Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
iPhone 4 16GB vs Arc S
STRANA 3 OD 3
gliga79 iPhone 4 16GB vs Arc S 07.10.2013. 22:27 #518882

status: user
broj poruka: 4641
Android je obicno njesra za decu.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Igor88 Re: ... 07.10.2013. 22:35 #518884

broj poruka: 509

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

:: Trenutno mi je na iOS6 sa jailbreakom tako da ne žurim nigde. iOS7 me neće gledati to je sigurno jer mi se ne dopada iz ličnih razloga
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
hehe mislio sam na lika koji zeli sa ios4 na ios6 :-( na zalost ja to nisam uspevao i to sa 6.x.x na npr 6.1.2 kada je izasao 6.1.3 - 6.1.4 ubrzo potom...
RazerBE Re: ... 07.10.2013. 22:39 #518886

broj poruka: 224
Ja sam zadovoljan, tj. prezadovoljan sa iPhone-om. Vi pricajte sta hocete, ja nisam uspeo da update-ujem na noviji iOS, ali sam i dalje prezadovoljan. Imam sve aplikacije koje mi trebaju, jedino ne mogu neke novije igrice da instaliram, sto je i razlog zasto sam hteo update.
Ekran? Ekran je bog i batina za Arc S. Sta ima veze sto je manja diagonala? Ne mogu se uporediti dva doticna telefona po pitanju ekrana. A i kvaliteta izrade.

Igor88 Re: Re: ... 07.10.2013. 22:50 #518891

broj poruka: 509

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

:: Ja sam zadovoljan, tj. prezadovoljan sa iPhone-om. Vi pricajte sta hocete, ja nisam uspeo da update-ujem na noviji iOS, ali sam i dalje prezadovoljan. Imam sve aplikacije koje mi trebaju, jedino ne mogu neke novije igrice da instaliram, sto je i razlog zasto sam hteo update.
:: Ekran? Ekran je bog i batina za Arc S. Sta ima veze sto je manja diagonala? Ne mogu se uporediti dva doticna telefona po pitanju ekrana. A i kvaliteta izrade

Tek ces videti cari iOS-a samo da ga odradis na 7 , bice to zverski os kada dodje 7.1.0 a mozda bude dobar i 7.0.3 jer kako kaze rade punom parom na nejmu, moj iphone ne lici ne iphone :-D moj ima i widgete i sve zivo :-D totalno totalno drugi tel, i kada me smori menjam sa 150 starup apps ni da zakoci, os malcice sporije dize nego kada je klasicnan os, ali ja sam vrlo zadovoljan kako radi . .-)
Daum Re: Re: ... 08.10.2013. 00:30 #518937

broj poruka: 12810
Evo ti download link za Iphone 4, poslednji iOS 7.0.2.

http://goo.gl/F9HyvI

Sa ovim odeš na iTunes, na telefon, držiš Shift i klikneš na Restore i to će ti dati da izabereš Firmware za flash. Nakon toga sačekaš koji minut i imaš iOS7. Samo da znaš da nema jailbreaka za njega još i ne zna se kad će.

Ja bez jailbreaka ne mogu, ne zbog aplikacija već zbog customizacije: mnogo mi znači što imam Activator pa otključam telefon iz sleep moda na dupli klik Home dugmeta i imam skriveni shelf na vrhu ekrana gde palim Wifi i sve ostalo. Da ne pominjem najbitnije: imam otključanu opciju za Wifi sharing što fabrički iz nekog razloga nemam.

EDIT: sad videh da si napisao noviji, ne najnoviji. Svejedno, eto ti opcija ako hoćeš iOS7. Ja sam se iskreno odvikao od hakovanih aplikacija, sve što koristim na telefonu imam free manje više na App Store-u. iPad na drugu ruku samo jailbreakovan mi vredi...

:: Ja sam zadovoljan, tj. prezadovoljan sa iPhone-om. Vi pricajte sta hocete, ja nisam uspeo da update-ujem na noviji iOS, ali sam i dalje prezadovoljan. Imam sve aplikacije koje mi trebaju, jedino ne mogu neke novije igrice da instaliram, sto je i razlog zasto sam hteo update.
:: Ekran? Ekran je bog i batina za Arc S. Sta ima veze sto je manja diagonala? Ne mogu se uporediti dva doticna telefona po pitanju ekrana. A i kvaliteta izrade
VMARC @daum 08.10.2013. 00:57 #518944

broj poruka: 9439
Da bi otisao na iOS 7, mora imati iTunes 11, na kome je disejblovan rucni (Shift+) odabir firmwarea.
Dovoljno je da instalira iTunes 11 i klikne na update - restore.
Znaci, od verzije 11, moze se instalirati samo poslednji iOS. Nesto kao ovi iz JB zajednice gledaju da izbuse iTunes i da mu vrate opciju, ali to kad bude i ako bude...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

nemanja21 Re: Re: Re: ... 08.10.2013. 01:36 #518949

broj poruka: 1227
sta zna ciga sta je cokolada

100tinalog Re: iPhone 4 16GB vs Arc S 08.10.2013. 06:05 #518958

broj poruka: 1219
Bas si nasao sa kojim android telefon da poredis.

Android naravno buguje sa 512 ram-a.

:: Da li mi vredi zameniti Arc S sa 4-kom 16GB? Pre svega me zanima, da li je telefon brzi, tj. da se ne zapucava kao android, posto mi se Arc S zapucava u zadnje vreme, cekam po par sekundi da mi otvori neke programe, ili cisto da izadje na pozadinu..
skar Ios 7 08.10.2013. 19:54 #519135

broj poruka: 3992
jest al brate koci,bolje ga ostavit na 6.1.3 il ko je bio pametan na 6.1.2 i bog da te vidi,radi brze od 80% robotica...
sve sto je Daum rekao stojim iza toga,jos plus da ne pricamo o kvalitetu izrade koji je i dan danas vrh!

Daum Re: @daum 08.10.2013. 21:23 #519149

broj poruka: 12810
Zajebavaš? Auuuu, sad samo još veći razlog imam da napustim platformu.

:: Da bi otisao na iOS 7, mora imati iTunes 11, na kome je disejblovan rucni (Shift+) odabir firmwarea.
:: Dovoljno je da instalira iTunes 11 i klikne na update - restore.
:: Znaci, od verzije 11, moze se instalirati samo poslednji iOS. Nesto kao ovi iz JB zajednice gledaju da izbuse iTunes i da mu vrate opciju, ali to kad bude i ako bude..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
VMARC I ne samo to... 08.10.2013. 22:04 #519159

Za aktivaciju je NEOPHODNA SIM kartica provajdera, pa ako je nemas i telefon ti nije SIM free, ostajes zaglavljen na aktivacionom pocetnom ekranu i ne mozes koristiti iPhone ni kao iPad / iPod :)

Jedan moj dobar poznanik, od komsijinog brata sina drug se zaj@bao, pa sam eto ja slucajno video... :-P
with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

nemanja21 Re: Re: Re: ... 08.10.2013. 22:45 #519178

broj poruka: 1227
A zar tako nije uvek bilo sa locked telefonima? Simfree rade najnormalnije kao i uvek, nesto si se zabunio..

VMARC Nije 08.10.2013. 23:29 #519187

Ranije, ako nisi imao sim karticu provajdera na kojeg je iPhone zakljucan, onda si aktivaciju mogao da obavis jednim klikom preko iTunesa i kroz vizard preko WI-FI. Onda korists iPhone bez sim kartice, samo kao iPod Touch. Sada vise to ne moze, ako nemas karticu.
Ako je simfree, onda svakako nije bitno, stavis karticu i vozi...

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs