Navedoh u jednom od posta Sony Xperia Z1 Compact ako hoćeš podjednako dobar tel a da ti ne treba torba za njega. Isti je po spec kao note 3 hardwerski (cpu, gpu) samo je manji 4.3 inch i vodootporan je. + podseća na iphone samo ima oštrije ivice
:: Ja reko da nije neka `pametna` rasprava, kad ono standardno trolovanje :: :: @Imix Naveo sam veličinu ekrana koja mi odgovara, tablet sa 3g mi nije potreban :: :: ::
Pre nekih 45min mi je stigao Nexus 5. Za ovo kratko vreme koje je proveo kod mene mogu reći da sam prezadovoljan. Sve lepo radi, nema laga (kao na L9). Veoma je lagan, ekran je super. Mislio sam da će veličina biti problem, ali nije toliko strašno imajući u vidu da sam prešao sa iPhone5.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.