Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Koji mobilni telefon do 350€...???
STRANA 2 OD 2
VMARC Re: ... 02.12.2015. 16:53 #608698

status: user
broj poruka: 9437
Aha, sada nam je jasno. Znaci, ti ne jedes nista godinu dana, ustekas parice i kupis parce hardvera od 1000€. I tako parce po parce na godinu dana i stalno si u trendu. E sada, problem je sto najjeftini Mac Pro kosta $ 3000, znaci ne bi smeo nista da jedes 3 godine, sto je, ipak, mnogo. A, dobro, dogovorili smo se... Kada budes poceo da radis i zaradujes, kupices sebi jedan Apple kompjuter, nek ide zivot. Makar Macbook, boja nije vazna... :)

Do tada, kevicu 2x mesecno za penzijicu, pa malo obradujes pusku, malo za strane za hardver i tebi lepo... Zabava traje, ne prestaje... Vesele 40te :)

El Capitan

:: A u stvarnosti ja ustekao pare kod sebe niko nema ni predstavu pribliznu koliko delovi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
eVlada011 ... 03.12.2015. 00:59 #608715

broj poruka: 194
Kako mislis ne jedes nista... Da li znas da ja ne konzumiram vodu vec 25 godina. Samo sokove, kao sto vi popijete 2l vode kod mene ne sme da se desi da ne bude sok posto moje grlo odbacuje vodu, naaviklo je na slatko i voda mi je bljutava. uvek moram da imam keks, cokoladu, grisine sa kikirikijem, ... kako mislis ne jedem nista.... Ja samo ne sedim po kaficima ono da trosim 3000-4000 din onako bezveze itd.... Drugo ja nikada ne platim u kesu vise od 500-600 evra zato sto uvek uzmem pare za neki stari deo. Meni je dovoljno 4 meseca da planiram da hocu i ja kupim TITAN X.
Ja samo sto sam smanjio sa 30 cigara Marlboro Flavor Plus na 5 cigara dnevno i sto pusim samo ujutru 3 i posle jela a u ostalo vreme elektronske cigare samo to sto sam uradio mogu da otplatim Iphone 6s ili 6s plus, racun uz ratu 27-30 eura mesecno. A nisam prestao potpuno da posim. Trebate da probate elektronske cigare mnogo su ukusnije po dve nedelje cigara obicna ima grozan ukus a ti se potpuno naviknes na one mirisljave pare.

Ja sada imam ovu...

https://youtu.be/nuqAOlPfUoM

PC BERZA OGLASI

VMARC 03.12.2015. 07:46 #608720

broj poruka: 9437
Auh, Wlado, izvini. Necu više nikad. :(

El Capitan

-ShonE- @Vlada 03.12.2015. 08:28 #608723

broj poruka: 3529
Pa ti ako se tako hranis neces dugo sinko!
Izvadi ti krv leba ti, proveri se malo. Rokas se sokovima umesto vode!?!

AMD FX-8350 + Noctua NH-D14
MSI 990FXA-GD80
Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey
MSI GTX780 Lightning
Dell U2412M + LG D2343 3D
SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB)
Thermaltake Urban S71 + CM V850
Creative X-Fi Titanium + Z-5500

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 wlada kinder 03.12.2015. 10:28 #608731

broj poruka: 3278

uuuu jebo te ishrana samo da znas hoce to da utice na mozak jbg umislis da si normalan ali nije tako...

HAHAHA jebo te Max vise.. :D

lakiwot Re: ... 03.12.2015. 13:49 #608740

broj poruka: 1118
Baterija 1 dan... itd itd..

MX5 ili redmi note 2 ili 3 u skorije vreme.
http://valid.x86.fr/xctzay

:: Moj predlog je LG G3. Inace posedujem taj telefon i prezadovoljan sam
::
:: *******************************
:: iMac 27` (late 2012
:: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo
:: 8GB of 1600MHz DDR3 memor
:: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor
:: 1TB Fusion Driv
:: Mac OS X Yosemite 10.10.

eVlada011 ... 03.12.2015. 15:52 #608749

Da li ste vi otkljucavali vase Iphone 6 uredjaje kako bi mogli besplatno da skidate sta hocete ili ste ostavili original sve da bude? Najvise uzimam Iphone zato sto se ja vezujem za hardware i posle odredjenog vremena pocinjem da ga volim jos vise.
I onda mi je neka ikona tipa Iphone mnogo bolji nego Mungosi iz Samsunga.
Nosicu ga 2-3 godina do isteka ugovora a onda prodaja i novi na ugovor.
Jbt nekada pomislim, ali stvarno blago ljudima koji kupe od mene hardware, ja kada kupujem nesto polovno ja se samo kazem Ako je kao sto ja cuvam bice prezadovoljan.
I daju vam znaci fabricki zapakovasn telefon? To je bitno zbog original delova. Kinezi falsifikuju elektronske cigare koje kostaju 5-10 eura i tankove za njih i moram da gledam da li imaju code na grebanje a ne Iphone.
Hocemo da napravimo IPHONE ANTI RUSKI KLAN?
Bas bi bilo kul. Razmisljam kako bi najlakse bilo da pokazemo Putinu da deo Srbije misli da mongoloid nema sta da trazi ovde.

PC BERZA OGLASI
ZooLoo ... 03.12.2015. 16:01 #608752

broj poruka: 3975
Nema potrebe za jailom, imas dosta dobrih app-a free a ako bas mora da se plati, dolar ili dva nisu nista.. Opusti se..

eVlada011 ... 03.12.2015. 16:03 #608754

Necu ja jailbreak. Ja cu samo Sim Free da je nista vise.
I ako je nekome mana sto baterija traje jedan onda bi trebao da kupi jos jednu ako vec toliko prica i da ima uvek spremnu drugu bateriju. Normalnim korisnicima koji ne spavaju na telefonu lagano traje ceo dan i uvece da puni.
Sta bi rekli za gaming laptop, ne mozes da igras 2 sata sa baterijom.
Jos je i gora opcija kada dodjes uvece on nije ni prazan ni pun, niti da ga ostavis da se puni niti je dobar za ceo dan sutra. Apple je mislio i na to. Jak je telefon ima dosta funkcija, normalno da trosi bateriju. Dosta poslovnih ljudi sam video i pre da oko
16-17h samo zameni bateriju na telefonu i fura dalje. Nije realno ocekivati da se svaki drugi dan baterija puni mada verujem da nekima traje i duze.

PC BERZA OGLASI

ZooLoo ... 03.12.2015. 16:11 #608757

Sim free svakako. Baterija traje zavisno koliko koristis telefon. To sto neki igraju igre i pune ga 5 puta dnevno, to je njihov problem, za normalne korisnike baterija drzi dovoljno dugo. I naravno odradis par stvari da povecas battery life i miran si..

eVlada011 ... 03.12.2015. 16:15 #608758

Najbitnije za bateriju su prva 2-3 punjenja, ako tu zajebes u zurbi da sto pre ides negde onda si ukenjao celu bateriju...

Kada bi me culi na TV da sam prelaskom na elektronske cigare oslobodio pare da placam ratu za Iphone 6s odmah bi me stavili u neku reklamu za kampanju protiv pusenja. Sada sisam ovu olovku ko idiot...
I sa time cu poceli pre 3-4 godine sa kampanjom da se ustede pare i zdravije, sada mnogi koji su presli na to tako su se navikli da su po bolnicama za lecenje zavisnosti lekari poceli da se edukuju i uvrstili u odvikavanje od toga. A ne samo to nego je postala multimilijonska industrija sa raznim tipovima cigara i uredjajima od par stotina evra. Samo bolesnici bi dali vise od 20-25 evra za to. Otvaraju se sajtovi, sopovi za prodaju, ludilo. Kaze da su Kinezi to izmislili. Ima sa raznom vrstom voca, duvanske arome, red bull, koka-kola, mentol, stotine i stotine tih tecnosti koje ne sadrze carbon monoksid i katran. A ima sa nikotinom i bez i odredjena miligramaza da izaberes.
I taj dim sto izlazi je u stvari para i ima realan osecaj golicanja u grlu kada povuces cigaru samo sto dim ima ukus koji hoces i miris. Sada niko vise ne prica o ustedi, samo da je zdravije i da je prijatnije nego cigare.

Znate kako to radi. Ima baterija, tank u koji se sipa tecnost i grejac koji se menja na svakih 10-20 dana. I u tom grejacu je namotana zica i unutra vata koja se natopi tom tecnoscu i kada se zica zagreje i ti vuces stvara paru. mozes i ti sam da pravis tecnosti od baze i aroma. To je sertifikovano u Ministarstvu Zdravlja. Ne smes mnogo da vuces jer je kao da uneses vise nikotina. Nego 8-10 puta pa pauze od 1h. Kao cigare.

PC BERZA OGLASI

ZooLoo ... 03.12.2015. 16:20 #608759

Pa da.. Ko ne zeli Iphone, moze da usteka pare da kupi sebi neku Nvidia grafiku, rata tamo, rata ovamo isto je.. Ja ne pusim, tj mrzim cigarete, tako da imam i za iPhone i za nvidiu a i intel naravno.. :D
eVlada011 ... 03.12.2015. 16:27 #608760

Pa NVIDIA ne mozes da uzmes na rate.
Bar ja ne mogu.

PC BERZA OGLASI

ZooLoo ... 03.12.2015. 16:30 #608762

Pa mislio sam ovi sto uzimaju kod nasih pilicara..

eVlada011 MA NASI UBIJAJU SA CENAMA... 03.12.2015. 23:01 #608784

Pazite vi koje su to cene, vec su najskuplje na svetu...
I niko se nije bunio. Mi nismo imali narod normalan spreman da se svi zaljubljenici u IT pobune. Sada je gotovo.... Neko je rekao politicarima da mogu dobro da zarade samo ako obezbede veliki izbor aktuelne i atraktivne robe po normalnim Evropskim cenama, nista vise.
Pazite tu nema krivicna dela. Ljudi su se organizovali i sada im firme imaju papire za bescarinski uvoz. Sredjeno preko vlasti, poznanika, itd... Pa vi nemojte da se bunite.
Sada je i gotovo, sada imamo izbor bas nas briga.
A Madjari su jos brzi i posteniji sto se tice garancije.
Ljudi pitaju traze ko ide, da li ima neke ture, kako sa carinom. Koja bre carina drzava pocela da ucestvuje u nabavljanju po cenama po kojima nabave njihovi sopovi i prodaju nam sa normalnom zaradom. Odjednom su videli da ako to urade 70% koji zele dobar PC ce se obratiti njima a ne velikim prodavnicama hardwara u Srbiji. Sto znaci iz momenta si posle nedelju dana rada ubio svu konkurenciju sto ljudi mora da rade godinama da bi postigli. Ko ne bi voleo da se umesa u takvu vrstu legalne zarade da odjednom vecina entuzijasta za kupovinu prvo zove teme pa onda najvece sopove koji rade 20 godina.
Ali nisu imali Srbi dupe da se pomere i da kazu ovako ne moze i da javno pozovu na bojkot te robe dok ne dobijemo normalne uslove. Nego su cutali i cutali dok su se podizale marze, jurili da kupe second hand, odbaceno od Evrope i da ponude kao ne znam ni ja sta. 10 godina ih nije zanimalo da nekako ponude aktuelno u svetu.
Ja kupim kod nas kada nadjem i kada je normalna cena ali ne dozvolim da ako nema nesto otpisem to iako sam danima gledao performanse, slike, zakljucio da je najbolje za mene...
Ne samo iz Madjarske pocele su da rade firme koje iz USA imaju pravo da uvezu bez carine, kako i zasto i na osnovu cega ne znam. Ali kada si na vlasti mozes ili kada je neko tvoj na vlasti. A i onako mi imamo neke olaksice za izvoz u USA pa mozda je i uvoz olaksan.

Znas sta znaci kada neko stvori uslov da zaradi nedeljno po 2000-3000 evra lako a da ne prodaje ni drogu, niti krade niti da vara niti da laze samo da Srbima omoguci da kupe hardware kao da su neki drugi narod u Evropi. To niko nece da ispusti, to je najbolji vid zarade.
Pa svaki politicar svestan toga ce nekome svom da montira takve uslove, ako ne i sebi.
Em on zaradio em usredio ljude a ne odrao sa cenama.

-ShonE- @Vlada 03.12.2015. 23:30 #608785

broj poruka: 3529
Ti pod hitno da posetis nekoga ko ce da te malo obuci kako se pise sa zarezima, pravilnom gramatikom, da odvajas malo po pasusima itd....
Sve to sto ti pises daj boze da procita 1% posetilaca ove teme, u startu odustanu.
Kako je tebi dobro covece, sta li ti pusis u toj tvojoj metalnoj hi-tec cigareti, koje su to hemikalije boga pitaj?! c c c

AMD FX-8350 + Noctua NH-D14
MSI 990FXA-GD80
Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey
MSI GTX780 Lightning
Dell U2412M + LG D2343 3D
SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB)
Thermaltake Urban S71 + CM V850
Creative X-Fi Titanium + Z-5500

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs