Povoljnosti Telenora kod dugogodisnjih korisnika ?
STRANA 2 OD 2
operator
re
10.07.2016. 03:37
status: user broj poruka: 4291
Koristi prenesi i surfuj sa mi fi adapterom na 24 mjeseca. Rezultat. 4000 din 4000 minuta u svim mrežama, 75 GB interneta na mobilnom ili mi fi ruteru portabilnom plus još onih zagarantovanih 1 gb. U romingu 40 minuta, što mi je sasvim dovoljno kad sam napolju. Zadovoljan za moje potrebe. E i Telekonj za 1699 din 50 download sa 2 Gb upload. Uzeo i iphone 6 za 45000 din na 24 mjesečne rate.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
...ja sam korisnik od 2001. uspeo sam da dobijem 2 telefona, jedan i nije toliko bitan, drugi je LG G3 32GB. Iskreno, iznenadili su me sa tim...
Sa druge strane, dosta stvari koje su ranije nudili, sad vise nema, i razmisljam da predjem u mts ili vip, ali videcu sad sa novim ugovorom kako i sta ce biti.
Cisto da napomenem, imam 3 pretplatnicka broja, ja i zence i uzeo sam kevi tablet na net paket.
Pozz...
E pa evo ovako. Iskontaktirao sam sve zive (ali sam se najvise zadrzao na mail contactu, kao sto ste mi preporucili). Prvo sam pokusao lepo, ali oni su vrteli standardnu pricu u krug). Pa sam onda zatrazio preko mail-a da mi prebace broj u mts jer oni daju bolji popust. I evo njihovog odgovora.
Razumemo da ste kao dugogodišnji korisnik želeli uslove koji zadovoljiti Vaše želje, ali popust na pretplatu u iznosu od 30% smo u prilici da ponudimo ukoliko uređaj kupujete puten naše banke na 12 ili 24 mesečne rate.
Nadamo se da ćete još jednom razmotriti dostupne mogućnosti. U slučaju da Vaša krajnja odluka bude prenos broja u drugu mrežu, zahtev podnosite na prodajnom mestu odabranog operatora, nakon isteka ugovorne obaveze.
Inace dao sam im najbezbolniji predlog da mi uz popust od 30% na tarifni paket (koji vazi za sve korisnike, nove i stare, domace i strane etc.) dozvole da uzmem telefon (u smislu doplate za odgovarajuci tarefni paket koji bih uzeo). Primer tarifni paket surfuj i prenesi + L (1750 din - 30% - dakle oko 1250 din) i da uz njega uzmem recimo galaxy j3 2016 , za koji oni traze doplatu od 3990 (umesto njivog predloga tj obaveze da ga otlacujem 24 meseca po 900 din). Znaci bukvalno sam im trazio jedno veliko NISTA. I opet prc ne vredi... I sad sta cu, moram otici u mts prebaciti broj zbog njihovog popusta od 50% i mesecno odvajati po 500 din 2 godine, da bih uzeo telefon koji hocu, jer nemam u kesu. :D
Zemljo otvori se i progutaj me... Ociglendo nisam bio te srece da neko ko je malo iznad ovih obicnih radnika uzme moj mail i da ga procita...
Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
To cemo sutra da saznamo :D Tj. prekosutra jer mi tad istice ugovor... Ali toliko da ne cene svoje korisnike i to korisnike koji su sa njima od njihovog pojavljivanja na nasem trzistu je zzaista za svaku osudu... Reklo bi se da su tipicna srpska firma, sto nisu, pa me zato i iznenadjuju...
Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
Sinko Lelenor je u srbistanu otpustio vecinu onih koji su tu firmu pre preprodaje digli na noge...
Zaposlili su gomilu CURKI ili ih je bolje nazvati TIKVICAMA (zato sto sulze samo za punjenje) koje na svoje profile na Linked.in kace slike u vecernjoj toaleti kao da je u pitanju svodnicka agencija a ne mobilna telefonija... onima koje se popnu malo iznat pripravnika daju sluzbeni auto, nekima su vak i stanove iznajmili cisto da se ne prostituisu po motelima i hotelima...
Ovo sad ti je samo bleda senka nekadasnje firme...
Mogu samo da zamislim kako je u preostale dve konkurentske kuce ALI kakve mi price stizu do usiju nisu bas daleko do Lelenora...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: To cemo sutra da saznamo :D Tj. prekosutra jer mi tad istice ugovor... Ali toliko da ne cene svoje korisnike i to korisnike koji su sa njima od njihovog pojavljivanja na nasem trzistu je zzaista za svaku osudu... Reklo bi se da su tipicna srpska firma, sto nisu, pa me zato i iznenadjuju.. :: :: Dell Inspiron 373 :: Intel Core i7-4500U 1.8GH :: 8GB (2x4GB) DDR3 1600MH :: 1TB SATA 5400rp :: AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR :: 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.