Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
iPhone, 5800 ili nesto trece?
STRANA 3 OD 5  
skar Re: Re: Re: ... 30.11.2009. 00:33 #163284

status: user
broj poruka: 3992
hvala,nadam se da cu i ja uskoro pikati heroja.....il pak ovu x600

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: Ne zakucava se nikako. Baterija mi traje evo 2 dana, slusao sam muziku, pravio fotke, ali moracu veceras da ga punim
::
:: Android je jednostavno toliko dobar za koriscenje da nema logike uzimati Winmobile. Pogotovo HTC-ov Sense UI. Uzivanje za koriscenje, daleko ispred one igracke za decu - iphone-a..
:: Hero je kupovina bez razmisljanja potpuno. Nema greske..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: po tvom komentaru vidim da si extra zadovoljan se herojem..
:: :: kazi mi kako radi,jel se zakucava,vek baterije...imam da biram izmedju njega i touch dual pro al nemam ni od koga da dobijem neki korisni savet za koji da se odlucim,smorio me symbia
:: ::
:: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: :: Koristim HTC hero, stoji mi u kuci jedan iphone 3g, i ne moze apsolutno da prismrdi Hero-u. Korisnicki interfejs je toliko intuitivan da je prosto zadovoljstvo koristiti telefon
:: :: :: ...iphone je ionako ipod sa gsm modulom... nema veze sa telefonom..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: Re: @misa 30.11.2009. 05:39 #163320

broj poruka: 12810
Covece toliko je ocigledno da gledas u taj iphone bez razuma da je to strasno...

Iphone je bre sminka, nista vise, interfejs je bre smesan potpuno, nema osnovne funkcije jednog smart telefona kao sto je multitasking, a do nedavno nije znao sta je mms i video snimanje :(

Baterija ne moze da izdrzi 12 sati koriscenja, znaci obavezno nositi punjac, i kao slag na tortu ono mrtvo sranje od iTunes-a koji moras da koristis da bi bilo sta uradio sa telefonom.

Prebacivanje fajlova preko bluetootha? To ce verovatno da uvedu u sledecem iphone-u kao `novu neverovatnu funkciju` i da ponovo traze 400$ za nov telefon, mada je ovo obican marketing :D

Naravno, da bi iole nesto postigao sa njim, obavezno moras da poskidas tonu aplikacija da bi ga doveo u korisno stanje...

:: E pa upravo sam u ovoj pauzi otisao i pogledao oficijalne reviewe IPhone vs Hero vs Hd
:: Pa ovako... Uglavnom je potvrdjena prica da je Hero ipak dobar korak iza Gsa, i da mu nije ni blizu ni u jednom aspektu. Medjutim HD2 je toliko dobar da je zaista po tehnickim specifikacijama za nijansu i bolji od Gsa. Medjutim, hardwerska superiornost apsolutno pada u vodu kada se uzme jedna jednostavna cinjenica... Preko 100000 aplikacija za iPhone, cifra koju Android i WM platforme tesko da ce ikada moci da dostignu. I po meni jos jedna vazna cinjenica, koja se provlaci izmedju redova... Svaki se proizvodjac trudi na napravi iPhone ubicu, svaki se novi proizvod predstavlja kao iPhone ubica ili se pozicionira na trzistu kroz poredjenje sa iPhoneom. Mislim da to zdravom umu govori dovoljno ko kosi a ko vodu nosi :-), tj ko u ovom slucaju postavlja standarde a ko se trudi da ih nadmasi :-
:: A Vi kako `te...? :-
:: Baby B
:: :: Postoje stvarno dobri klipovi na youtube-u o svim pomenutim telefonima pa čak i njihovim međusobnim `obračunima` pa bi svako ko namerava da kupi iste, trebao prvo to da pogleda klipove, proveri o utiscima a, naročito manama kod korisnika pomenutih telefona i najvažnije, otišao do vip-a, telenora ili mts-a i lično probao telefone a, zatim da kupi ono što mu najviše odgovara
:: :: :: Nisam mislio na rezoluciju ekrana i kvalitet prikaza slike, mada bi i tu gs trebao da bude podjednako dobar, vec sam mislio na preciznost komandi u radu i navodjenje kroz safari
:: :: :: Baby B
Daum Re: Re: Re: Re: ... 30.11.2009. 05:44 #163321

Ja sam razmisljao isto tako da uzmem mozda N97, ali covece, sad kad imam Hero, vidim koliku bi gresku napravio da sam uzeo zastareli Symbian... :(

Samo odgledaj doticni snimak, sve ce ti biti jasno... i sve je tako lepo animirano kako je na snimku, nista nije reklama...

http://www.youtube.com/watch?v=aaFH0vI2w1A&feature=fvst

Idi nadji negde i probaj nokiu 5800XM, taj isti symbian koristi N97 i X6 pa se vrati opet na onaj HTC snimak... jednostavno, ne moze apsolutno nijedan telefon da mu prismrdi...

Btw, ta nokia se zove X6, ne X600 :D

http://www.gsmarena.com/nokia_x6-2922.php

...i poslednje, te sve touchscreen nokie koriste rezistivne ekrane sto je za telefon od 500-600 evra jednostavno epic fail...

:: hvala,nadam se da cu i ja uskoro pikati heroja.....il pak ovu x60
:: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: Ne zakucava se nikako. Baterija mi traje evo 2 dana, slusao sam muziku, pravio fotke, ali moracu veceras da ga punim
:: :: Android je jednostavno toliko dobar za koriscenje da nema logike uzimati Winmobile. Pogotovo HTC-ov Sense UI. Uzivanje za koriscenje, daleko ispred one igracke za decu - iphone-a..
:: :: Hero je kupovina bez razmisljanja potpuno. Nema greske..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: po tvom komentaru vidim da si extra zadovoljan se herojem..
:: :: :: kazi mi kako radi,jel se zakucava,vek baterije...imam da biram izmedju njega i touch dual pro al nemam ni od koga da dobijem neki korisni savet za koji da se odlucim,smorio me symbia
:: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: :: :: Koristim HTC hero, stoji mi u kuci jedan iphone 3g, i ne moze apsolutno da prismrdi Hero-u. Korisnicki interfejs je toliko intuitivan da je prosto zadovoljstvo koristiti telefon
:: :: :: :: ...iphone je ionako ipod sa gsm modulom... nema veze sa telefonom..
:: :: :: :: __________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: ::
Zmajko ... 30.11.2009. 10:05 #163331

broj poruka: 1228
http://www.youtube.com/watch?v=RTtEeTuc1Hw

mkozlica iPhone 30.11.2009. 10:30 #163335

broj poruka: 236
Meni telefon sluzi na prvom mestu (naravno..) za razgovore, a kao drugo sto mi je podjednako vazno je kako sljaka sa MS Exchange mejlovima i kakav je prikaz mejlova, za sta je iphone odlican, ali stvarno odlican. Ako gledamo na multimedia stranu, filmovi, muzika sve je super i naravno mnooooogooooo aplikacija za najrazlicitije namene pa i za igranje kada je potrebno sutnuti stres iz sebe (npr. Stara hit igra Pang :)) )...

E sad, jeste iphone malkice skup i da je pozeljan 3gs model zbog 3.0 softvera ali... bas je dobar :)

eto..

VMARC I ovaj Daum prolupao 30.11.2009. 12:19 #163352

broj poruka: 9439

Baby BM

adamadam Re: Re: Re: Re: @misa 30.11.2009. 15:23 #163400

broj poruka: 397

Samo cu kratko, ima i multitasking, i bluetooth za prebacivanje fajlova i jos preko milion aplikacija koje sam mozes skinuti po potrebi

Za svaki iole ozbiljniji telefon treba poskidati aplikacije da bi ga podesio svako za sebe
I winmob i symbian i android sve je to ok, ali uvek ti treba nesto sto fabricki nemas u njemu
zato Iphone dodje dosta siromasan kad ga uzmes ali nakokas ga sa koliko hoces aplikacija uvek isto radi, dok se ostali polako guse

Sve su to dobri telefoni ili jos bolje receno skupe igracke, covek treba da nadje sredinu neku i odabere sta je najbolje za njega da kupi

:: Covece toliko je ocigledno da gledas u taj iphone bez razuma da je to strasno..
:: Iphone je bre sminka, nista vise, interfejs je bre smesan potpuno, nema osnovne funkcije jednog smart telefona kao sto je multitasking, a do nedavno nije znao sta je mms i video snimanje :
:: Baterija ne moze da izdrzi 12 sati koriscenja, znaci obavezno nositi punjac, i kao slag na tortu ono mrtvo sranje od iTunes-a koji moras da koristis da bi bilo sta uradio sa telefonom.
:: Prebacivanje fajlova preko bluetootha? To ce verovatno da uvedu u sledecem iphone-u kao `novu neverovatnu funkciju` i da ponovo traze 400$ za nov telefon, mada je ovo obican marketing :
:: Naravno, da bi iole nesto postigao sa njim, obavezno moras da poskidas tonu aplikacija da bi ga doveo u korisno stanje..
markopvict Re: I ovaj Daum prolupao 30.11.2009. 15:39 #163405

broj poruka: 4515
Prso je lik odavno...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: I ovaj Daum prolupao 30.11.2009. 15:51 #163413

Jos samo zamisli koliko me boli ona stvar sta ti i vmarc mislite...

:: Prso je lik odavno..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
:: :: Baby B
Daum Re: iPhone 30.11.2009. 15:52 #163414

3.0 softver radi i na prvom iphone-u...

:: Meni telefon sluzi na prvom mestu (naravno..) za razgovore, a kao drugo sto mi je podjednako vazno je kako sljaka sa MS Exchange mejlovima i kakav je prikaz mejlova, za sta je iphone odlican, ali stvarno odlican. Ako gledamo na multimedia stranu, filmovi, muzika sve je super i naravno mnooooogooooo aplikacija za najrazlicitije namene pa i za igranje kada je potrebno sutnuti stres iz sebe (npr. Stara hit igra Pang :)) )..
:: E sad, jeste iphone malkice skup i da je pozeljan 3gs model zbog 3.0 softvera ali... bas je dobar :
:: eto.
mkozlica Re: Re: iPhone 30.11.2009. 16:28 #163420

a kako radi na prvom iphone-u, jesi probao? :)

Ne bas tako brzo kao 2.x

:: 3.0 softver radi i na prvom iphone-u..
:: :: Meni telefon sluzi na prvom mestu (naravno..) za razgovore, a kao drugo sto mi je podjednako vazno je kako sljaka sa MS Exchange mejlovima i kakav je prikaz mejlova, za sta je iphone odlican, ali stvarno odlican. Ako gledamo na multimedia stranu, filmovi, muzika sve je super i naravno mnooooogooooo aplikacija za najrazlicitije namene pa i za igranje kada je potrebno sutnuti stres iz sebe (npr. Stara hit igra Pang :)) )..
:: :: E sad, jeste iphone malkice skup i da je pozeljan 3gs model zbog 3.0 softvera ali... bas je dobar :
:: :: eto.
adamadam Re: Re: Re: iPhone 30.11.2009. 18:28 #163449

Ja sam bas prosle nedelje jednoj ribi ubacio 3.1.2 *poslednju verziju u njen 2g iphone
i radi do jaja, 2g je isti kao i 3g ali nema GPS i brzi internet , manje vise isti su
ne pricam o fizickom izgledu jer je 3g veci od njega

ali sve u svemu 3g i 3gs su mnogo dobri, zavisi ko ima koliko para da ih nabavi

meni lik nudi koliko god hocu komada za 450e (3Gs naravno) jbg nema se kesha
dao sam mu ponudu da mu otkljucam sve sto donese za jedan komad istog hmmmm
videcu hoce pristati

:: a kako radi na prvom iphone-u, jesi probao? :
:: Ne bas tako brzo kao 2.
:: :: 3.0 softver radi i na prvom iphone-u..
:: :: :: Meni telefon sluzi na prvom mestu (naravno..) za razgovore, a kao drugo sto mi je podjednako vazno je kako sljaka sa MS Exchange mejlovima i kakav je prikaz mejlova, za sta je iphone odlican, ali stvarno odlican. Ako gledamo na multimedia stranu, filmovi, muzika sve je super i naravno mnooooogooooo aplikacija za najrazlicitije namene pa i za igranje kada je potrebno sutnuti stres iz sebe (npr. Stara hit igra Pang :)) )..
:: :: :: E sad, jeste iphone malkice skup i da je pozeljan 3gs model zbog 3.0 softvera ali... bas je dobar :
:: :: :: eto.
VMARC Re: Re: Re: I ovaj Daum prolupao 30.11.2009. 18:34 #163454

Ma ne dovodim ja u pitanje koliko je tebi bitno, nego po nicku, onako po secanju, nekim temama i odgovorima, kapirao sam da si normalan. Ma verovatno jesi, samo si se sada izlupao.. Ma ok, desava se... A sta znam ja... A i ovako te boli sta ja mislim...

Baby BM

:: Jos samo zamisli koliko me boli ona stvar sta ti i vmarc mislite..
:: :: Prso je lik odavno..
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: 8====D ~ ~ ~
:: :: :: Baby B
VMARC Re: Re: Re: Re: iPhone 30.11.2009. 18:50 #163458

3GS za 450 evra koliko hoces komada...!???
Placam ti 500 za svaki od tih kolkogod hoces komada, odmah pri isporuci. Ne trebas ni da ih otkljucavas. Mail me

EDIT: Svi iPhoneovi su identicni po sirini i duzini, razlikuju se vrlo malo po debljini.

Baby BM

:: Ja sam bas prosle nedelje jednoj ribi ubacio 3.1.2 *poslednju verziju u njen 2g iphon
:: i radi do jaja, 2g je isti kao i 3g ali nema GPS i brzi internet , manje vise isti s
:: ne pricam o fizickom izgledu jer je 3g veci od njeg
:: ali sve u svemu 3g i 3gs su mnogo dobri, zavisi ko ima koliko para da ih nabav
:: meni lik nudi koliko god hocu komada za 450e (3Gs naravno) jbg nema se kesh
:: dao sam mu ponudu da mu otkljucam sve sto donese za jedan komad istog hmmm
:: videcu hoce pristat
:: :: a kako radi na prvom iphone-u, jesi probao? :
:: :: Ne bas tako brzo kao 2.
:: :: :: 3.0 softver radi i na prvom iphone-u..
:: :: :: :: Meni telefon sluzi na prvom mestu (naravno..) za razgovore, a kao drugo sto mi je podjednako vazno je kako sljaka sa MS Exchange mejlovima i kakav je prikaz mejlova, za sta je iphone odlican, ali stvarno odlican. Ako gledamo na multimedia stranu, filmovi, muzika sve je super i naravno mnooooogooooo aplikacija za najrazlicitije namene pa i za igranje kada je potrebno sutnuti stres iz sebe (npr. Stara hit igra Pang :)) )..
:: :: :: :: E sad, jeste iphone malkice skup i da je pozeljan 3gs model zbog 3.0 softvera ali... bas je dobar :
:: :: :: :: eto.
adamadam Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 30.11.2009. 19:15 #163466

2g je za milimetar uzi

a za one 3gs se cujemo oko polovine decembra tada lik dolazi iz holandije
ja sam vec jedan mu uradio skroz novi u fulu su

bacicu ti mail kad se cujem sa njim to je neki nas pevac sa estrade itd kao u frci je LOL

:: 3GS za 450 evra koliko hoces komada...!??
:: Placam ti 500 za svaki od tih kolkogod hoces komada, odmah pri isporuci. Ne trebas ni da ih otkljucavas. Mail m
:: EDIT: Svi iPhoneovi su identicni po sirini i duzini, razlikuju se vrlo malo po debljini
:: :: Ja sam bas prosle nedelje jednoj ribi ubacio 3.1.2 *poslednju verziju u njen 2g iphon
:: :: i radi do jaja, 2g je isti kao i 3g ali nema GPS i brzi internet , manje vise isti s
:: :: ne pricam o fizickom izgledu jer je 3g veci od njeg
:: :: ali sve u svemu 3g i 3gs su mnogo dobri, zavisi ko ima koliko para da ih nabav
:: :: meni lik nudi koliko god hocu komada za 450e (3Gs naravno) jbg nema se kesh
:: :: dao sam mu ponudu da mu otkljucam sve sto donese za jedan komad istog hmmm
:: :: videcu hoce pristat
:: :: :: a kako radi na prvom iphone-u, jesi probao? :
:: :: :: Ne bas tako brzo kao 2.
:: :: :: :: 3.0 softver radi i na prvom iphone-u..
:: :: :: :: __________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: Meni telefon sluzi na prvom mestu (naravno..) za razgovore, a kao drugo sto mi je podjednako vazno je kako sljaka sa MS Exchange mejlovima i kakav je prikaz mejlova, za sta je iphone odlican, ali stvarno odlican. Ako gledamo na multimedia stranu, filmovi, muzika sve je super i naravno mnooooogooooo aplikacija za najrazlicitije namene pa i za igranje kada je potrebno sutnuti stres iz sebe (npr. Stara hit igra Pang :)) )..
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: E sad, jeste iphone malkice skup i da je pozeljan 3gs model zbog 3.0 softvera ali... bas je dobar :
:: :: :: :: :: eto.
VMARC Ne lipši magarče do zelene trave... :-) 30.11.2009. 19:27 #163472

Odmah mi treba 10-20 komada, cimni ga , mislim da ti se isplati za tu cifru...

Baby BM

mkozlica Re: Re: Re: Re: iPhone 30.11.2009. 20:24 #163488

ma pusti koji je brz nego ima li i za mene neki 3gs? :)

:: Ja sam bas prosle nedelje jednoj ribi ubacio 3.1.2 *poslednju verziju u njen 2g iphon
:: i radi do jaja, 2g je isti kao i 3g ali nema GPS i brzi internet , manje vise isti s
:: ne pricam o fizickom izgledu jer je 3g veci od njeg
:: ali sve u svemu 3g i 3gs su mnogo dobri, zavisi ko ima koliko para da ih nabav
:: meni lik nudi koliko god hocu komada za 450e (3Gs naravno) jbg nema se kesh
:: dao sam mu ponudu da mu otkljucam sve sto donese za jedan komad istog hmmm
:: videcu hoce pristat
:: :: a kako radi na prvom iphone-u, jesi probao? :
:: :: Ne bas tako brzo kao 2.
:: :: :: 3.0 softver radi i na prvom iphone-u..
:: :: :: :: Meni telefon sluzi na prvom mestu (naravno..) za razgovore, a kao drugo sto mi je podjednako vazno je kako sljaka sa MS Exchange mejlovima i kakav je prikaz mejlova, za sta je iphone odlican, ali stvarno odlican. Ako gledamo na multimedia stranu, filmovi, muzika sve je super i naravno mnooooogooooo aplikacija za najrazlicitije namene pa i za igranje kada je potrebno sutnuti stres iz sebe (npr. Stara hit igra Pang :)) )..
:: :: :: :: E sad, jeste iphone malkice skup i da je pozeljan 3gs model zbog 3.0 softvera ali... bas je dobar :
:: :: :: :: eto.
adamadam iphone off 30.11.2009. 20:44 #163496

otisli smo malo u off, elem, cim dobijem neku informaciju sto bi trebalo biti do 15 decembra
javljam se na email ili javno ovde nebitno

bojim se da i sam ne budem ispaljen od lika pa svi zajedno pusiona onda
nisam sebican i sta god i koliko god mogu da ucinim ja cu uciniti i podeliti sa vama informacije

hvala
savcic iPhone 30.11.2009. 20:54 #163498

broj poruka: 212

Ja imam iPhone 3GS i nemam ni jednu zamerku.Koristio sam i predhodne model,razlike su male izmedju prethodnog modela i ovog(brzian, ram memory,compas, ziroskop koji pored vodoravnog i horizontalnog radi i u krug)ali ako neko ko ne koristi puno tel.za igrice onda nece ni izvaliti razliku.GPS radi fantasticno,slobodno mogu da ga uporedim sa svim GPS uredjajima.Svako ko se bar malo razume zna sta je iPhone u odnosu na druge telefone. Ne uporediv je. Brzina,kvalitet, dizajn,... OS na njemu je magican!
Moj savet ti je iPhone. Kakve nokije,samsuzi,..... Tamo taj TOUCH ekran moras da stisnes, a ovde dovoljno samo da jedva dotaknes i on reaguje. Aplikacije za su nedostizne. iPod koliko ja znam je najbolji mp3/mp4 player na svetu, tako da i tu nema greske. Igrice RF10, Need for speed,i dr,....
U svakom slucaju iPhone, tu nema greske!

Pre neki dan gledam na uscu neke tel.kod VIP-a i prilazi neki lik i kao gleda HTC tamo vamo krene on da prica kako taj tel.nije nista posebno i kao kaze prodavacici ne znate vi sta je dobar tel.i vadi Samsung i900 Omnia ja kad sam video poceo sam da se smejem, a taj tel je teski krs. Ja ne znam sta njegovu cenu opravdava.KATASTROFA OD TELEFONA!

JOS JEDNOM iPhone
Daum Re: Re: Re: Re: I ovaj Daum prolupao 30.11.2009. 22:18 #163533

Nisam direktno tebi nista lose ni mislio, ali ne vidim zbog cega kazes da sam prso, kad znam sta pricam, imao sam kratko Iphone 3G, proslo mi je nekoliko i 3GS-a kroz ruke...

...ne pricam ko neki hater...

:: Ma ne dovodim ja u pitanje koliko je tebi bitno, nego po nicku, onako po secanju, nekim temama i odgovorima, kapirao sam da si normalan. Ma verovatno jesi, samo si se sada izlupao.. Ma ok, desava se... A sta znam ja... A i ovako te boli sta ja mislim..
:: :: Jos samo zamisli koliko me boli ona stvar sta ti i vmarc mislite..
:: :: :: Prso je lik odavno..
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: 8====D ~ ~ ~
:: :: :: :: Baby B
Daum ... 30.11.2009. 22:22 #163538

Omnia i900 je kanta od telefona kompletna...

...a sto se tice iphone-a, ponovo, on je 90% ipod a 10% telefon...

...kapacitivni ekran koji poseduje iphone imas i kod drugih proizvodjaca, kao na primer na HTC Hero-u ili HTC HD2...

:
:
:
:: Ja imam iPhone 3GS i nemam ni jednu zamerku.Koristio sam i predhodne model,razlike su male izmedju prethodnog modela i ovog(brzian, ram memory,compas, ziroskop koji pored vodoravnog i horizontalnog radi i u krug)ali ako neko ko ne koristi puno tel.za igrice onda nece ni izvaliti razliku.GPS radi fantasticno,slobodno mogu da ga uporedim sa svim GPS uredjajima.Svako ko se bar malo razume zna sta je iPhone u odnosu na druge telefone. Ne uporediv je. Brzina,kvalitet, dizajn,... OS na njemu je magica
:: Moj savet ti je iPhone. Kakve nokije,samsuzi,..... Tamo taj TOUCH ekran moras da stisnes, a ovde dovoljno samo da jedva dotaknes i on reaguje. Aplikacije za su nedostizne. iPod koliko ja znam je najbolji mp3/mp4 player na svetu, tako da i tu nema greske. Igrice RF10, Need for speed,i dr,..
:: U svakom slucaju iPhone, tu nema gresk
:
:: Pre neki dan gledam na uscu neke tel.kod VIP-a i prilazi neki lik i kao gleda HTC tamo vamo krene on da prica kako taj tel.nije nista posebno i kao kaze prodavacici ne znate vi sta je dobar tel.i vadi Samsung i900 Omnia ja kad sam video poceo sam da se smejem, a taj tel je teski krs. Ja ne znam sta njegovu cenu opravdava.KATASTROFA OD TELEFON
:
:: JOS JEDNOM iPhone
Kedi aj da dodam i ja 30.11.2009. 22:28 #163541

broj poruka: 319

Promenio sam brdo telefona i uzeo sam Iphone 3G pre jedno pola godine i to je to!

Sad da predjem na bilo koji drugi je za mene smeshno. Ogromna podrshka.Mnogo programa.Skype radi bolje nego preko slushalica na kompu shto nije sluchaj sa Mobile CE telefonima. Brdo programa i svakojakih zajebancija. BRz telefon. Instalirao sam 3.1.2 i to radi sve extra. U svakom sluchaju nije samo shmekerica kako neko reche. Ozbiljan telefon sa mnoshtvom opcija koje ljudi koriste. Iskreno kad pogledam sve one telefone koji su na fazon iphona i dalje su to sve opcije koje niko ne koristi osim slanja sms poruka.

Preporuchujem iphone jer je stvarno po meni no.1
skar Re: aj da dodam i ja 30.11.2009. 23:26 #163569

broj poruka: 3992
pricate o tom iphoneu kao da je ikona,svetinja.....mislim da ipak preterujete sa hvalisanjem,znam da svaki ciga svoga koja hvali...ali,allliiiii....

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: Promenio sam brdo telefona i uzeo sam Iphone 3G pre jedno pola godine i to je to
:: Sad da predjem na bilo koji drugi je za mene smeshno. Ogromna podrshka.Mnogo programa.Skype radi bolje nego preko slushalica na kompu shto nije sluchaj sa Mobile CE telefonima. Brdo programa i svakojakih zajebancija. BRz telefon. Instalirao sam 3.1.2 i to radi sve extra. U svakom sluchaju nije samo shmekerica kako neko reche. Ozbiljan telefon sa mnoshtvom opcija koje ljudi koriste. Iskreno kad pogledam sve one telefone koji su na fazon iphona i dalje su to sve opcije koje niko ne koristi osim slanja sms poruka
:: Preporuchujem iphone jer je stvarno po meni no.1
Kedi Re: Re: aj da dodam i ja 30.11.2009. 23:31 #163576

broj poruka: 319
sliku tvoju chuvammmm pored I(kone)phona

:: pricate o tom iphoneu kao da je ikona,svetinja.....mislim da ipak preterujete sa hvalisanjem,znam da svaki ciga svoga koja hvali...ali,allliiiii...
:: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: Promenio sam brdo telefona i uzeo sam Iphone 3G pre jedno pola godine i to je to
:: :: Sad da predjem na bilo koji drugi je za mene smeshno. Ogromna podrshka.Mnogo programa.Skype radi bolje nego preko slushalica na kompu shto nije sluchaj sa Mobile CE telefonima. Brdo programa i svakojakih zajebancija. BRz telefon. Instalirao sam 3.1.2 i to radi sve extra. U svakom sluchaju nije samo shmekerica kako neko reche. Ozbiljan telefon sa mnoshtvom opcija koje ljudi koriste. Iskreno kad pogledam sve one telefone koji su na fazon iphona i dalje su to sve opcije koje niko ne koristi osim slanja sms poruka
:: :: Preporuchujem iphone jer je stvarno po meni no.1
savcic smeh 30.11.2009. 23:39 #163581

broj poruka: 212

-Baterija- meni traje 2-3 dana ako ga koristim kao tel. a kad krenem sa igricama i muzikom onda 1,5 dan.Svi profesionalci koriste MAC OS zato sto je beskrajno stabilan i brz, tako je i sa iPhone-om. Igrice na njemu rade kao na Sony PSP, bez reci. Da li HTC ima ili bilo koji drugi tel ima multitouch ekran. Nemaju. 128 rama,32GB,670MHz dual core. Mislim da je previse. Dizajn telefona je savrsen elegantan i otmen, dok HTC je tako grub i ne odaje niakav prvi utisak. Komunikacija sa APPLE kompovima preko interne mreze, znaci bez BT i WIFI vec oni sami kreiraju svoju mrezu te tako mozes da prebacujes podatke ili koristis tel kao mis ili kucas sms na kompu koristeci sim iz tel.
Meni je super sto se sim ubacuje na nacin na koji se ubacije, nema dizanja poklopca i skriputanja zadnjeg dela. Aplikacija ima na hiljade, i to su toliko orginalne app i igrice. Sta je to sta HTC ima po defaultu samo BT a ako ti treba na iPhonu samo odes i skines bluetooth.
GPS redi besprekorno, gledeo sam na CNET-u test izmedju iPhone i TomTom GO 740 Live. Bili su podjedanako ocenjeni sa preciznoscu i brzinom lociranja a i samim radom, a TomTom je samo GPS a ovo je i tel i gps i iPod i Sony PSP,.... SVE.....
Tako da nije vredno uporedjivati iPhone sa bilo kojim drugim tel.
i Samo da kazem da na forumu iSrbija se ne prodaju kinezi i ne znam ti ja sta vec sve, tamo se mogu dobiti sva objasnjenja i instrukcije.
TOLIKO OD MENE.
STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs