Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
sony Xperia Z ili Iphone 5 32gb
STRANA 3 OD 3
cele1988 Re: Ma kapiras da je to samo dobro uspeli marketinski trik 21.08.2013. 17:48 #510031

status: user
broj poruka: 1424
kapiram znam sta mi pricas, ali isto znam moj prvi komsija je austijanac ciga da tako kazem nas rodjen tamo odrastao ovde, i ono vreme kad je bilo dobro raditi uvoz kola on se mlatio sa tim lepe parice uzeo, vidjao sam e320 cdi 2000-2001 godiste koja za 3 godine ubiju joj 300.000km kupi od firme neke auto :D tako da za strance mislim da je to ok, tipa telenor znas da voze one seate i golf 5 itd, sta oni uzmu ove honde i cepaj, ali ako ne moze pravno lice :) onda je to sranje :D
ma kupis lepo benzinca moze da ti crkne, svecica, pumpa,eventualno kais ili xenon :) ... :) mislim na cistog benzinca :) nema dizna,nema turbina, nema ovo nema ono :)

pazi nisu ludi ameri sto na 6000cmm3 stave 150ks i auto iz 60`,70` ide ne fali mu nista ko mecka 123 :) 3000 dizel 80ks :) i vidi da ne predje 500.000 :D ako ne i ceo milion :D

:: Nit` su se oni naprodavali tih Hondi pod tim uslovima, nit` ce se naprodavati, nit su oni toliko samouvereni da taj agregat moze da izdrzi toliko, ali se samo o tome prica a to je upravo i bio cilj. Kako je Honda mocna i daje MILION, ej MILION km i zato su nenadjebivi
:: A mogli su komotno da stave i 10 miliona ili 10 godina, pod tim uslovima i opet bi se ta garancija ponistila posle 200-400K u uslovima normalne eksploatacije
:: Zasto nisu dali milion ili 20 godina...? .-
:: Odrzavanje u ovlascenom servisu uvek podrzavam, naravno ko to moze sebi da priusti
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 Re: Ljudi, covek je pitao za telefone. 21.08.2013. 17:49 #510032

ma bre iPhone 5 to smo vec zavrsili :D :D :D

:: a ne za automobile
:: Ja ne mogu da mu odgovorim jer ne posedujem te modele. Ako bih imao neogranicen budzet, i morao da biram izmedju ta dva, kupio bih Sony bez razmisljanja. Ti ipak pogledaj u prodavnici, testiraj, pa odluci
:: Veoma dobri poznavaoci automobila. A kad je Daum nesto pre odvalio za Audi i Volvo, pa ga ljudi koji znaju isprozivase, lako se zataskalo.
VMARC Re: Ljudi, covek je pitao za telefone. 21.08.2013. 17:49 #510033

broj poruka: 9437
Sta je tu novo...?
I ne diraj Dauma, on je institucija .-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: a ne za automobile
:: Ja ne mogu da mu odgovorim jer ne posedujem te modele. Ako bih imao neogranicen budzet, i morao da biram izmedju ta dva, kupio bih Sony bez razmisljanja. Ti ipak pogledaj u prodavnici, testiraj, pa odluci
:: Veoma dobri poznavaoci automobila. A kad je Daum nesto pre odvalio za Audi i Volvo, pa ga ljudi koji znaju isprozivase, lako se zataskalo.
misicm Re: Re: Ljudi, covek je pitao za telefone. 21.08.2013. 17:52 #510034

broj poruka: 360
OK. Ne diram instituciju. :)

:: Sta je tu novo...
:: I ne diraj Dauma, on je institucija .-
:: :: a ne za automobile
:: :: Ja ne mogu da mu odgovorim jer ne posedujem te modele. Ako bih imao neogranicen budzet, i morao da biram izmedju ta dva, kupio bih Sony bez razmisljanja. Ti ipak pogledaj u prodavnici, testiraj, pa odluci
:: ::
:: :: Veoma dobri poznavaoci automobila. A kad je Daum nesto pre odvalio za Audi i Volvo, pa ga ljudi koji znaju isprozivase, lako se zataskalo.
VMARC Hocemo sada da zapocnemo novo klanje...? 21.08.2013. 18:00 #510035

Naturaly aspired benzinci vs. savremeni turbo dizeli? Filozofije oko obrnog momenta (ciju tacnu definiciju ne razume 80% ljudi koji pricaju o njemu). Teorija o tome kako je 150ks u dizelu jace od 150ks u benzincu (ono 150 kila gvozdja je ipak teze od 150 kila perija)... I tako...
:-)

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

vladats Kriza u auto industriji ... 21.08.2013. 18:08 #510038

broj poruka: 4537
Jeste ali kako za koga.
Rodjeni brat mi je u ` Porsche group ` regionalni menadzer.
Oni razvalise posao.
Otvorili novi salon u Dubai-u,prodali Porsea vise za mesec dana tamo nego u Evropi za godinu dana.
Isto vazi i za Audi.

VMARC Re: Kriza u auto industriji ... 21.08.2013. 18:14 #510039

Pa normalno, kad su pustili u pretprodaju 918 Spyder od 900ks, lep ko slika, ide ko ne daj boze, 0-100 manje od 3 sec, ko crtan za arape .-)
with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: Jeste ali kako za koga
:: Rodjeni brat mi je u ` Porsche group ` regionalni menadzer
:: Oni razvalise posao
:: Otvorili novi salon u Dubai-u,prodali Porsea vise za mesec dana tamo nego u Evropi za godinu dana
:: Isto vazi i za Audi
:: ________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
cele1988 Re: Re: Kriza u auto industriji ... 21.08.2013. 18:52 #510043

XAXAXA jeste to za kilo kilo
Pa pazi dosta ljudi poredi tipa dizel 1.9 ili 2.0 sad tdi sa 2.0 benziskim motorom sto je apsurd. Ali nek sednu u 2.0 tsi benzinca i neka uporede sa dizel 2.0 tdi ... Vozio sam se u golfu 1.4 tsi isto ide ko blesav i mozda mogu da kazem da vuce bolje od dizela 1.9-2.0 ... Ali je opet subjektivno jer je dosta manji i laksi auto u odnosu sa cim sam poredio, pricam sve o standardnim automobilima ne gti r serije m serije itd....znaci 100% sam siguran da 2.0 tdi od 140ks ne moze da pridje 2.0 tsi motoru koji slucajno cinimi se ima 210ks :-) pogotovu mislim na voznju na autoputu gde ovaj benzinac na 160-170 i dalje ubrzava i prima gas....

Tako da je poredjenje sto ti kazes obicnog cistog benzinca i turbo dizela kao poredjenje aaaa windows 8 pro i win 8 rt :-) da budem originalniji

Ne znam mozda sam ja subjektivan jer vise volim benzinski motor od dizela :-)

Btw izasla super aplikacija youtube za ip i ipad ko nije skinuo obavezno

:: Pa normalno, kad su pustili u pretprodaju 918 Spyder od 900ks, lep ko slika, ide ko ne daj boze, 0-100 manje od 3 sec, ko crtan za arape .-
:: :: Jeste ali kako za koga
:: :: Rodjeni brat mi je u ` Porsche group ` regionalni menadzer
:: :: Oni razvalise posao
:: :: Otvorili novi salon u Dubai-u,prodali Porsea vise za mesec dana tamo nego u Evropi za godinu dana
:: :: Isto vazi i za Audi
:: :: _________
waanja Veselo 01.12.2013. 01:43 #529090

broj poruka: 1
Galaxy note 3 i vozi :)
ovi shto prde po forumu bolje zaradite neku kintu i idite na more nego da mashtate o bmw audi x5 x27 itd poenta je cim ovde kuckate znachi da ste wune :)) isto kao i ja xD

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs