U spoecifikacijama jeste tako medjutim po testovima je ispalo drugacije. Iz nekog razloga Slike koje napravi 830 imaju losije boje. Mozda neki upadate sredi. Ovde pise detaljnije o tome ima kompletan test i poredjenje.
Mislim da je u pitanju čist marketing Lumia 930 ima 20 mpixela i slike su apsolutno očaravajuće i niti 735 niti 830 ne mogu da se mere sa njom.Ove testove sam i sam pratio jer nameravam da uzmem 735 a 930 i čak 925 sam imao i testirao.
Pa ja isto planiram. MOzda cak i 830 koji mi se mnogo svidja imao sam prilike da ga vidim dok 735 sam video samo na netu i citao testove. Meni se recimo bela lumia 735 dopada. samo nisam siguran da li je od sajne plastike ili mat. za crni znam da je matiran s gumiranom plastikom.
:: :: :: :: Mislim da je u pitanju čist marketing Lumia 930 ima 20 mpixela i slike su apsolutno očaravajuće i niti 735 niti 830 ne mogu da se mere sa njom.Ove testove sam i sam pratio jer nameravam da uzmem 735 a 930 i čak 925 sam imao i testirao.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.