:: :: Ja sam druže tvrdica koja ne voli da troši novac :p Zato i volim da uzmem skuplje jer nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Jer to u stvari i nije skuplje na malo dužu stazu. Neću da ti baksuziram, nek ti traje sto godina, ali meni ne hvala :: Kupio sam divne šerpe u kineskoj radnji koje su zarđale u prvom kontaktu sa vodom, i to je živa istina, ne zajebavam se :: :: I nije isto kad Apple ili Samsung sastavljaju nešto u Kini i kad to radi... 9t8599` - Ionix-du87- 58je49dxdii- Mundzibulja :: :: ::
Yeah! Dakle, ako neko hoće da se reši 5s djubreta i uzme sebi neki lep kineski android ili wp telefon, phablet ili tablet ili xblet, evo mene kao idealne žrtve!
Burazer ima neki kineski fon, navodno sljaka dobro, mada ja ne bih zalazio u te vode..
Inace moram da pitam, da li stvarno postoji jos neka marka telefona a da nije Apple iPhone, jer je suludo bilo sta posedovati pored pomenutih na ovome svetu.
Kao sto je Blizzard tata u svetu gaminga, Mercedes u svetu automobila, Nvidia u svetu grafickih kartica, Intel u svetu procesora, Playstation u svetu konzola, tako je iPhone u svetu telefona. I da, Sony u svetu televizora. :D
Sve se pravi u Kini, to je odluka same Amerike, guglajte ako mi ne verujete... Znam da nije isto platiti za neku stvar 200e ili 800e, samo je fora sta to treba da platim 800e, kada ce za godinu dana da bude zastarelo...
U ostalo nema potrebe da ulazim, to je prazan elitizam... a generalno moje misljenje je da su ljudi koji se loze na apple do jaja glupi i napaceni... znam ih mnogo, neke znam ceo zivot, dajem 100 zivota da je ovo sto sam rekao 200% istina...
Sa druge strane treba sacekati testove i misljenja korisnika za konkretan model... Ja sam naleteo na samo jedan review korisnika koji je navodno vec dobio ovaj telefon i covek nije bio zadovoljan...
Jos jedna stvar, kako drugacije da opravdas to sto si platio nesto 3 ili 4x skuplje, nego da kazes kako kvalitet nije isti kod jeftinije robe... Ne radi se o tome, fora je da li to pravi neku bitnu razliku ili je samo nijansa u pitanju?
Ja ne cenim ni apple ni kineze, to vam je kao sve danas, prodaju vam svake godine istu stvar, samo malo nabudzenu i muzu ljude samo tako... A na kraju sta mozes sa tel. da se javis, posaljes poruku, i igras neku retardiranu igricu... promasaj.
Telefoni su teski od 150-200g, veliki su, uvek bih pre uzeo 10` tablet za iste pare, kinjezaru neku naravno, koji je tezak oko 500g, ali ima i win10 i android i udri brate... ako vec mora da bude prenosni uredjaj sa internetom...
A telefon brate aiku v5, za , pa se javi i posalji poruku, 10x manje zraci i ima ~52g, cak metalni ram :)... Salim se naravno, ali moze i tako...
Magnetni konektor punjaca nije Apple proizvod :D To se od 70-ih koristi na istoku u tosterima, mixerima itd...
Sto se tice komentara: `Bio si, cool a onda si se zaposlio`. Mogu samo da se nasmejem na random komentar :D
5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
:: :: To je magnetni konektor Magsafe punjača za Macbook. Ako puniš bateriju ili radiš preko punjača i zaletiš se na njega, samo će se odlepiti dok se računar neće pomeriti ni milimetar. To je trenutak u kome bi PC laptop bio na podu, verovatno razbijen i neispravan. Ta jedna sitnica ti je uštedela dva PC-a, a od takvih `sitnica` je sazdan ceo Mac :: :: Što se fona tiče odgovor je da, iz više razloga. Treba mi za neko testiranje. Manji je i može da stane u džep a ne kao ovi telefoni koji već poprimaju formu tableta. I naravno, ništa kinesko, pogotovo ne novo i neprovereno, i to direktno od tamo i bez garancije. Nema kvaliteta bez para, shvatite to :: ::
Kutalion, niko nije ni rekao da je njihov proizvod. Ono što je bitno je da ga koriste, i tako štite svoje mušterije, za razliku od kineskih prevaranata koji namerno naprave nešto da traje što kraće da bi kupio novo. I da, `zaposlio` si se, jer si pre imao normalne, detaljne i trezvene komentare, a sada pljusneš jednu rečenicu iz mraka i misliš da si nešto mnogo pametno uradio. Bolje se vrati na svetlu stranu, ne valja ti ovo. Za vremensku odrednicu, to je doba kada ti je post bio duži od spiska komponenti.
trogdor, pa dal si normalan? Nije bitno gde se pravi nego KAKO. Glup sam i napaćen što više volim da radim na kvalitetnom uređaju nego na nekoj izdrkotini? Bravo sinak. Ovo `A na kraju sta mozes sa tel. da se javis, posaljes poruku, i igras neku retardiranu igricu` u principu jeste tačno s tom razlikom što s nečim to možeš pet meseci a sa nečim deset godina. Nadam se da ti se ta ograničenost neće vratiti na najgori način, da ti kinesko govance otkaže baš kad budeš morao da pozoveš pomoć u nekoj situaciji. Kako te bre nije sramota da vređaš ljude samo zato što hoće da imaju dobru, korisnu, i trajnu stvar. Bah. O čemu mi uopšte pričamo.
I ja ne mislim da treba menjati telefon jednom godišnje ali baš zato treba imati kvalitetan.
I možeš da nosiš i TV od 42 incha i centralu... šalim se naravno, ali može i tako. Go, go, go!
Uradi domaći zadatak pa uporedi testove 6S i Galaxy S7 pa se vrati ovde. Te priče `probao sam...` ostavi za drugare koji će da gutaju te priče koje lupetaš...
:: @iRad :: Nisam `imao`, ali koristio sam burazerov 3gs, 5s, i cackao sam 6 kod par drugara, to je samo obican hype za neznalice, koji su voljni da plate min duplo ni za kakve posebne performanse. Klasicna prodaja slicice na pozadini. Ti ocigledno nisi probao premium andoid, BB ili WP telefon.. :: :: Mac nisam imao, verovatno je ista ili slicna prica. :: :: :: A snimak pokazuje na malo suroviji nacin korisnike apple proizvoda u Americi, odakle je sve i krenulo. Za koje ne kazem da su losi ili sranje, samo veoma precenjeni :: :: :: :: fx6300 @ 4.6gh :: 990fxa-ud3 rev 4.0 :: Samsung 850 EVO 250GB :: 2x4Gb @ 1866 :: GTX960 Gaming G :: Bigfoot killer NIC 210 :: Seasonic X-series 650KM :: Logitech G11 :: Steeseries Heav :: Zowie ZA1 :: ::
Dragi Alrade ja vec godinama unazad radim, istina je da sad radim za 3 kompanije + freelance pa mi je vreme za kuckanje duzih postova ograniceno :) A i realno, mrzi me.
Nista taj iphone nije kvalitetniji od ostalih telefona. Svi oni koriste iste komponente i svi se proizvode u Kini. Ok, koriste kvalitetne komponente, ali ih naplate x3 kolko inace kostaju u drugim telefonima. Koriste samsung/sony kamere ili cije vec, sto rade i svi drugi, koriste procesor od ARM-a, kao i svi ostali custom varijante istog. Ekran, opet neki Samsung, AUO, ili ko vec, kao i svi ostali.
Ono cujem za pokvarnih iZdravo telefona koliko i kvalitetnijih androida. S tim da kad ti se pokvari Android, neces morati da prodajes kola da ga opravis .)
@Nidzakv
Pa ovo ne moze, ja sam oplakao :D
@Dizajner
S7 je superioran u svim pogledima, display DRASTICNO, kamera dosta bolja, procesor jaci, grafika jaca, baterija duplo jaca itd...
1715mah hahahhaha, taman dok kakis pa nazad na punjac.
5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Verovatno je i Android bolji OS od iOS-a po tebi... Imaju oni svoje procesore A7 i A8 koje su dizajnirali iako su ARM. Nije sve tako kako pričaš i znam zašto to kažem, ali nema svrhe pričati nekome ko ne želi da zna. Šta radiš za tri kompanije i freelance, ako nije tajna?
Ministudio PG - SEO, linux admin i web dev, PCAXE recenzije hladjenja i random kad treba nesto drugo i od skora za Asus.
Freelance mahom web development.
Ne mislim da tehnicki bolje radi android, meni jednostavno vise lezi. Kao sto mi windows vise lezi nego OS X. Priroda mi je takva da ne volim stvari koje su pravljene da idiot ne moze da ih zasere, jer onda gubis mogucnost customizacije i prckanja po svemu tome :)
Customizirano ARM jezgro, kao sto je i Kryo core kod Kirina npr. Slobodno daj svoje argumente zasto mislis da je jabucica bolja.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.