Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Stigla N8 :)
STRANA 3 OD 3
Daum ... 26.10.2010. 13:56 #256674

status: user
broj poruka: 12810
Vauuuuu....

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: @skar 26.10.2010. 14:02 #256675

broj poruka: 3992
nemoj se razocaras ja vec imam HD2 :P

::
:: Aj da te ne razocaram posto toliko mislis o meni i brines se gde sam :
:: Hd2 je univerzum za sebe, i ja bih rado dao mom drugu skar-u da se malo zaludjuje i iskusi kakva je treca dimenzija :
:: :: nego fali samo snoopy da kaze da je HD2 univerzum :
:: :: conesbbk
:: :: telefon radi odlicno,mogu reci da sam prijatno iznenadjen touch-om,radi savrsen
:: :: probaj BT file transfer kako radi,par fotkica,i naravno kratak video da bacis u 720p.
:: :: dobar telefon cini
:: :: 1.kvalitet izrad
:: :: 2.hardwe
:: :: 3.O
:: :: 4.podrsk
:: :: 5.servi
:: :: 6.broj otkaz
:: :: i naravno prodaja :) a tu je NOKIA svetlosnu godinu ispred konkurencije..
:: ::
gogi1 Re: re: 26.10.2010. 14:35 #256679

broj poruka: 2076
Ja uvek prvo gledam izgled pa onda funkcije:))) Nekako mi je manje bitno sta sve ima od opcija, vec kako izgleda fizicki, i kako mu izgleda menu.

:: ...citam, gledam i placem... znaci ne mogu da verujem... sta je sa vama ljudi... do skoro je postojalo ATI vs nVidia, Intel vs AMD... sad ste poceli i sa telefonima..
:: Ja mogu jedno da kazem, koristio sam Nokia telefone dugi niz godina... i zadovoljan sam bio... zasto? ...zato sto nijedan nije bio Symbian! Symbian je OS koji je stvarno zastareo... tu nema price... nadam se da ce ova reinkarnacija nesto doneti novog... ali koliko vidim, i dalje treba dosta vremena provesti da stignes do neceg..
:: Bilo kako bilo, nisam bio pristalica da uzmem Android fon, pa opet... posle 2h cackanja po telefonima u jednoj prodavnici, dobro snabdevenoj, i pored tog N8... ja sam uzeo HTC... jednostavno tako... ono sto HTC nudi je po meni daleko bolje od onog sto moze jedna N8 da mi ponudi..
:: Nemojte pogresno da me shvatite... N8 je odlican fon... ali jednostavno nije za mene..
:: Takodje sam gledao i novi iPhone... stvarno strava izgleda... ali fon se ne uzima zbog izgleda... barem ja to ne radim... vec zbog onog sto mi nudi..
:: Nego conesbbkg, kao sto rekose, snimi nesto u 720p u lepo osvetljenoj prostoriji, u malo zamracenoj, i napolju, pa da vidimo kako to izgleda... takodje okaci fotke koje pravi taj fon. Sto se tice samog symbiana... ja stvarno ne znam niti planiram sta da kazem..
:: U svakom slucaju, nek te lepo sluzi... i lepa kupovina nema sta..
:: Pozz..
:: __________________________
:: ...I sense you young padawan..
:: AMD Phenom II 955 B
:: DFI LP DK 790FXB-M2R
:: AMD 4870 512MB To
:: 2x 2GB DDRII 1066MH
:: 2x 320GB SATA II RAID
:: 1x 750GB SATA I
:: SB Live 5.1 Digita
:: Corsair 750T
pasduh Na PCberzi ništa novo. 26.10.2010. 15:16 #256686

broj poruka: 451

one way or another

saxija re 26.10.2010. 17:03 #256709

broj poruka: 4016
nisam ljubitelj nokia telefona ali moram reci da lepo izgleada i da radi jako brzo, e sad ovo sam isto prokomentarisao u drugoj temi za ovaj fon pa cu i ovde, jako losa rezolucija ekrana, sramota za ovakav telefon, nego neka te lepo sluzi, pozdrav

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

Godzilla re 26.10.2010. 23:37 #256858

broj poruka: 46
Sinovi, koliko je vama dobro.
Prvo, markozutic, jel se drogiras? ozbiljno pitam
iPhone je za debelu americku decu? sine mnogo ne znas

a neki lik sto je napisao da legend pravi losije fotke od e71 bolje da odmori malo.
legend pravi fantasticne fotke, ocigledno da nisi probao kako si naveo.

skar Re: re 27.10.2010. 10:15 #256913

hahahha nasao je ko da me prosvetli...
e71 vs legend
http://www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=20039&postdays=0&postorder=asc&start=140
ako je to fantasticno onda stvarno ne znam!!!

:: Sinovi, koliko je vama dobro
:: Prvo, markozutic, jel se drogiras? ozbiljno pita
:: iPhone je za debelu americku decu? sine mnogo ne zna
:: a neki lik sto je napisao da legend pravi losije fotke od e71 bolje da odmori malo
:: legend pravi fantasticne fotke, ocigledno da nisi probao kako si naveo
athlon87 re 27.10.2010. 11:02 #256922

broj poruka: 1133
Sve moze da se procita i proguta ali ovakve stvari ne. Ne razumem poentu da se neko hvali sa telefonom,grafickom ili nekim hardwerom. I onda cim neko iznese svoje lose misljenje o tom uredjaju,pocinje vredjanje, pljuvanje i tako to. I uvek mora da se zavrsi kao fora izadji napolje nije forum sve u zivotu, i nadji neku devojku i tako to. To je najgluplje od svega. To preseravanje.

Forum je javan i svi mogu da iznesu svoj stav,svidjalo se to nekome ili ne.

Tel necu da komentarisem jer svako ima drugaciji ukus i to je to. Ja bih licno uzeo HTC Desire,jer od kada sam uzeo prvi android tel ne pada mi na pamet da se vracam na simbian.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1385580

skar Re: re 27.10.2010. 12:09 #256948

tvoje misljenje se postuje,imas android,svijda ti se i caos....
nema da nameces nekom drugom..razume se!!!
meni se svidja android al bi presao preko OS samo radi funkicja koje mi nudi N8!!!
i to mi niko ne moze reci da je pogresno jer je to stvar koju ja hocu,i koja mi se svidja!

:: Sve moze da se procita i proguta ali ovakve stvari ne. Ne razumem poentu da se neko hvali sa telefonom,grafickom ili nekim hardwerom. I onda cim neko iznese svoje lose misljenje o tom uredjaju,pocinje vredjanje, pljuvanje i tako to. I uvek mora da se zavrsi kao fora izadji napolje nije forum sve u zivotu, i nadji neku devojku i tako to. To je najgluplje od svega. To preseravanje
:: Forum je javan i svi mogu da iznesu svoj stav,svidjalo se to nekome ili ne
:: Tel necu da komentarisem jer svako ima drugaciji ukus i to je to. Ja bih licno uzeo HTC Desire,jer od kada sam uzeo prvi android tel ne pada mi na pamet da se vracam na simbian.
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558
athlon87 re 27.10.2010. 12:11 #256949

Upravo to,svako ima svoj ukus,a i razlicite zahteve.

skar @conesbbkg 27.10.2010. 12:24 #256954

cekam na par slicica...

gilopile Re: @conesbbkg 27.10.2010. 12:45 #256956

broj poruka: 9459
Evo ima ovde par fotki i Hd video.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: cekam na par slicica..
miki069 Desire vs N8 PREVARA 27.10.2010. 23:26 #257203

broj poruka: 1234
Danas sam pogledao video zapis, za koji je link da Daum, gde kao browser od Desire saranjuje browser od N8.
Test jeste validan i pokazuje da N8 skroluje 3 puta brze od Desire browsera.
U browseru, na 1 ekranu, N8 staje tacno 6 puta vise sadrzaja nego u browserui od Desire.
Desire 2 puta brze skroluje, ali 6 puta ima manji obim posla.
6/2 jednako 3.
Znaci N8 browser 3 puta brze skroluje od Desire browsera.

Isto se odnosi na brzinu otvaranja internet sadrzaja.
Desire 2 puta brze otvori 1/6 sadrzaja koje otvori N8, a posle u pozadini izvuce ostatak.
Vidljivo je da Desire koristi Wireless konekciju na net, a kod N8 se jasno ne vidi.
Moguce je da koristi obican GPRS.
ConeSbbKg molim te da prokomentarises taj detalj vezano za N8.

Isto se odnosi na multitouch funkciju.
Desire 2 puta brze razvuce 6 puta manje teksta i slika.

Dakle radi se o marketinskom triku HTC-a za ljude koji nemaju oci ili mozga.
Validno bi bilo samo u istoj rezoluciji browsera izvrsiti testiranje.
Ako desire ne moze da pojaca rezoluciju, N8 sigurno moze da smanji.
Ako budem imao oba u istom trenutku uradicu validan test.

@ConeSbbKg: ne nasedaj na provokacije.
Pisi utiske o N8.
Je li Kg u tvom nicku znaci Kragujevac?

https://www.bambimobil.blogspot.com

ConemaX Re: Desire vs N8 PREVARA 28.10.2010. 01:29 #257223

broj poruka: 314
Nisam mogao Citiraj Bilo je predugacko...

ZA miki069:

Nemam sta da nasedam jednostavno nemam nameru da se raspavljam sa Raznoraznim Budalama,jer ponovo napominjem nemam vremena,imam dosta obaveza i nisam u tom fazonu raspravljanja preko tastature,da je uzivo drugacije bi Bilo.Naravno. Da U mom postu Kg znaci kragujevac A inace zivim u Swedskoj/Goteborgu da ne dodje do zablude oko KG. Sto se tice Browsera dobro da je neko primetio da ti linkovi nemaju veze sa mozgom i jedino su napravljeni zbog ponizavanja N8,zbog ko zna cega.Kao da su pojedini ljudi placeni da pljuju odredjeni proizvod.Web strane otvara super i bez problema i laga jedina je fora sto u fabrickom Pretrazivacu sacekas da malo ucita stranu pa onda listas a uostalom ako te mrzi da malo sacekas stavio sam i operu koja je mnogo brza i ne moras da cekas da ucita,odmah mozes da cepas i listas bez ikakvog laga a i bolje prikazuje tekst,tipa pakuje ga odmah u ekran, jedino za sada ne podrzava multi touch mada mi i ne treba double click je zoom ali polako bice u sledecoj verziji.Mozes da gledas National Geographic,BBC,CNN, ima I Webb TV Besplatno slika ekstra,sto se tice youtube slika zavisi od videa i neki nisu bas HD ali izgleda stvarno Ok.Igre izgledaju fantasticno Probao sam par Need for speed shift HD,Angry birds,galaxy I jos par sve su brze,glatke,grafika je ekstra,Sto se tice ekrana na koju svi imaju nesto da prokomentarisu a to je njegova rezolucija. 640x360 je sasvim dovoljna za njegovu velicinu jer za mene je ekran vrh po rez ako ne mozes da vidis piksel.Znaci veca rezolucija mu ne treba,Meni treba mobilni a ne Cigla u dzepu sa slabom baterijom. Slika je vrhunska ima par promo videa u 720p sa dolby i stvarno je bruka inace mota kao lud bez laga gotovo trenutno svaki video,Samo prebacis sta hoces preko usb direktno i pustis bez konvertovanja ikakvog samo je granica 720p znaci ne moze Full HD,Baterija traje odlicno,iznenadio sam se,e drndao sam ga ceo dan i samo je jednu crticu skinuo.Sada je vec 2 dan i 2 noc kako ga nisam punio niti nocu gasio ima jos 2 crtice videcemo hoce li doziveti 3 dan.A stalno ga nesto cackam.A da Nikada mi se Telefon nije Zamrzao niti se ikada usporio niti sam ikada imao potrebe da ga restartujem.Uvek je brz kao munja.Napominjem da su probne Verzije imale problema ali sada svaka Finalna verzija Je kao secer.Ako nije kao secer taj kod koga je kupio neka ga Odmah vata za gusu ili trazi da mu daju drugi. Nisam dodao i da mob ima odlican prijem i kvalitet slusalice(razgovor) je savrsen ima dva mikrofona koji reduciraju buku u toku razgovora i osoba vas uvek Odlicno cuje cak i na veoma bucnim mestima. Pri snjimanju 720p zvuk je Stereo A da 25Fps za snjimanje je sasvim dovoljno jer seti se da su Filmovi u HD cak i na blu-ray i u bioskopima na 24fps cak i manje.A da,Ima sto sitnica i precica,3 home-screen-a,besplatan Abobe PDF,Quick Ofice,Zip,Msg Reader(audio cita poruke kao sekretarica) Imas na OVI Store mnostvo Aplikacija i Igara za free. Dalje pri kucanju poruka je Fenomenalan i brz kao munja znaci trenutno pise na ekranu. Za poruke je milina,smajlije odmah animira a ima mogucnost dopisivanja tipa razgovor odma ti redja Primljene i poslane po posiljaocu tako da mozes da biras sta zelis. Nemam HD kameru uradio bi ja jedan licni perview i prosao sve moguce. Stvarno sam Prezadovoljan sa N8 i sada mogu da kazem da imam savrsen mob po svim stavkama.Pozdrav!
athlon87 Re: Re: Desire vs N8 PREVARA 28.10.2010. 02:30 #257234

Samo me zanima zasto ti ako si zadovoljan sa svojim tel moras da se hvalis i da napusavas svakog ko misli da je n8 nafurran tel. Ja kazem da svako ima svoj ukus i svaom odgovara nesto,sto dugom ne odgovara,ali to ` naturanje` nije uredu. Neko misli da je simbian star a neko ne, ili si postavio temu da bi ispao frajer ili ne znam sta. I na kraju kao idem ovamo u sparing i kao neke ribe. Znaci to me nervira vise nego bilo sta. Jer garantujem da vise od pola je preseravanje,ako je istina drago mi je.

Shvati da je ovo javni forum, ja sam na forumu 2 godine a imam `samo` 500 postova ali nerviraju me neke stvari i to moram da kazem.

:: Nisam mogao Citiraj Bilo je predugacko..
:: ZA miki069
:: Nemam sta da nasedam jednostavno nemam nameru da se raspavljam sa Raznoraznim Budalama,jer ponovo napominjem nemam vremena,imam dosta obaveza i nisam u tom fazonu raspravljanja preko tastature,da je uzivo drugacije bi Bilo.Naravno. Da U mom postu Kg znaci kragujevac A inace zivim u Swedskoj/Goteborgu da ne dodje do zablude oko KG. Sto se tice Browsera dobro da je neko primetio da ti linkovi nemaju veze sa mozgom i jedino su napravljeni zbog ponizavanja N8,zbog ko zna cega.Kao da su pojedini ljudi placeni da pljuju odredjeni proizvod.Web strane otvara super i bez problema i laga jedina je fora sto u fabrickom Pretrazivacu sacekas da malo ucita stranu pa onda listas a uostalom ako te mrzi da malo sacekas stavio sam i operu koja je mnogo brza i ne moras da cekas da ucita,odmah mozes da cepas i listas bez ikakvog laga a i bolje prikazuje tekst,tipa pakuje ga odmah u ekran, jedino za sada ne podrzava multi touch mada mi i ne treba double click je zoom ali polako bice u sledecoj verziji.Mozes da gledas National Geographic,BBC,CNN, ima I Webb TV Besplatno slika ekstra,sto se tice youtube slika zavisi od videa i neki nisu bas HD ali izgleda stvarno Ok.Igre izgledaju fantasticno Probao sam par Need for speed shift HD,Angry birds,galaxy I jos par sve su brze,glatke,grafika je ekstra,Sto se tice ekrana na koju svi imaju nesto da prokomentarisu a to je njegova rezolucija. 640x360 je sasvim dovoljna za njegovu velicinu jer za mene je ekran vrh po rez ako ne mozes da vidis piksel.Znaci veca rezolucija mu ne treba,Meni treba mobilni a ne Cigla u dzepu sa slabom baterijom. Slika je vrhunska ima par promo videa u 720p sa dolby i stvarno je bruka inace mota kao lud bez laga gotovo trenutno svaki video,Samo prebacis sta hoces preko usb direktno i pustis bez konvertovanja ikakvog samo je granica 720p znaci ne moze Full HD,Baterija traje odlicno,iznenadio sam se,e drndao sam ga ceo dan i samo je jednu crticu skinuo.Sada je vec 2 dan i 2 noc kako ga nisam punio niti nocu gasio ima jos 2 crtice videcemo hoce li doziveti 3 dan.A stalno ga nesto cackam.A da Nikada mi se Telefon nije Zamrzao niti se ikada usporio niti sam ikada imao potrebe da ga restartujem.Uvek je brz kao munja.Napominjem da su probne Verzije imale problema ali sada svaka Finalna verzija Je kao secer.Ako nije kao secer taj kod koga je kupio neka ga Odmah vata za gusu ili trazi da mu daju drugi. Nisam dodao i da mob ima odlican prijem i kvalitet slusalice(razgovor) je savrsen ima dva mikrofona koji reduciraju buku u toku razgovora i osoba vas uvek Odlicno cuje cak i na veoma bucnim mestima. Pri snjimanju 720p zvuk je Stereo A da 25Fps za snjimanje je sasvim dovoljno jer seti se da su Filmovi u HD cak i na blu-ray i u bioskopima na 24fps cak i manje.A da,Ima sto sitnica i precica,3 home-screen-a,besplatan Abobe PDF,Quick Ofice,Zip,Msg Reader(audio cita poruke kao sekretarica) Imas na OVI Store mnostvo Aplikacija i Igara za free. Dalje pri kucanju poruka je Fenomenalan i brz kao munja znaci trenutno pise na ekranu. Za poruke je milina,smajlije odmah animira a ima mogucnost dopisivanja tipa razgovor odma ti redja Primljene i poslane po posiljaocu tako da mozes da biras sta zelis. Nemam HD kameru uradio bi ja jedan licni perview i prosao sve moguce. Stvarno sam Prezadovoljan sa N8 i sada mogu da kazem da imam savrsen mob po svim stavkama.Pozdrav
Snoopy- Re: Re: Re: Desire vs N8 PREVARA 28.10.2010. 02:36 #257235

broj poruka: 6083
Istina

:: ... Znaci to me nervira vise nego bilo sta. Jer garantujem da vise od pola je preseravanje,ako je istina drago mi je
:: Shvati da je ovo javni forum, ja sam na forumu 2 godine a imam `samo` 500 postova ali nerviraju me neke stvari i to moram da kazem
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558
:: :: Nisam mogao Citiraj Bilo je predugacko..
:: :: ZA miki069
raic Ma lep telefončić, nema šta - a iimam i mali soft spot za symbian 28.10.2010. 07:56 #257262

broj poruka: 9006
I lepo je da se javi neko ko je kupio i opiše svoja iskustva pa kad neko bude pitao `a kakav je ovaj novi N8` uputimo ga na temu, evo ti ga na.

E sad, bilo bi lepo da se javiš za par meseci i dopuniš temu utiscima, posle malo dužeg korišćenja uvek isplivaju stvari koje nas smaraju na sitno ali ih ne primetimo od početnog oduševljenja.

E, da. Nije ovo švedska pa da plašiš ljude teretanom. Ovde se ne boje ni puške, ni noža, ni bombe, samo se od knjige beži ko đavo od krsta.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

skar athlon87 28.10.2010. 10:26 #257283

koga je on napusio???
decko je cutao dok tema nije otisla u kurac i pocelo sranje...postovi u ovoj temi su trebali ici tokom da smo znatizeljni sta nudi aparat,prvi Ja jer planiram da je uzme,neverujem netu, 90% stvari je marketinski..znaci decko ima N8,niko ga od nas nema,a ostali ako su ljubomorni ili pak im se totalno ne svidja nek zaobidju...
daj bre koju sliku :)

ConemaX Re: Ma lep telefončić, nema šta - a iimam i mali soft spot za symbian 17.12.2010. 01:41 #273385

broj poruka: 314
Da poslusam coveka :)
Dopuna utisaka posle duzeg vremena koriscenja...
Jedino sto ume da smara je mesto(pozicija) Zvucnika telefona. Npr pustis pesmu i stavis mob na sto Odmah se cuje promena zvuka,prigusi se malo i to na primer iritira,Stavis ga na krevet(cebe npr) Neces ga cuti skoro uopste zatvori se otvor zvucnika totalno...ako je u dzepu farmerica lagano se desi ako si na ulici tipa ili nekoj guzvi neces cuti telefon...Tada je vibacija Jedina pomoc.

Uradio sam i jedan kratak video o pretrazivacu do duse odavno ali evo ga Opera je u pitanju.

http://www.youtube.com/watch?v=0-nnw1c1Lkc

Kamera je Web tako da nije bas neka lepota jeste HD ali ne neka zavidna brzina ali sta je tu je. :)

Case LC POWER Pro-Line 919B
PSU LC POWER LC6650GP3 650W
MSI 975x Platinum Power up Edition
Intel core 2 quard q6600 go(OC 3.4ghz)
CORSAIR H50 Cpu Cooler water cooling
4x1Gb Kingstone 800Mhz Dual Chanel
2xSaphire HD 5770 1Gb New edition
SSD PATRIOT 64GB SSD Torqx M28
HDD 2x Maxtor 160gb 7200rm
HDD Samsung 1.5TB EcoGreen F2
LCD Acer 24` Full HD
Web Cam Logitec C300
Tuner Kworld
Win 7 64 bit

:: I lepo je da se javi neko ko je kupio i opiše svoja iskustva pa kad neko bude pitao `a kakav je ovaj novi N8` uputimo ga na temu, evo ti ga na
:: E sad, bilo bi lepo da se javiš za par meseci i dopuniš temu utiscima, posle malo dužeg korišćenja uvek isplivaju stvari koje nas smaraju na sitno ali ih ne primetimo od početnog oduševljenja
:: E, da. Nije ovo švedska pa da plašiš ljude teretanom. Ovde se ne boje ni puške, ni noža, ni bombe, samo se od knjige beži ko đavo od krsta.
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
skar Cone 17.12.2010. 22:49 #273669

svaka cast,fabricki browser jeste losiji od androida,ali opera je odlicna
mada ovde se pokazuje jos nesto,koliko touch lepo radi,i da skrolovanje ide bez lagova,
pre neki dan sam licno cackao N8,i sta da kazem,cekam da padne cena :)
odlican fon,probaj da nakacis usb mis na njega i to radi .)

Snoopy- - - 28.01.2011. 16:56 #288876

broj poruka: 6083

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc-3619.php

Sta NOKIA n8? Koji HD2? Kakav crni iPhone!

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

skar Re: - - 28.01.2011. 19:58 #288964

hahah
nemoj tako snoopika,videcete da taj Arc nece biti nista bolji od x10,sony jednostavno ima tendenciju da izbaci odlican aparat bez support-a,vidis sta uradise sa x10,osakatili ga sa 1.5 androidom,a toliko potencijala...majmuni

:: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc-3619.ph
:: Sta NOKIA n8? Koji HD2? Kakav crni iPhone
:: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll
Equinoxe Re: Re: - - 28.01.2011. 20:00 #288967

broj poruka: 12057

Ako ništa drugo bar je bolji 10 puta od X1 sa raspalim Win Mobile-om. On i HTC Touch HD su dva najsporija telefina na planeti. Kako se to vuče, to je strašno. Symbian je supermen za njih.

:: haha
:: nemoj tako snoopika,videcete da taj Arc nece biti nista bolji od x10,sony jednostavno ima tendenciju da izbaci odlican aparat bez support-a,vidis sta uradise sa x10,osakatili ga sa 1.5 androidom,a toliko potencijala...majmun
:: :: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc-3619.ph
:: :: Sta NOKIA n8? Koji HD2? Kakav crni iPhone
:: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll
Daum .... 28.01.2011. 20:43 #288985

broj poruka: 12810
Pa vidim da niko i dalje ne vidi glavni nedostatak browsera na N8, a to je framing texta. Android browser automatski pakuje text u ekran, dok na N8 moraš da skroluješ šta god zumiraš...

I čovek zapeo za browser, jer to je pored kamere jedina dobra stvar na telefonu...

Super je to što se nekome svidja N8, ali stvarno, Symbian jednostavno ga blokira kompletno... Da su barem Maemo stavili pa i ajde, ali da guraju Symbian više...

@skar, mislim da ima 2.1 ili 2.2 Android za X10...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

skar Re: .... 28.01.2011. 21:36 #289005

hmm znam da su pricali da treba da se izbaci 2.1 koji donosi pinch to zoom,i Hd video,al koliko se secam nisu..
e da je maemo ostao mocan OS...

:: Pa vidim da niko i dalje ne vidi glavni nedostatak browsera na N8, a to je framing texta. Android browser automatski pakuje text u ekran, dok na N8 moraš da skroluješ šta god zumiraš..
:: I čovek zapeo za browser, jer to je pored kamere jedina dobra stvar na telefonu..
:: Super je to što se nekome svidja N8, ali stvarno, Symbian jednostavno ga blokira kompletno... Da su barem Maemo stavili pa i ajde, ali da guraju Symbian više..
:: @skar, mislim da ima 2.1 ili 2.2 Android za X10..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs