Nokia sa Windows operativnim sistemom, good bye Symbian
STRANA 3 OD 3
gile23
Re: ...
24.06.2011. 21:22
status: user broj poruka: 9121
Pa to sam i kazao :). Google ima highly targetovan add koji je skoro 20 puta skuplji nego facebook add (tako sam cuo cifru od coveka ciju je kompaniju Facebook kupio, e sada koliko je to sve istina :)), verovatno je malo skuplji od Apple-ovog, Apple svuda moze da se meri sa Google-om, ali tu ne moze nikako, e sada ti vidi gde ce vise developer da zaradjuje od jednog Add-a i na koji ce Add pre da klikne user, onaj koji je highly targetovan ili na onaj koji je slabije targetovan ili uopste nije targetovan :).
Inace Apple sada krece u Cloud vode i to jako dobro, obecavaju Cloud app-ove, ovo je vec dobar korak unapred :).
@skar bacicu ti mail veceras ili sutra ujutru, odg u narednih par dana :).
Pozdrav!
:: A jel znaš ti da 97% ukupnog profita Google ostvaruje kroz reklame? : :: :: ::
:: Pa to sam i kazao :). Google ima highly targetovan add koji je skoro 20 puta skuplji nego facebook add (tako sam cuo cifru od coveka ciju je kompaniju Facebook kupio, e sada koliko je to sve istina :)), verovatno je malo skuplji od Apple-ovog, Apple svuda moze da se meri sa Google-om, ali tu ne moze nikako, e sada ti vidi gde ce vise developer da zaradjuje od jednog Add-a i na koji ce Add pre da klikne user, onaj koji je highly targetovan ili na onaj koji je slabije targetovan ili uopste nije targetovan :) :: :: Inace Apple sada krece u Cloud vode i to jako dobro, obecavaju Cloud app-ove, ovo je vec dobar korak unapred :) :: :: @skar bacicu ti mail veceras ili sutra ujutru, odg u narednih par dana :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: A jel znaš ti da 97% ukupnog profita Google ostvaruje kroz reklame? : :: :: :: :: :: ::
Forum je lepo mesto da neko ovo ostvari. Kakav je to argument da za neku platformu ima više aplikacija???? I to govorimo o razlici od 180000 na već postojećih 200000-250000... što se mene tiče, to postaje minus, jer znači da je svaka budala nešto stavila tu, bez ikakva filtera, i to što se aplikacije povlače, povlače se SA RAZLOGOM. To znači da je neko umesto mene, ugazio u gowno a zatim ga uklonio. Za razliku od mesta gde moram sam i da ugazim i da očistim ako imam kako. Ovaj argument govori, da je neko jako, jako sličan dečkiću i da miriše na nesquik. Ja volem zvezdu, ja volem partizan, a zvezda ima više navijača!!!! Jebeš kvantitet kad usfali kvalitet, pa da bi instalirao i našao odgovarajuću aplikaciju, smoriš se sto sati u pokušajima i pogreškama.... stvarno dečija logika. Ako pri tome novopridošli član foruma ima i punoletnost iza sebe, tim gore, kad tako razmišlja - javno.
Cloud koji je najavljen je fantastičan, automatsko šerovanje svega i svačega, tipa na letovanju slikaš par fotografija, te slike putem clouda se odmah pojave recimo kući na kompu i tv-u... I još dosta nekih kul korisnih stvarčica.
E sad imaš različite vrste reklama, pa još različitije vrste naplata... U svakom slučaju, ako se radi o istom tipu, nema šanse da je toliko skuplje, istina da je fb trenutno nešto jeftiniji ali ništa naročito. Drugo, Facebook može daleko bolje da targetira jer ipak ima više podataka o krajnjem korisniku nego Gugl. Apple ima skroz drugačiji koncept, i taj iAdd je izmišljen isključivo da bi develepori free aplikacija zaradili neki sitniš na lak način, osim toga oni nemaju ozbiljnije planove na tom polju, ne poseduju oni neki visoko posećen sajt da bi mogli da plasiraju uopšte negde te reklame.
@Pisko Ne znam zaista na koga aludiraš, prvo niko ovde nije pominjao kvantitet kao bilo kakvo merilo vrednosti, drugo u ovom slučaju jedna strana poseduje i kvalitet i kvantitet i raznolikost, tako da zaista nemam pojma o čemu ti pričaš.
Ovaj daud daum ili kako se vec potpisuje, decko nije video uzivo n8 a prica kako je los i poredi ga samsungom koji je isto tako video samo na forumima. Prodaje price o nekim besplatnim aplikacijama, pa mozgu jesi li se leba najeo od onih Dinkicevih besplatnih akcija, jer po tebi besplatno = odlicno ili ti boljeg od toga nema.
Daj 5 - 10 razloga zasto je bolji N8, od Samsung Galaxy S2, ako das stvarno 10 dobrih razloga ja cu da pojedem monitor ceo :) !
Pozdrav!
:: Ovaj daud daum ili kako se vec potpisuje, decko nije video uzivo n8 a prica kako je los i poredi ga samsungom koji je isto tako video samo na forumima. Prodaje price o nekim besplatnim aplikacijama, pa mozgu jesi li se leba najeo od onih Dinkicevih besplatnih akcija, jer po tebi besplatno = odlicno ili ti boljeg od toga nema :: :: ::
Skar sad ti saljem mail, pa ti odgovori u narednih par dana :), samo neko tvog kalibra mi moze reci sta da radim xd :).
Pozdrav!
:: Bez senfa :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Daj 5 - 10 razloga zasto je bolji N8, od Samsung Galaxy S2, ako das stvarno 10 dobrih razloga ja cu da pojedem monitor ceo :) :: :: ::
Batac odmori oci malo od tog monitora i procitaj malo bolje, jesam li negde napisao galaxy 2 ? Jesam li? A i ti dual core telefoni sa nasviranim gigahercima koji se greju kao ludi koji ce mi to kurac? Da necu mozda da radim u 3d max-u sa njima? A imas li ti uopste jedan od ta tri telefona ( galaxy 1 i 2 ili n8) ili svoje misljenje zasnivas iscitavajuci utiske nekih drugih korisnika? N8 je institucija kao sto je i n95 8gb bila. Jos ce ispasti da su neka tamo ostrva bolja od Nokia telefona.
Nisam probao, ali to ne umanjuje razliku zasto je bilo koji Galaxy bolji telefon od pomenutog N8 u 90% segmenata, pocevsi od aplikacija, displeja, procesora, baterije. Jedino bolje sto ima ta Nokia je kamera, ali koji ce mi 12 MP ?
Ako se ovo sada greje, sta li ce tek biti sledece godine, kada ARM najavljuje Quad procesore za mobilne telefone :) ?
Pozdrav!
:: :: Batac odmori oci malo od tog monitora i procitaj malo bolje, jesam li negde napisao galaxy 2 ? Jesam li? A i ti dual core telefoni sa nasviranim gigahercima koji se greju kao ludi koji ce mi to kurac? Da necu mozda da radim u 3d max-u sa njima :: A imas li ti uopste jedan od ta tri telefona ( galaxy 1 i 2 ili n8) ili svoje misljenje zasnivas iscitavajuci utiske nekih drugih korisnika :: N8 je institucija kao sto je i n95 8gb bila. :: Jos ce ispasti da su neka tamo ostrva bolja od Nokia telefona. :: ::
Za razliku od tebe batac ja sam probao sva tri telefona i mogu ti reci da je nokia n8 mama. Koji ce mi djavo telefon na 1.2ghz koji se 5x dnevno restartuje i koji kada hoces da napises poruku moras da stavis rukavice da se ne bi opekao? I kada se ugasi u toku razgovora da se pravdam e izvini ugasio mi se telefon jer ima dual core procesor na 1.2ghz pa se pregrejao.
:: :: Za razliku od tebe batac ja sam probao sva tri telefona i mogu ti reci da je nokia n8 mama. Koji ce mi djavo telefon na 1.2ghz koji se 5x dnevno restartuje i koji kada hoces da napises poruku moras da stavis rukavice da se ne bi opekao? I kada se ugasi u toku razgovora da se pravdam e izvini ugasio mi se telefon jer ima dual core procesor na 1.2ghz pa se pregrejao :: ::
Za razliku od tebe batac ja sam probao sva tri telefona i mogu ti reci da je nokia n8 mama. Koji ce mi djavo telefon na 1.2ghz koji se 5x dnevno restartuje i koji kada hoces da napises poruku moras da stavis rukavice da se ne bi opekao? I kada se ugasi u toku razgovora da se pravdam e izvini ugasio mi se telefon jer ima dual core procesor na 1.2ghz pa se pregrejao.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.