E moj, Ogi... To da valja ne bi se zvalo 1+1, 1+2, 223, 323... Zvalo bi se iPhone.
:: Markoni za 2000e i ne bio najbrzi...i to govorim a znas kako volem jabuku. Na Androidu sam vec 2 ga god..ne planiram skoro na jabuku sa takvim cenama :: :: One plus one sam uzeo prosle god, bio je ubedljivo najbrzi telefon i pored toga sto je kostao 280e...Sad mi stize oneplus two...meni dovoljno.
ammm pise 550 ne 250 buraz :-D ja bih prodao moj 64GB za 570evra (bez spustanja) sim free sa apple leather case incl... Midnight blue boja. Takodje kutija od case-a .-) stanje casea odlicno.
According to Glyn Williams over on Quora, iOS devices run better than Android devices with twice the RAM because Android apps use Java, and need all the extra RAM to do something called garbage collection.
What’s garbage collection? It’s a process that triggers the recycling of memory once an Android app is done using it. Usually, this works pretty well on systems that have a lot of free RAM, but once you get a lot of different apps running, things start getting dicey.
Sada je valjda nekima jasno zasto Apple `kaska` po specifikacijama par godina za konkurencijom a ko u stvari maze oci korisnicima sa brdom RAMa i Octa, Deca i Quad korovima... Neki prave reklamu besprekornim radom a neki napucanim specifikacijama, za koje se svi pametni pitaju cemu sluze a uz to i ne rade...
A koga je to jos briga, prati im retoriku, nalickani, casing ovog ili onog tipa, fabrikovane vrednosti i apsolutni `overkill` kad je svakodnevna aplikacija u pitanju. Bespotrebno gubljenje vremena i energije, da ne pominjem para.
Haplorhini-ma jedino preostaje da se zabavljaju sa malim svetlucavim igrackama, gde BIG BOYS istrazuju stvari tipa:
`Just consider these unquestionable facts as a whole: The Moon is one 400th the size of the Sun. The Moon is 400 times closer to the Earth than the Sun. The Moon is rotating at a rate of 400km per Earth day. Coincidence? Well, maybe – or maybe not. The Earth is rotating at 40,000 kilometres a day and the Moon is turning at a rather precise 100 times less. The Moon always faces the Earth as it travels on its orbit around our planet and yet the average distance is such that the equatorial rotational speed is precisely one per cent of an Earth day. These figures are entirely checkable and indisputable. How could all this be accidental?`
po meni kud i kamo vece vaznosti od `slepog komercijalizma` :(...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.