:: Ozbiljno, nemam ništa protiv takve trgovine, ali, kada je već skoro u tom kraju bila takva prevara sa istim telefonima, i isto ispod cene, bolje je da preskočiš.Ja znam da bih ja tako uradio.Telefona je sve više, i od preko, i sa mreža domaćih operatera.Tako da, sačekaj još malo, prati oglase, naći će se i u BG-u, ipak je najveće i najšarenije tržište :: :: :: http://tiny.cc/o1cp :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222E :: :: :: Sad sam bas procitao vest. I resio sam definitivno da odustanem. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendet :: :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: :: 1TB WD :: :: Nvidia GTX 460 768MB :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558 :: :: :: ::
Ja ne verujem da si ti i na trenutak pomislio da bi ti neko prodao desire za 11 000 dinara , jes da mrzim to i ne koristim, ali u ovom slucaju: LOL xDD Daj meni broj telefona, ja cu sad da sednem u kola da idem u nis da kupim. Realno, ulicom da hoda i nosi papir gde pise Desire 11000din, poceli bi ljudi da se otimaju ko za besplatne kisobrane.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
ali samo `desire` -sigurno.Da nisi ti, prijatelju, pogrešno razumeo tu `žensku osobu`?Ti misliš na HTC, a ona na desire, al u najlepšem(i najprljavijem) mogućem smislu. :D Ako je baš dobra, možda i vredi toliko.Možda je ona htela da sebe spakuje AKS-om?
:: Ja ne verujem da si ti i na trenutak pomislio da bi ti neko prodao desire za 11 000 dinara , jes da mrzim to i ne koristim, ali u ovom slucaju: LOL xD :: Daj meni broj telefona, ja cu sad da sednem u kola da idem u nis da kupim. Realno, ulicom da hoda i nosi papir gde pise Desire 11000din, poceli bi ljudi da se otimaju ko za besplatne kisobrane :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
HTC Desire. prvo mi je rekla 14000. I ja kazem to je mnogo jer ja rizikujem slanjem i pitam da li moze da spusti. I ona pita koliko, ja kazem koliko vi mislite da treba. I ona mi kaze ispod 11000 din ne moze. Tako je tekla konverzacija
čim je ona u startu skinula 30e, piši kući da ti šalju novce.Za te pare nije morala ni da ga kači na oglase, mogla bi nekome iz društva da ga zabode na keca.Jedino da se dogovoriš sa njom, ako valja čemu, da ona dođe u BG i donese ti fon, malo istestiraš fon, malo istestiraš nju, daš joj 120e, i oboje da pevate.Ona `Ala bih se šikicala, al` mi ne da nana`, a ti `Dođi na morski greben, tamo ću da te ....`. Pozdrav.
:: HTC Desire. prvo mi je rekla 14000. I ja kazem to je mnogo jer ja rizikujem slanjem i pitam da li moze da spusti. I ona pita koliko, ja kazem koliko vi mislite da treba. I ona mi kaze ispod 11000 din ne moze. Tako je tekla konverzacij :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendet :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: 1TB WD :: Nvidia GTX 460 768MB :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558 :: ::
Jel moguce da ti i dalje mislis da mozes da kupis desire za te pare??!? Jel ti znas koji je telefon u pitanju i koliko kosta u radnji?? Rekla 14k i ti si ladno rekao mnogo??? Pa stavio bih ti broj telefona na blacklistu istog trenutka! Daj covece pogledaj malo cene i osvesti se, za 110e nemas da kupis wildfire (bez s) a kamoli ovo. Sta mi jos nije jasno je da bi dao 10e postaru, a neces da odes lepo do tamo busem za slicne pare. Stvarno mi nije jasno. Jos jednom: osvesti se, za te pare NEMA da se kupi desire, niti ces moci skorije da ga kupis za 107e. Stvarno ne verujem sta citam
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
- kradeno, - koneska kopija, - crko touch screen ili flet koji su za Desire skupi ko bubreg.
Šta može poštar da ti pomogne u prvoj verziji? Koristiš ga par dana sa svojom karticom i pozovu te organi da doneseš Desire u stanicu. Uvek ga duva onaj kod koga nađu telefon.
Ako je original Desire, nije kraden, ispravan i prosečno očuvan bilo koja zelenaška radnjica mobilnih telefona bi taj telefon na prvu platila 150e. Što bi neko tebi slao telefon za 106e, a može ga odmah prodatii za 150e?
:: - kradeno :: - koneska kopija :: - crko touch screen ili flet koji su za Desire skupi ko bubreg :: :: Šta može poštar da ti pomogne u prvoj verziji :: Koristiš ga par dana sa svojom karticom i pozovu te organi da :: doneseš Desire u stanicu. Uvek ga duva onaj kod koga nađu telefon :: :: Ako je original Desire, nije kraden, ispravan i prosečno očuvan bilo koja zelenašk :: radnjica mobilnih telefona bi taj telefon na prvu platila 150e :: Što bi neko tebi slao telefon za 106e, a može ga odmah prodatii za 150e :: :: Jedino ako je neki od ovih HTC Desire: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:303017-Beograd-Uhapsen-zbog-prevare-sa-telefonim :: :: Hoćeš da okačim negde Srđanovu ličnu kartu? Možda je ista adresa :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
:: Trebao si da ih pitas posto je dizaJr kod njih ako ga imaju :: Pa da smanje malo cenu, u slucaju da ti salju a ne da dolazis licno :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: Licno u mt ::
Ja sam kupio sluske u Bg-u i slanje je islo preko Post Express-a. E sada ja sam se plasio da se u transportu nesto ne polomi, pa sam pitao kurira, da li je moguce da pre nego sto primim paket, prvo taj paket otvorim i vidim sta ima unutra, ako je slomljeno da vratim taj paket.
Onda mi kaze kurir da to ne moze, nego ja lepo primim paket platim kuriru sve, otvorim paket u njegovom prisustvu, ako se nesto polomilo, sastavlja se zapisnik, pa se posle toga vidi ko je kriv, pa verovatno ide neka nadoknada.
A to ako si narucio preko limunda Desire 11 000, on moze bukvalno da ti posalje ciglu, tu kurir nema nista sa tim, zato oni uzmu kopiju licne karte isto tako ide preko ebay-a samo sto on ima njegov paypal account, pa ako ti je poslao ciglu tebi se vrate sve pare :).
A ako si kupovao preko nekih oglasa moze da te zezne samo tako :).
Polako druze , samo bez nervoze. Vidis smajli u naslovu posta , sala, zajebancija.
Kao sto ti vecina ovde kaze taj telefon sto si hteo da kupis je za te pare nemoguce naci, dakle i 140e je exta cena(dobra po tebe), a tebi je i to bilo skupo, umesto da se licno spakujes sednes u kola odes tamo i proveris da li je to to, ako nije jbg puko si za benzin kintu, nije neka greota, a ako jeste ako je riba neki duduk i nema pojma sta prodaje onda si se zajebao gadno, kao sto ti rece Snupi jebes postara jebes 10e mozda si se spasao bacenih 110e a mozda si se i extra zajebao, jer nisi hteo da odradis sat ipo voznje negde...
Nije problem bio da sednem u kola i da odem, al imalo je dosta da se vozi 200km u jednom smeru, a i u svakom momentu je vesto izbegavala tu temu, nije rekla ne moze ali vesto izbegavanje. A i Desire za 110e mora da bude sumnjivo, nije meni bilo mnogo da platim 140e ali ja uvek kad kupujem nesto ja pitam prodavca da smanji pa ako prodje prodje.
:: Polako druze , samo bez nervoze :: Vidis smajli u naslovu posta , sala, zajebancija :: :: Kao sto ti vecina ovde kaze taj telefon sto si hteo da kupis je za te pare nemoguce naci, dakle i 140e je exta cena(dobra po tebe), a tebi je i to bilo skupo, umesto da se licno spakujes sednes u kola odes tamo i proveris da li je to to, ako nije jbg puko si za benzin kintu, nije neka greota, a ako jeste ako je riba neki duduk i nema pojma sta prodaje onda si se zajebao gadno, kao sto ti rece Snupi jebes postara jebes 10e mozda si se spasao bacenih 110e a mozda si se i extra zajebao, jer nisi hteo da odradis sat ipo voznje negde.. :: :: Nista zlonamerno druze , samo se salim malo. Poz :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Ja sam vec 2 godine na postpaidu, racuna mi je uvek oko 1700 din, do sad nisam uzimao tel, sad sam uzeo sa Mix Net L i sa njim kosta 20 400din i to placam na rate. A u paketu imam 600min i 1500poruka i 1,5gb. I razmisljao sam posto vec trosim 1700din mesecno a hteo sam da dam nekih 200e za tel(HTC Desire :-)) Onda sam se opredelio za ovo.
:: LG P990 u fullu, nezaključavan nikada, košta 320e :: :: U MTS uz paket MIX 1250 košta 32.400 dinara :: Vađenje zdravih zuba :: :: Što ga zovu MIX 1250 kada se plaća 1475 dinara mesečno :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.