Imam Lumiu 930 i note3, 930 je super hardverski brz i sve to, ali problem sa WP je nedostatak aplikacija. Konkretno eto meni nije poslo za rukom da nadjem aplikaciju koja sa lokalog NASa moze da pusta(straming) mkv na WP bez prebacivanja na telefon, isto to za flac fajlove. Vizuelno Tiles na WP je puno lepsi od androida (mada to je subjektivno). Napatio sam se i dok sam pronasao DLNA podrsku...Mislim da je lumia 930 odlican telefon sa velikim nedostakom u polju aplikacija za WP.
Pa dobro... To sto je u ovoj drzavi vecito problem da se nesto plati (sto je i razumljivo jer narod gleda kako ce da skrpi kraj s krajem, a ne da kupuje aplikacije), to ne moze da se navede kao neki nedostatak odredjenom proizvodu i da zato neko ne bude zadovoljan istim.
Mozes da kazes da si nezadovoljan ako si platio a ne radi.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.2
:: bas toliko za bacanje da kupim Iphone, a cale ima Iphone 3 koji cu ja da dobijem za sluzbeni telefon nakon sto mu predam S2 : :: Npr. on nije zadovoljan iphone-om, zato sto sta god hoces, moras da platis.. :: Meni nije problem, programa u ipmart shopu ima koliko hoces za sve i svasta : :: :: Moracu da probam oba telefona, pa da vidim, mada imam S2 pa znam kako radi android, a kolege na poslu imaju 730 (bar mislim) i 1520 nokiju, i kazu da radi super, zato i ne mogu da se odlucim : :: Moracu da uzivo procenim oba telefona, ne vredi ovako definitivno : :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: MB: AsRock G41M-VS :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: Case: Chiefte :: Mis: Genius Gil :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` 1920x108 :: ::
OK, evo molim te reci koja je to aplikacija koja moze da streamuje preko WiFi sa lokalnog NAS na WP8.1 flac ili mkv fajl. Kupujem odmah, ovo zaista mislim!! Moze i vise aplikacija ako nema u okviru jedne.
:: Pa dobro... To sto je u ovoj drzavi vecito problem da se nesto plati (sto je i razumljivo jer narod gleda kako ce da skrpi kraj s krajem, a ne da kupuje aplikacije), to ne moze da se navede kao neki nedostatak odredjenom proizvodu i da zato neko ne bude zadovoljan istim :: :: Mozes da kazes da si nezadovoljan ako si platio a ne radi :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.10. ::
Ne znam, niti sam se zanimao oko toga... Ali masis poentu mog posta...
@Rynskelath je rekao za svog caleta: `Npr. on nije zadovoljan iphone-om, zato sto sta god hoces, moras da platis..`.
Na to se odnosio moj prethodni post.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.2
:: OK, evo molim te reci koja je to aplikacija koja moze da streamuje preko WiFi sa lokalnog NAS na WP8.1 flac ili mkv fajl. Kupujem odmah, ovo zaista mislim!! Moze i vise aplikacija ako nema u okviru jedne :: :: :: :: Pa dobro... To sto je u ovoj drzavi vecito problem da se nesto plati (sto je i razumljivo jer narod gleda kako ce da skrpi kraj s krajem, a ne da kupuje aplikacije), to ne moze da se navede kao neki nedostatak odredjenom proizvodu i da zato neko ne bude zadovoljan istim :: :: :: :: Mozes da kazes da si nezadovoljan ako si platio a ne radi :: :: :: :: ******************************* :: :: :: :: iMac 27` (late 2012 :: :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: :: 1TB Fusion Driv :: :: Mac OS X Yosemite 10.10. :: :: ::
A jbg, on je takav, nece da placa aplikacije, donekle ga razumem. Dok meni nije problem ako mi nesto treba. Zato me je onako kroz za*ebanciju i pitao da mu dam S2 kada ga sredim (polomljen digitajzer nakon pada sa krova) i kada ga reinstaliram za njega. Caletu treba samo za parking servis i jos neke gluposti, ali ne bitno.
Nije rec o placanju aplikacija, nego ima li ih i na MS Store-u? Malo smo vise skrenuli sa teme :D Za Android znam da mogu da skinem sa IPMART-a i da uzivam, nego me zanima da li je moguce to isto raditi sa MS-om? Ako moze, mislim da sam vec odlucio, samo da vidim jos malo kako se oba telefona ponasaju u realnom radu. Ako odem u neku prodavnicu, to su sve telefoni koji nemaju maltene nijednu aplikaciju instaliranu, koja radi u realnom vremenu, a meni treba fluidnost na npr. 5 aktivnih aplikacija :S
:: Ne znam, niti sam se zanimao oko toga... Ali masis poentu mog posta.. :: :: @Rynskelath je rekao za svog caleta: `Npr. on nije zadovoljan iphone-om, zato sto sta god hoces, moras da platis..` :: :: Na to se odnosio moj prethodni post :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.10. :: :: :: :: OK, evo molim te reci koja je to aplikacija koja moze da streamuje preko WiFi sa lokalnog NAS na WP8.1 flac ili mkv fajl. Kupujem odmah, ovo zaista mislim!! Moze i vise aplikacija ako nema u okviru jedne :: :: :: :: :: :: :: Pa dobro... To sto je u ovoj drzavi vecito problem da se nesto plati (sto je i razumljivo jer narod gleda kako ce da skrpi kraj s krajem, a ne da kupuje aplikacije), to ne moze da se navede kao neki nedostatak odredjenom proizvodu i da zato neko ne bude zadovoljan istim :: :: :: :: :: :: Mozes da kazes da si nezadovoljan ako si platio a ne radi :: :: :: :: :: :: ******************************* :: :: :: :: :: :: iMac 27` (late 2012 :: :: :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: :: :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: :: :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: :: :: 1TB Fusion Driv :: :: :: Mac OS X Yosemite 10.10. :: :: :: :: ::
@Rynskelath Najbolje je da vidis te telefone u realnom radu kod prijatelja... Ovako u prodavnici, ako sto kazes, go sistem...
Sto se LG G3 tice, kao sto sam rekao, lepo radi, ali posle iPhone-a meni nijedan Android nije fluidan i onako pouzdan... Pa ni LG G3... Meni ne treba tolika customizacija, widgeti, fancy 3D animacije itd., cime se dice Android korisnici, meni treba jedan ispeglan sistem koji radi 99,99% vremena kao sat.
Najverovatnije cu se vratiti na iPhone, verovatno kada izadje 6s, pa da uzmem 6 (a vrlo verovatno i 6+ jer sam se bas lepo navikao na ekran od 5.5`).
Ok, izinjavam se. Pogresno sam protumacio. WP8.1 je za sad sa daleko manjim brojem korisnih aplikacija na koje smo navikli kod Android i Iphone sistema i to mu je po meni najveca mana.
:: Ne znam, niti sam se zanimao oko toga... Ali masis poentu mog posta.. :: :: @Rynskelath je rekao za svog caleta: `Npr. on nije zadovoljan iphone-om, zato sto sta god hoces, moras da platis..` :: :: Na to se odnosio moj prethodni post ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.