Pre će biti da si ti neka tetka, pošto si se našao prozvan. Ili makar seka-persa, pošto veličinom ekrana tableta kompenzuješ druge nedostatke - kako fizičke, tako i karakterne.
A nije mi ispran mozak i nisam toliko pogođen iSheep sindromom da moram od svakog uređaja da kupujem više komada, samo zato što je na njemu zagrižena jabuka.
:: Pre će biti da ti patiš od sindroma `kiselog grožđa`, jer nisam ja taj koji mora da se guzi sa celom porodicom oko ekrančića od 7` i da pritom sebe teši što ima `multiuser` kad se menja sa tetk... pardon, ženom na fejsbuku. : ::
Samo nemoj da se nerviraš, nije dobro za zdravlje.
Nisam se `našao prozvan`, nego si me ti `prozvao` (btw, no offense taken), što inače rade klinci kad (poput tebe) ostanu bez argumenata. :)
Nerviranjem i vređanjem nećeš uspeti da kompenzuješ to što nisi u stanju da ukućanima (a ni sebi) pružiš bolje i više, nego morate da čekate u smenama na taj ubogi tablet kao oni mučenici iz `Tesne kože` na WC. xD
:: Pre će biti da si ti neka tetka, pošto si se našao prozvan. Ili makar seka-persa, pošto veličinom ekrana tableta kompenzuješ druge nedostatke - kako fizičke, tako i karakterne :: :: A nije mi ispran mozak i nisam toliko pogođen iSheep sindromom da moram od svakog uređaja da kupujem više komada, samo zato što je na njemu zagrižena jabuka. :: :: :: Pre će biti da ti patiš od sindroma `kiselog grožđa`, jer nisam ja taj koji mora da se guzi sa celom porodicom oko ekrančića od 7` i da pritom sebe teši što ima `multiuser` kad se menja sa tetk... pardon, ženom na fejsbuku. : :: :: ::
Ja se ne nerviram, pošto me neko poput tebe ne može nervirati. A klinac odavno nisam.
A razgovor sa tobom je verovatno sličan razgovoru sa zidom, samo što bi i zid do sada upio nešto, tako da se ne vredi truditi, neću više trošiti energiju na to.
:: Za tetke je idealan : :: :: :: :: Covek uzima za tetku tablet a vi palamudite oko rendera na tabletu... Valjda je jasno da je iPad zaokruzeniji i lagodniji za koriscenje za 99% korisnika. :: :: :: :: :: ::
Vidi se ocigledno ko je ovde HARDCORE APPLE FAN, sa takvim ljudima nema dalje rasprave, mislim sta neko moze da kaze o iosu koji nema cak ni DESKTOP(home screen)? Ja licno nemam nista protiv apple-a, ali ios ne volim, jer je beskoristan sistem, ukljucujuci mac. Svako ko kaze suportno ne zna o cemu govori :) Pogledaj decko par samsung reklama, mozda ti i promene misljenje, s obzirom da svi redom proizvodjaci pljuju apple. Btw, ako neko moze da me podseti...ko bese ono proizvodi procesore i ram memoriju za apple uredjaje bese?
Teme radi, imam jos jedan predlog - LG G PAD 8.3` odlican uredjaj za te pare (quad core, 4.4 kitkat, 2gb rama itd)
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
Highlights: - ios nema DESKTOP(home screen) - beskoristan sistem, ukljucujuci mac - Pogledaj decko par samsung reklama
HAHAHAHAHAHAHA
Evo nešto što te nisu naučili u Samsung reklamama : `The Apple A7 is a 64-bit system on a chip (SoC) designed by Apple Inc.` http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A7
A to gde se proizvodi ima isto toliko smisla koliko i priča ko i gde šije Nike, Converse i ostale patike, ali to nisi mogao da naučiš iz šljamsung reklama. xD
:: Vidi se ocigledno ko je ovde HARDCORE APPLE FAN, sa takvim ljudima nema dalje rasprave, mislim sta neko moze da kaze o iosu koji nema cak ni DESKTOP(home screen)? Ja licno nemam nista protiv apple-a, ali ios ne volim, jer je beskoristan sistem, ukljucujuci mac. Svako ko kaze suportno ne zna o cemu govori : :: Pogledaj decko par samsung reklama, mozda ti i promene misljenje, s obzirom da svi redom proizvodjaci pljuju apple :: Btw, ako neko moze da me podseti...ko bese ono proizvodi procesore i ram memoriju za apple uredjaje bese :: :: Teme radi, imam jos jedan predlog - LG G PAD 8.3` odlican uredjaj za te pare (quad core, 4.4 kitkat, 2gb rama itd :: :: Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EV :: ASRock Z68 Extreme :: ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TO :: 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Serie :: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu :: Toshiba Q Series SSD 128gb :: ::
@Mighty Igor je mozda bezao sa srpskog, a ti sa predstave `SumNJivo lice`...
Ispade rasprava zbog tableta i tetke ko da ce ona da benchmarkuje i profesionalno obradjuje video i audio materijal... Sta bi bilo da je neki docent zatrazio savet za kupovinu tableta, uhvatili bi ste se i za to koji vise skuplja prasine po cm2...
obratio si pažnju da je pitanje bilo za tetku, ali nisi obratio pažnju da je rečeno do MAX 30.000?
Za te pare u Srbiji nema ni air, ni mini 2 Apple tableta sem možda polovno ili preko oglasa i sl. što naravno nije sprečavalo da krene veličanje Apple-a i predlog za kupovinu istih.
Pa mozes kupiti za 300e u UAE iPad mini Retina, kod nas videh ima za 340e cak i manje... Obican ipad mini je 240e ali to je vec zastarelo, i iz tog razloga nisam preporucio .-) @vladapsd nisam bezao sa casova, to sto sam jedan razmak stavio ne znaci da sam nepismen, cak sta vise pismeniji sam od 70% ovog foruma, ali ne zameram, jer svako kuca brzo i prsti lete po tastaturi, pa s tim nikada nisam ni zamerao ljudima, osim akda osure neke padeze, pa mi bude smesno .-) Sve u svemu, ja prvi nisam gotivio ip2g jer nije imao copy paste a moja nokia 6233 koja nije smartphone imala je sve to.... 2010 sve se promenilo , jer je iOS postao kompetniji OS. Dakle nisam nikakav fan boy mogu da fotkam sta od telefona imam kod sebe sada trenutno, bilo bi glupo jer bi ispalo da se hvalim, ali fanboy nisam vec sam samo SUROVO REALAN ! Po meni je trenutno Apple iPad najbolji tablet na trzistu (kvalitet cena)...
:: obratio si pažnju da je pitanje bilo za tetku, ali nisi obratio pažnju da je rečeno do MAX 30.000 :: :: Za te pare u Srbiji nema ni air, ni mini ni drugih Apple tableta sem polovno/preko oglasa i sl. što naravno nije sprečavalo da krene veličanje Apple-a.
Ja ne stajem na stranu ni apple-ovaca in android-ovaca, vec cisto sumNJam da ce tetki trebati tablet od 30-ak hiljada (izvinjavam se unapred pokretacu teme, ako nisam u pravu,ali nije navedeno sta sve teka ocekuje od tableta)... Ako je nekome za utehu, moja tetka koristi iPad i MacBook pro, i najsmesnije mi je od svega sto svaki tablet zove iPad, a kad sedne za racunar sa windowsom pogubi se i zali se kako je komplikovano...Inace oko 35g zivi u USA...
@mighty cisto sam hteo da skrenem paznju ako nekog prozivas da je nepismen u nekoliko postova, trebalo bi da obratis paznju na svoje greske... Svi gresimo u kucanju, neke su greske izraz nepaznje, a neke neznanja...
MOram se sloziti sa tobom... Istina je da Vecini ne treba tablet skuplji od 150e. Ali na zalost tesko kvalitetno mozes naci za te pare... Ja sam u Sarzi uzeo na popusti Samsung galaxy tab 3.0 za 120evra pre 8 meseci , razocarao sam se, ali za te pare zaista je OK! Ako ima u Sr za te pare eto, ali je spor, ekran je po meni vrlo los sve u svemu ako je oko 100e kod nas ne bih razmisljao..
:: Ja ne stajem na stranu ni apple-ovaca in android-ovaca, vec cisto sumNJam da ce tetki trebati tablet od 30-ak hiljada (izvinjavam se unapred pokretacu teme, ako nisam u pravu,ali nije navedeno sta sve teka ocekuje od tableta).. :: Ako je nekome za utehu, moja tetka koristi iPad i MacBook pro, i najsmesnije mi je od svega sto svaki tablet zove iPad, a kad sedne za racunar sa windowsom pogubi se i zali se kako je komplikovano...Inace oko 35g zivi u USA.. ::
Hvala na lekciji, pošto sam imao jednu grešku u postu pisanom posle ponoći i koju nije bilo moguće ispraviti jer može da se edituje samo poslednji post.
Mada daleko više smeta što ti, kao i mnogi drugi ovde ne koristite slova sa dijakritičkim znacima, što verovatno nije posledica ni greške ni neznanja.
Ili to više nije moderno, da pokrenemo akciju da menjamo srpski jezik i sve to lepo izbacimo, pošto je očigledno potpuno nepotrebno, lepo se snalazimo i bez toga?
:: :: @might :: cisto sam hteo da skrenem paznju ako nekog prozivas da je nepismen u nekoliko postova, trebalo bi da obratis paznju na svoje greske.. :: Svi gresimo u kucanju, neke su greske izraz nepaznje, a neke neznanja.. :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Nego sot sam se nadao nisam procitao sve ali polako cu cim zavrsim obaveze..
Hvala vam svima na pomoci :) ,
Javicu vam se sta je moja tetka odlucila dacu joj da cita ovo sto ste pisali jel izgleda da joj treba malo smeha i dobre zabave,iako pola toga ili vise nece razmeti sta cita :D
Mislio sam da je bolest zvana `Apple Fanboy` davno iskoronjena. Kakva greska sa moje strane. Imao sam Samsungov tablet 3110 cini mi se , uglavnom sa 3gom je bio. Nisam imao zamerki, radio je posao predobro. I zao mi je sto sam ga prodao. Jedino sto je bila `mana` desavalo se sa vremena na vreme da ne vidi karticu. ali reset je pomagao.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.