Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Koji telefon uzeti posle nexus 4, do 220-230e?
STRANA 2 OD 2
DrDoca Re: Re: 735 07.06.2016. 05:46 #619258

status: user
broj poruka: 163
na 930 radi win 10 dobro, ne znam kako radi na slabijim modelima.

:: Imam pomenuti telefon, Lumia 735, koji je zaista prelep, meni odlicno lezi i koristim ga kao sekundarni-drugi telefon
::
:: Ta prica oko bagovanja posto se instalira WP 10 stoji, ali poenta je da su oni izbacili jos seriju update-ova, tako da kad se prvi put instalira novi OS, nakon njega u narednih dan-dva dobijaju se i jos bar dva update-a (bar sam ja tako) i onda sve radi ko podmazano, nikakvih problema nemam
:: Trenutni OS build koji je kod mene je: 10.0.10586.21
:: Eto ako nekom nesto ovo moje iskustvo znaci
:: P.S.: fon je zaista super, ima amoled display, lepa velicina i vrlo lepo iskustvo sa wp-om
:: i7 6700K + Noctua NH-D1
:: GTX980ti Gigabyte G
:: MSI Z170A Krait Gamin
:: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag
:: Dell U2515H + LG D2343 3
:: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB
:: Thermaltake Urban S71 + CM V85
:: Creative X-Fi Titanium+Z-550
:: :: polovna ima i za 150, ali su upropastili sa wp10.. odradio na dve update, sa sve resetom posle toga, to baguje haos... bolje radi na 8.1, al ono kao... podrška je ćao zdrav
:: ::
:: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nisque jbg 07.06.2016. 09:14 #619261

broj poruka: 1060
to izgleda kako se zalomi. na oba sam odradio i hard reset i svi updateovi i ništa, različiti bagovi na telefonima. a i drugar na 1520 odradio update isto reset pa posle šta je imalo, jok... baguje i njemu, kameru upropastili, i neke gluposti. i ja sam baš dosta očekivao od w10, al ovaj dickbut nisam. i još kad saznah da 925 ne dobija update (ali zver od 635 dobija) ma hvala lepo, doviđenja! :D

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

Broj1 Sad da ne ispadnem glup u društvu 07.06.2016. 11:49 #619264

broj poruka: 66
ali meni win 10 radi odlično na 640xl i manje me smara od androida.

DrDoca Re: jbg 07.06.2016. 12:33 #619265

broj poruka: 163
830/930 zvanicni WP10 radi odlicno a upropascavanje LUMIA Camere ako na to mislis izbegava se tako sto joj se ne dozvoli update. Dakle ona Lumia. Cam Inace ako uradis update aplikacije Lumia Camera on ti onda instalira practino windows cameru, mada ima fora kako moze da se vrati ako greskom uradis update.

:: to izgleda kako se zalomi. na oba sam odradio i hard reset i svi updateovi i ništa, različiti bagovi na telefonima. a i drugar na 1520 odradio update isto reset pa posle šta je imalo, jok... baguje i njemu, kameru upropastili, i neke gluposti. i ja sam baš dosta očekivao od w10, al ovaj dickbut nisam. i još kad saznah da 925 ne dobija update (ali zver od 635 dobija) ma hvala lepo, doviđenja! :
:: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Plamen re 08.06.2016. 17:20 #619331

broj poruka: 2836
Sta mislite o G4 Beat (5.2` full hd, 1.5GB, snapdagon 615 (octa), 8mp kamera) za oko 165e?

Jos sam u nedoumici oko iphone 5S, posto bi morao da placam 24 po 15e, a ponovo mi ekran deluje premalo.

Bobi4ever Re: re 08.06.2016. 19:00 #619335

broj poruka: 4890

Malo memorije, star cipset, 8 mp kamera...

Ako ti je Nexus 5X plastikaner, ne znam kako ti ovo nije. :)

:: Sta mislite o G4 Beat (5.2` full hd, 1.5GB, snapdagon 615 (octa), 8mp kamera) za oko 165e
:: Jos sam u nedoumici oko iphone 5S, posto bi morao da placam 24 po 15e, a ponovo mi ekran deluje premalo
ikaiaki Oneplus One 08.06.2016. 19:49 #619336

broj poruka: 316
http://bit.ly/1TW5nK1

Plamen odlucio se za iphone 5s 16.06.2016. 17:37 #619696

broj poruka: 2836
Imam jedno pitanje za vas.

Na mts sajtu pise da iphone 5s mogu da dobijem uz 500din pretplatu (kontrola troskova 500) + 1450din mesecna rata za telefon i sve to uz ugovor na 24m.

Danas ode cale po tel, kad odjednom, imaju uslov da zadnjih 6 meseci moram da imam pretplatu od najmanje 1000din kod njih... Na sajtu nigde ne pise bilo kakav uslov (niti da sam stari korisnik, niti ovo sa racunom). Rekli su mu da ce supervizor da ga nazove za 2-3 dana sa resenjem, a pitali su ga takodje da li je spreman da plati neki avans (tipa par rata unapred). Kakvi su ovo uslovi, da l stvarno mogu tako da se igraju sa korisnicima kako se njima cefne.

Kad je cale pitao gde to pise, tj taj uslov, da je stari korisnik ili da mora da plati avans nisu znali da mu odgovore.

Mi imamo stari ugovor kontrola troskova 500 sa 50% popusta vec 3 godine i sad bi taj ugovor samo prepravili u ovaj sto sam pomenuo.

Inace on pored tog ima jos 5 ugovora ali mi bismo bas na ovaj da uzmemo.
Bobi4ever Re: odlucio se za iphone 5s 16.06.2016. 20:48 #619704

broj poruka: 4890

Ovo za 6 meseci ti je kod svakog operatera. Prvi put cujem to za avans, svasta.
Isto je tacno za ovo da ne mozes uzeti uredjaj ako pretplata nije manja od 1000 din.
Iskreno mislim da sa tom pretplatom neces uzeti telefon. Mada, nista te ne kosta da im posaljes jedan mejl kao `molbu` fazon.

:: Imam jedno pitanje za vas
:: Na mts sajtu pise da iphone 5s mogu da dobijem uz 500din pretplatu (kontrola troskova 500) + 1450din mesecna rata za telefon i sve to uz ugovor na 24m
:: Danas ode cale po tel, kad odjednom, imaju uslov da zadnjih 6 meseci moram da imam pretplatu od najmanje 1000din kod njih... Na sajtu nigde ne pise bilo kakav uslov (niti da sam stari korisnik, niti ovo sa racunom). Rekli su mu da ce supervizor da ga nazove za 2-3 dana sa resenjem, a pitali su ga takodje da li je spreman da plati neki avans (tipa par rata unapred). Kakvi su ovo uslovi, da l stvarno mogu tako da se igraju sa korisnicima kako se njima cefne
:: Kad je cale pitao gde to pise, tj taj uslov, da je stari korisnik ili da mora da plati avans nisu znali da mu odgovore.
:: Mi imamo stari ugovor kontrola troskova 500 sa 50% popusta vec 3 godine i sad bi taj ugovor samo prepravili u ovaj sto sam pomenuo
:: Inace on pored tog ima jos 5 ugovora ali mi bismo bas na ovaj da uzmemo
nisque re:re 16.06.2016. 21:03 #619707

broj poruka: 1060
pošalji ti njima `molbu` u fazonu ako vi nećete ima ko oće, sa `pretnjom` da ti ideš kod drugog operatera i da prenosiš broj, da vidiš kako će da može :D
mislim, pazi molim te nije nego, 6 ugovora, redovne platiše 100 godina, al sad mora ovako! ma hvala im baš mnogo, baš obraćaju pažnju na dugogodišnje korisnike. a možda im i ne trabaš više, postali gadljivi na pare :D

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs