Evo i sad kad je svez android na racunara mu ne ocitava tel. kao Medijum. Izgleda da nije u redu racunar, vrv da sam mogao da poskidam fajlove da sam ga ubacio na drugi racunar.
Inace pre sam uvek prebacivao fajlove preko laptopa, ali mi nije tu pa nisam ni mogao da probam.
Prebaci na 5.1 nemoj na 4.4 sa novijeg na stariji moze da se desi neko sranje a ovaj je em noviji em manje trosi bateriju. Samo nemoj taj 5.0.x taj zdere bateriju i memoriju. Probaj teamviewer na mobu sa njim je lagano prebacivati fajlove. Obavezno developer options pa usb debugging :)
5.1 nit mi se svidja nit sam cuo da radi bolje od 4.4, ako su ubacuje stari umesto novog nikakav problem ne moze da bude sto kaze @nemkep ako se obrise sve komplet, ako se radi nekakv downgrade, onda moze da se desi neki problem, ali uglavnom se sve obrise pa se onda ubaci drugi android...i obavezno backup
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.