Svaka preporuka za Lumiu 630 dual, ja sam prezadovoljan u svakom pogledu. Jedina zamerka ako te to uopste interesuje ide na racun kamere i odsustva blica.
:: Za te novce Sony Experia E4.. :: :: 5`, qhd, kvazi Q cpu, itd.. :: :: Citat: :: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим С :: :: :: Svasta ima :: :: http://valid.x86.fr/i32js :: :: :: ::
pod 3 onda, a ako gledas Android onda ili E4 ili tako nesto slicno, ja sma uzeo preko oglasa LG L9 II za 9500din i zadovoljan sam kako radi, nema da koci, sve je super, kamera je u vecini slucaja bljak, HD snimanje je prosecno, ali sta da se radi...
Re: Re: Re: samsung s3, htc one x, lg 4xhd itd itd
02.06.2015. 23:33
status: user broj poruka: 7779
Sta te muci cakani i naveo sam da je kvazi cetvorojezgarni procesor...
A ti si naveo tacnu oznaku...
Sto mu dodje bas ono sto sam ja naveo... media tek = kvazi cetvorojezgarni procesor...
A sad malo o tome kako radi kolega ga ima mesec dana i ne buni se... ono sto sam ja probao radi ali zna ponekad da zabode kod surfa ako ima previse flesha... ostale stvari rade kako valja ipak je to 1/4 pune FHD rezolucije pa i taj hebeni media tek moze da izgura da sve izgleda klizavo...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Mediatek MT658 :: http://valid.x86.fr/i32js :: :: :: Za te novce Sony Experia E4.. :: :: :: :: 5`, qhd, kvazi Q cpu, itd.. :: :: :: :: Citat: :: :: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим С :: :: :: :: :: Svasta ima :: :: :: http://valid.x86.fr/i32js :: :: :: :: :: ::
Ja sam sa prastarog symbiana presao na WP i mogu ti reci ima apsolutno sve sto mi je potrebno. Sada imam Lumiu 720 sa 512mb ram memorije i ne osecam nikakav nedostatak, osim mozda sto ucitava poneku aplikaciju 2-3 sekunde kada se otkljuca telefon.
Ako gledas jeftinije smartphone uredjaje iskljucivo idi na WP, jer android u ovom rangu koji sam kratko imao nema sta da trazi. Vise ces se nervirati sa Andrijom
Netacno, ima da se procackaju Android telefoni koji rade lepo i ne koce, kao sto sam naveo.
Problem je sto ih bas mnogo raznoraznih i svi su manje vise slicni, pa dok se procita za svaki kakav je u radu treba vremena, i da slazem se da je WP bolji u pogledu da sa manja ram-a moze da radi glatko, ali opet bih gledao tel sa 1gb minimum, i nekim slabijim quad procesorom radi ustede baterije, ne treba mi ni u kakvom slucaju 2ghz i jace> za sta, za surfovanje internetom!? bezpotrebno rasipanje energije...
:: :: Ja sam sa prastarog symbiana presao na WP i mogu ti reci ima apsolutno sve sto mi je potrebno. Sada imam Lumiu 720 sa 512mb ram memorije i ne osecam nikakav nedostatak, osim mozda sto ucitava poneku aplikaciju 2-3 sekunde kada se otkljuca telefon :: :: Ako gledas jeftinije smartphone uredjaje iskljucivo idi na WP, jer android u ovom rangu koji sam kratko imao nema sta da trazi. Vise ces se nervirati sa Andrijo :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.