozbiljno ne moze da se radi, takodje svi telefone menjaju na godisnjoj/dvogodisnjoj (ko i ne zeli proizvodjaci software-a ga nateraju) bazi pa smatram da je toliko detaljna i ozbiljna uporedna analiza cisto gubljenje vremena (osim sto je nemoguce dati krajnji sud). Svako na kraju kupi ono sto -misli- da je bolje i ono sto mu se svidja. Ako trazis neke astronomske razlike koje ce opravdati neku astronomsku razliku u ceni to kod telefona neces naci, bar ne na tom brand wars nivou, na nivou razlicitih segmenata da ali tu vazda vazi pravilo koliko para toliko muzike. :: :: ::
Apsolutno se slažem. Naročito kod osoba koje jure svaku novu reviziju kako bi bili `in` i u trendu sa IT tehnologijama, dok su im to u stvari izgovori za slabost. Bili to `samsungovci` sa svojim Galaxy S/S2/S3/S4/S5 ili pak `jabukari` sa svojim 3GS/4/4S/5/5C/5S/6/6+ modelima. Želim reći da i dalje svaki Samsung S2 ili iPhone 4 obavlja posao i na njima radi većina aplikacija koje su potrebne.
Jedinstven je bio i ostao HTC HD2. Jedini model koji je pored nativnog Windows Mobile OS-a, kasnije postao univerzalni hardver za Android verzije, WP verzije, Linux distribucije, .. tako nešto danas niko ne nudi. HD2 je ipak model koji niko nije menjao 4 god. Ja spadam u kategoriju takvih osoba i znam mnoge koji to jesu! .)
Moj Samsung S3 ima kompleks od Iphone 4S koji ga samara kao budalu .Oba koristim i osim veceg ekrana ne vidim nikakvu prednostS3 u odnosu na 4s. Pritom 4S mi dobi update 8.0 a S3 kit kat ni u ludilu OSIM ako mu ja ne turim neku budzevinu i da se prekstim da li ce da radi. Kad Android Flag ship telefon bude imao podrsku 4 godine reci cu ljuti rivali ovako Zvezda ubi :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Iphone je software i hardware a Android je OS.Svaki Android sa Qualicom sa 4 Arm jezgra i odgovarajucom memorijom ima da leti isto kao Iphone :: Iphone je dobar telefon dosta se negativne kampanje protiv njega vodi ,ali generalno :: on je prosao svoj zenit isto kao i svojevremeno Nokia.Od tehnickih inovacija nema nista sada sto drugi vec nemaju .
A onaj bezbedonosni propust na Iphone ,sto su pokrali one slike sa Iphone pa tuze Apple.Ne postoji savrsen software.
:: Moj Samsung S3 ima kompleks od Iphone 4S koji ga samara kao budalu .Oba koristim i osim veceg ekrana ne vidim nikakvu prednostS3 u odnosu na 4s :: Pritom 4S mi dobi update 8.0 a S3 kit kat ni u ludilu OSIM ako mu ja ne turim neku budzevinu i da se prekstim da li ce da radi :: Kad Android Flag ship telefon bude imao podrsku 4 godine reci cu ljuti rivali ovako Zvezda ubi :D :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Iphone je software i hardware a Android je OS.Svaki Android sa Qualicom sa 4 Arm jezgra i odgovarajucom memorijom ima da leti isto kao Iphone :: :: Iphone je dobar telefon dosta se negativne kampanje protiv njega vodi ,ali generalno :: :: on je prosao svoj zenit isto kao i svojevremeno Nokia.Od tehnickih inovacija nema nista sada sto drugi vec nemaju .
Po meni samo debil moze takve fotografije da stavi na server. Ali ne cujem da su uhakovali platne kartice ? Apple pa Blakberry ostalo ne vredi pominjati po sigurnosti i kvalitetu
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: A onaj bezbedonosni propust na Iphone ,sto su pokrali one slike sa Iphone pa tuze Apple.Ne postoji savrsen software :: :: :: :: Moj Samsung S3 ima kompleks od Iphone 4S koji ga samara kao budalu .Oba koristim i osim veceg ekrana ne vidim nikakvu prednostS3 u odnosu na 4s :: :: Pritom 4S mi dobi update 8.0 a S3 kit kat ni u ludilu OSIM ako mu ja ne turim neku budzevinu i da se prekstim da li ce da radi :: :: Kad Android Flag ship telefon bude imao podrsku 4 godine reci cu ljuti rivali ovako Zvezda ubi :D :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Iphone je software i hardware a Android je OS.Svaki Android sa Qualicom sa 4 Arm jezgra i odgovarajucom memorijom ima da leti isto kao Iphone :: :: :: Iphone je dobar telefon dosta se negativne kampanje protiv njega vodi ,ali generalno :: :: :: on je prosao svoj zenit isto kao i svojevremeno Nokia.Od tehnickih inovacija nema nista sada sto drugi vec nemaju .
:: Moj Samsung S3 ima kompleks od Iphone 4S koji ga samara kao budalu .Oba koristim i osim veceg ekrana ne vidim nikakvu prednostS3 u odnosu na 4s :: Pritom 4S mi dobi update 8.0 a S3 kit kat ni u ludilu OSIM ako mu ja ne turim neku budzevinu i da se prekstim da li ce da radi :: Kad Android Flag ship telefon bude imao podrsku 4 godine reci cu ljuti rivali ovako Zvezda ubi :D :: :: Imaš pravo, jedan dobar razlog u korist ajfona. Samsung S3 je oko 150-160€ polovan, iPhone 4S od 170-200€, što znači, gotovo izjednačeni. Jedan ima Dual, drugi Quad core CPU, u praksi trebalo bi da u svakom segmentu pobedjuje Samsung, ali na žalost, Android nije skrojen da iskoristi max. hardver, iPhone OS je ispeglan da radi i zato ja smatram da je bolje kupiti iPhone 4S nego S3 do 200€ polovno. Pored toga, ajfon će sigurno duže zadržati veću cenu od Samsunga S3, što je + u kasnijoj preprodaji i nabavci novog modela.
Re: Re: Re: Re: Glupo je porediti Iphone i Android
12.10.2014. 20:54
status: user broj poruka: 612
:: Po meni samo debil moze takve fotografije da stavi na server :: Ali ne cujem da su uhakovali platne kartice ? :: Apple pa Blakberry ostalo ne vredi pominjati po sigurnosti i kvalitet :: :: :
Pa šta je `cloud` sistem na Apple ako ne neka vrsta online `servera`?!? I svi tu stavljaju svoje slike i ostale stvari??? To oko platnih kartica je verujem protokol sigurnosti na svim platformama i sigurno standard koji svi poštuju. Nego, Blackberry je imao svoje servere i radio lepo taj njegov push mail sistem, naročito `u reklami` nakon 11 septembra (gde je jedino on vršio posao jadnim amerikancima ispod ruševina - (a kako se uopšte proslav io ako ne tim činom)), ali u praksi je bio žešće sranje kao smartphone i nije bio ni blizu PC mogućnostima kao Windows Mobile PPC-PDA/Symbian/Android...pa čak je i PalmOS bio bliži PC mogućnostima.
Ne smeju se stvari gledati crno-belo u smartphone segmentu. Ovde takvi aparati pretenduju da zamene PC u džepu i tako treba postaviti stvari!
Software im je ispeglan to stoji ,evo samo primer Itunes ,ne postoji savrsenija aplikacija za slusanje muzike od te.To ce microsoft da napravi za jedno 10 godina.
:: :: Moj Samsung S3 ima kompleks od Iphone 4S koji ga samara kao budalu .Oba koristim i osim veceg ekrana ne vidim nikakvu prednostS3 u odnosu na 4s :: :: Pritom 4S mi dobi update 8.0 a S3 kit kat ni u ludilu OSIM ako mu ja ne turim neku budzevinu i da se prekstim da li ce da radi :: :: Kad Android Flag ship telefon bude imao podrsku 4 godine reci cu ljuti rivali ovako Zvezda ubi :D :: :: :: :: :: Imaš pravo, jedan dobar razlog u korist ajfona. Samsung S3 je oko 150-160€ polovan, iPhone 4S od 170-200€, što znači, gotovo izjednačeni. Jedan ima Dual, drugi Quad core CPU, u praksi trebalo bi da u svakom segmentu pobedjuje Samsung, ali na žalost, Android nije skrojen da iskoristi max. hardver, iPhone OS je ispeglan da radi i zato ja smatram da je bolje kupiti iPhone 4S nego S3 do 200€ polovno. Pored toga, ajfon će sigurno duže zadržati veću cenu od Samsunga S3, što je + u kasnijoj preprodaji i nabavci novog modela ::
Re: Re: Re: Re: Glupo je porediti Iphone i Android
12.10.2014. 21:03
status: user broj poruka: 612
haha, sad ga ubi. Ne znam da li je sarkazam ili stvarno to misliš?!? Pojavom iPhone 2G ja sam taj uredjaj i smatrao samo običnim ajpod plejerom sa usputnim mogućnostima telefoniranja. Mislim , slušanje .mp3 numera je moguće bilo kojim plejerom, bar to nisam primetio da secka i koči i na najjeftinijem androidu, ...zašto misliš da je iTunes savršen?!?
:: Software im je ispeglan to stoji ,evo samo primer Itunes ,ne postoji savrsenija aplikacija za slusanje muzike od te.To ce microsoft da napravi za jedno 10 godina :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Glupo je porediti Iphone i Android
12.10.2014. 21:28
status: user broj poruka: 12057
Ijao...
1. Prvo, iTunes je najveća legalna baza za kupovinu muzike na planeti, tu rasprave nema (najbolja AAC kompresija sa svim tagovima i najvkalitetnijim 30s preview-om)
2. Najbolje organizovanje i live menjanje playlisti i redosleda
3. Genius playliste koje se generišu na osnovu enormne baze i žanrova u store-u
4. Last playback date, number od playbacks....sortiranje koje nema ni jedan player
5. Password protected shareovanje bibiloteke na više računara i na osnovu ove tehnologije mnogi NAS serveri imaju plugin koji se zove iTunes server
6. Svaka pesma može imati svoj ekviljzer + volume ajdustement
7. Svaka pesma može imati svoj start i stop time
8. Baza se može setovati tako da ako imaš džumbus od muzike da ti sve sortira po izvodjačima ili po želji
9. Jedini player koji može na osnovi rendez-vous tehnologije da streamuje muziku na uredjaj bilo gde u stanu ili gde imaš AirTunes domet (uz pomoć AirPort express baznih stanice koje imaju analogni / digitalni izlaz - znači pojačalo, stub, šta god što ima ulaz)
10. Baza internet radija je bolesna, treba ti 7 života da sve pregledaš
11. Fantastičan internet radio sa koijm sam biraš šta ćeš da slušaš
12. Fantastično brz indexed search biblioteke
13. Osim što je player on je iOS manager, pretraživač Audio knjiga, Podkastova, Filmova i Serija koje se legalno mogu rentirati i kupovati
i tako dalje.
Jedina njegova realna mada je ne podržavanje FLAC formata, po fabričkoj specifikaciji, ali i tome se može zaskočiti, koga zanima Google.
:: haha, sad ga ubi. Ne znam da li je sarkazam ili stvarno to misliš?!? Pojavom iPhone 2G ja sam taj uredjaj i smatrao samo običnim ajpod plejerom sa usputnim mogućnostima telefoniranja. Mislim , slušanje .mp3 numera je moguće bilo kojim plejerom, bar to nisam primetio da secka i koči i na najjeftinijem androidu, ...zašto misliš da je iTunes savršen?! :: :: :: Software im je ispeglan to stoji ,evo samo primer Itunes ,ne postoji savrsenija aplikacija za slusanje muzike od te.To ce microsoft da napravi za jedno 10 godina :: :: :: :: :: ::
ja kao `srbistanac` nisam baš zainteresovan za online KUPOVINU bilo koje vrste muzike. Neka se time zanose ovi zasićeni europljani, kulturni japanci...neka ubace svoju kreditnu i kupuju za evro!! .) Ja bih svoju pozamašnu .mp3 kolekciju sa HDD-a da iskoristim i ubacim omiljenu listu u iPhone i slušam. Klasika, pritisnem `play`, stavim sluške i ne tražim neku posebnu filozofiju. Lepo ako izjednačava automatski intenzitet svake pesme, nisam ni obraćao pažnju, ali ove ostale osobine, .. ijao ... meni to komplikovano .. Mislim, nekome ko skida online i kupuje, možda je i bitna neka takva organizacija, .. ja sam više `best-off` tip i ako radi ne diraj! :)
:: To znaci da je informacija iz druge ruke :) Iz prve ruke je da je telefon odlican (imam ih dva) :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.