Ukljucujes mobilni internet a imas pre paid karticu koja nema dodatke za net ?
Si siguran da ti mama nije otkrila gde ti toliko idu pare sto ti daje za uzinu? Ima da lema ko vola u kupusu kada sazna !
Koji si razred osnovne 1 ?
Mislim daj molim te !
:: Elem, bezah od njega i na kraju ga uzeh i posto koristim pri paid karticu, ako ostavim mobile net ON, sjebe mi celu kredu za dan :: Sada, da li ima for da se to ubije u par poteza i li moram svaki program da zakoljem, pa da izbegnem kacenje na net istih :: Problem je sto kada ubijem mobil net, kredit ostaje netaknut, ali nema ni surfovanja :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
A taman sam pomislio da ce proci tema bez Wlada kalibra.
28.10.2014. 21:31
status: user broj poruka: 7285
No kada vec lajes da vidimo ko ti drma kavez?
U cemu je problem?, nisi dobio, hoces da dobijes, niko te ne hebe 3% u okolini pa ovde zagadjujes vazduh...? Vidi, sa tom koilcinom sivih celija veoma je opasno da pravis nagle pokrete glavom! Zamucka se i `vatace te mrezama do kraja.
Danas sam resetovao zenin Galaxy Mini i u okviru podesavanja u Play Store sam nasao opciju da se aplikacije apdejtuju samo preko WIFI Odes na Play Store pa stisnes onaj taster dole za podesavanja (jbm li ga, dole levo), otvori ti se podesavanje i tu ga cekiras. To bi trebalo da ti resi muku .) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.