Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
iPhone, 5800 ili nesto trece?
STRANA 5 OD 5
repsi Re: smeh 01.12.2009. 23:40 #163925

status: user
broj poruka: 1276
a sorry sad sam video da je Savcic bio u pitanju... ja sam napisao da sam se bash fino nasmejao a ti ispod toga napisao to pa mi je bilo logichno da se to na mene odnosi...sori :)

Pozdrav!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Skoves Laku noc 02.12.2009. 00:29 #163936

broj poruka: 237
ujutro je radni dan pozdrav za Skar i srecna kupovina drugar telefona.

R1 ili nijedan! Peca R.I.P

mkukic ... 02.12.2009. 01:35 #163958

broj poruka: 2592
Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj... razmeni misljenja (nazovimo je tako :) )... Video sam dosta korisnih informacija!

@Skoves Hvala!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

repsi re 02.12.2009. 01:52 #163962

broj poruka: 1276
Mkukic, posle svega ovoga daj bar reci kakva je zadnja odluka ? :) ajd, laq

Pozdrav!
mkukic ... 02.12.2009. 02:27 #163973

:) Nacitao sam se dosta, nagledao klipova, ostao je jos subjektivan utisak uz neposredan kontakt sa telefonom! :D iPhone sam imao prilike da koristim i odusevio me je, ostalo mi je da kod nekoga nadjem neki HTC i da ga probam pa ce pasti konacna odluka! :D

Cena je takodje bitan faktor...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

misa Re: ... 02.12.2009. 08:55 #163991

status: admin
broj poruka: 876

Knez Mihajlova, VIP, naravno ako si iz Beograda.

:: :) Nacitao sam se dosta, nagledao klipova, ostao je jos subjektivan utisak uz neposredan kontakt sa telefonom! :D iPhone sam imao prilike da koristim i odusevio me je, ostalo mi je da kod nekoga nadjem neki HTC i da ga probam pa ce pasti konacna odluka! :D
::
:: Cena je takodje bitan faktor..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkozlica Re: Re: Re: Re: Apple 02.12.2009. 10:06 #163993

broj poruka: 236
slazem se, i to je u potpunosti tacno... blackberry sa svojim server tripovima ne radi kod nas bas najbolje.. ali govorio sam i prikazu mailova, to mi je u principu najvaznije, mozda sam se i navikao na iphone varijantu...

siguran sam da htc sa novim modelima moze da parira opusteno iphone-u, ali eto, nekako mi iphone cool odgovara... zbog svega, ali ako imas da mi poklonis neki dobar htc mozda promenim misljenje :))))))))))))))

https://www.limundo.com/ref/zx6r

:: eto vidis ti kazes za blackbery da je uzas...mozda i jeste na nasoj mrezi jer nema podrsku za blackbery servis,osnovu na kojoj radi jedan bb fon..bas mi je pre neki dan bio jedan drugar koji drzi firmu koja ima ovlascenja za mt:s,i vip prodaju i kaze da kad su bili na kongresu u Budimpesti svi zivi predstavnici furaju BB jer je bez premca,ili HTC...nigde nokia,nigde Iphone...
:: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: Ne mora da znaci da svi kupuju zbog imena, npr. prvo sam koristio ipod touch koji sam dobio za rodjendan, i vrlo brzo sam uvideo da je super prikaz mailova (poslovna primena), da se lako kaci na wifi mreze, da ima podrsku za milion i jednu aplikaciju, i da je skroz super za slusanje mjuze..
:: ::
:: :: Zbog gore navedenog mi bas odgovara. Inace probao sam dva HTC-a, Omniu, Nokiu e-71 ali jednostavno nisu mi odgovarali sto se tice poslovne primene... Eh da, cak sam i Blackberry probao, uzas..
:: :: Inace, ne pada mi na pamet da kupim apple racunare zato sto sam misljenja da za te pare PC konfiguracija ubija na mestu, jedino sto je mozda lose je to sto PC nema OSx..
:: :: A za ove sto zele Mercedes samo zato sto je popularan... hehe :
:: :: BTW, nisam jos probao Android platformu sto ne znaci da uskoro necu pa..
:: :: https://www.limundo.com/ref/zx6
:: :: :: Iphone i kupuju samo takvi ljudi koji kupuju `na ime` a ne znaju ni sta kupuju :
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: ::
:: :: :: :: Samo 3G 16 MB ili 3GS bilo koji sve ostalo je za njih smesno. Veruj mi ime je ime
:: :: :: ::
:: :: :: :: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :
mkozlica Re: Pozdrav za Dauma 02.12.2009. 10:07 #163994

Kawasaki ili nijedan :)))

:: R1 ili nijedan! Peca R.I.P
mkozlica Re: ... 02.12.2009. 10:08 #163995

pazi ovako, bavim se marketingom pa to za sta je u `kampanji` telefon predodredjen je poprilicno laz.. mislim da je najbolji telefon za posao onaj koji ti najvise odgovara prema tvojim licnim potrebama, zar ne? znas nekome je vazno da vidi mail, nekome da pokaze spot koji je napravio... a neko nista i ne radi na poslu pa su mu vazne igrice.. :))

:: HTC je poslovni, iPhone je za zajebanciju nikako za posao, HD2 ima Windows Mobile, tako da njega ne gledaj, HTC Hero bih ja uzeo da imam para :). HTC Hero je barem 2 polja ispred iPhone-a i ostalih telefona, Samsung nikada nisu bili nista narocito telefoni, Nokia je za srednji sloj, a HTC za najvisi :). A da Omnia ima slucajno kamericu koja snima HD, e sad ovaj Sony Ericsson sto je izasao sa 12MP to je treca stvar :)
:: Pozdrav!
mkozlica Re: Re: Re 02.12.2009. 10:11 #163996

svaka cast! bravo! :)

to je realna situacija :)

:: Sad cu da vam kazem koji je najbolji telefon: SLUZBENI !!!! kad ti plate drugi racun nema boljeg od toga hahahah
:: salu na stranu, najbolji je onaj koji imas sada i mozes 100% da iskoristis sve iz njeg
:: taman to bilo za zabavu ili posao, bitno je da znas sa cime rukuje
:: :: Meni i dalje nije jasno koji je najbolji,dajte jos mal
:: :: Xexe,odakle Vam snage za toliko prepucavanja?
VMARC iČokoSmoki 02.12.2009. 10:19 #163998

broj poruka: 9439
a THC?

Baby BM

skar sve u svemu zacin C 02.12.2009. 11:11 #164005

broj poruka: 3992
pozdrav svima...
jeste li videli na koliko postova skoci ova tema..ne verujem
proucili smo Iphone do detalja:)

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj... razmeni misljenja (nazovimo je tako :) )... Video sam dosta korisnih informacija
:: @Skoves Hvala
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkukic Re: Re: ... 02.12.2009. 11:20 #164008

Hvala Miso! Nisam iz BG-a, ali svakako cu svratiti do njega da vidim telefon!

@skar Kad sam postavio temu nisam ni sanjao da cu dobiti ovako detaljan odgovor...

:: Knez Mihajlova, VIP, naravno ako si iz Beograda
:: :: :) Nacitao sam se dosta, nagledao klipova, ostao je jos subjektivan utisak uz neposredan kontakt sa telefonom! :D iPhone sam imao prilike da koristim i odusevio me je, ostalo mi je da kod nekoga nadjem neki HTC i da ga probam pa ce pasti konacna odluka! :D
:: :: Cena je takodje bitan faktor..
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Zmajko ... 02.12.2009. 15:18 #164088

broj poruka: 1228
Pa to je uvek tako kada u temi ima prozivki, to jasno govori cemu ljudi teze ovde... Zasto ova tema nema vise postova na primer?
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=22260&forid=34&katid=1
Zato sto je u svastari nije tacan odgovor, ima 120-130 pregleda, moze da bude sprdnje koliko hoces, da se prica o cemu god, a opet ima par postova samo. Znaci interesovanja za druzenje ovde nema. Ovde se sve vrti oko pametovanja, ugleda?!, broja postova, dokazivanja materijalnog stanja i naravno - prozivki. Oket, ispravka... Ima i onih dobre volje koji vole da pomognu. Takvih je bas malo i nemoj sebe da smestis tu na brzaka kad procitas ovo jer vrlo je verovatno da nisi.

Prozivke su fascinantne, uvek proziva slabiji i tupaviji, a proziva se neko ili nesto. U ovoj temi je to iPhone. Zasto bas on? Pa ocigledno zato sto je los proizvod koji se samo dobro izreklamirao i nista vise... Vazi. Svako ko ga koristi kao primarni mob i ima ga duze od mesec dana, A RAZUME I UME sa tim sto ima u rukama nije mogao da kaze da je govno. Nekome nema potrebu za nekim posebnim funkcijama pa koristi neki sasvim obican telefon, a ima i onih koji su iskompleksirani pa iako nemaju pojma sta sve moze setaju njega. Znaci telefon je ipak i vizuelno dobar, a kako i ne bi kad je uradjen od strane maga za vizuelno.

U ovoj temi tesko da je proucen do detalja, samo je opovrgnuto to da isti nesto nema (video, bluetooth, gprs...). Znaci, neko pljune i kaze kako je lose ili nema to i to, a onda neko ne bude lenj i napise da to nije bas tako i onda sta... Ispadne on poremecen, seljak, kompleksas jer ga poseduje i koristi svasta nesto na njemu. Nisam fan boy materijalnih stvari ili brendova koji god oni bili ali to ne znaci da ne mogu da napisem nesto tipa iPhone ima super funkcije i izgleda isto tako, Bang&Olufsen ima odlican kvalitet zvuka/slike i pri tom super izgleda... To sto neki degenerik zna bolje materiju od mene vezano na temu zvuk, video i slicno ima potrebu da mi se obrati na uvredljiv nacin i pokusa da me spusti ne znaci da cu ja tako da se osecam ili da to uradim. Rob brendova ce da vas optuzi da ste rob nekog brenda ako favorizujes neki drugi brend, sirovina i prostak ce da te ispljuje i posle optuzi da si ti to isto, a kad je lova u pitanju tu je tek zanimljivo - uvek ce da se centrira i dokazuje covek koji je u stvari jad i beda. Onaj koji ima njemu je to normalno i ne pada mu na pamet da se time istice cak suprotno, njemu je pun qratz da ga ljudi gledaju kroz pare i zbog toga `postuju`. Sad, ti isti ljudi koji ga verovatno pljuju iza ledja mogu samo po sebi da se iskenjaju jer realno, nikad im nije problem da se naguze i smeskaju ako to ovaj zatrazi.

Znaci samo bez predrasuda i malo vise postovanja prema tudjem misljenju. Neko voli neko ne, nekom se svidja nekom ne... U oba slucaja ni jedan od njih nije seljacina, pa makar to bili i Funky G ili Seka Aleksic. Cemu isticanje svojih kvaliteta podsmevanjem... Ko prasinu baca taj od prasine mora i da se isprlja.

Pozdrav!
mkozlica Re: ... 02.12.2009. 15:30 #164096

podrzavam... ipak na kraju kada se govori o necemu kao npr telefon nekome kao sto ti rece sluzi da se pokazuje (cena, izgled..), nekome da zavrsi posao (mail, a mozda i dobra kamera, a nekome samo dobra baterija i kristalan zvuk..), nekome da kupi najnovije od nekog brenda ali svako je nasao neku namenu...

i ja isto ne kapiram vredjanje... nema potrebe.. ali i pitanja koji je telefon bolji bez nekog definisanog cilja, za sta ce se koristiti npr. zato i dolazi do svadje..

aj uzdravlje ! :)

:: Pa to je uvek tako kada u temi ima prozivki, to jasno govori cemu ljudi teze ovde... Zasto ova tema nema vise postova na primer
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=22260&forid=34&katid=
:: Zato sto je u svastari nije tacan odgovor, ima 120-130 pregleda, moze da bude sprdnje koliko hoces, da se prica o cemu god, a opet ima par postova samo. Znaci interesovanja za druzenje ovde nema. Ovde se sve vrti oko pametovanja, ugleda?!, broja postova, dokazivanja materijalnog stanja i naravno - prozivki. Oket, ispravka... Ima i onih dobre volje koji vole da pomognu. Takvih je bas malo i nemoj sebe da smestis tu na brzaka kad procitas ovo jer vrlo je verovatno da nisi.
:: Prozivke su fascinantne, uvek proziva slabiji i tupaviji, a proziva se neko ili nesto. U ovoj temi je to iPhone. Zasto bas on? Pa ocigledno zato sto je los proizvod koji se samo dobro izreklamirao i nista vise... Vazi. Svako ko ga koristi kao primarni mob i ima ga duze od mesec dana, A RAZUME I UME sa tim sto ima u rukama nije mogao da kaze da je govno. Nekome nema potrebu za nekim posebnim funkcijama pa koristi neki sasvim obican telefon, a ima i onih koji su iskompleksirani pa iako nemaju pojma sta sve moze setaju njega. Znaci telefon je ipak i vizuelno dobar, a kako i ne bi kad je uradjen od strane maga za vizuelno
:: U ovoj temi tesko da je proucen do detalja, samo je opovrgnuto to da isti nesto nema (video, bluetooth, gprs...). Znaci, neko pljune i kaze kako je lose ili nema to i to, a onda neko ne bude lenj i napise da to nije bas tako i onda sta... Ispadne on poremecen, seljak, kompleksas jer ga poseduje i koristi svasta nesto na njemu. Nisam fan boy materijalnih stvari ili brendova koji god oni bili ali to ne znaci da ne mogu da napisem nesto tipa iPhone ima super funkcije i izgleda isto tako, Bang&Olufsen ima odlican kvalitet zvuka/slike i pri tom super izgleda... To sto neki degenerik zna bolje materiju od mene vezano na temu zvuk, video i slicno ima potrebu da mi se obrati na uvredljiv nacin i pokusa da me spusti ne znaci da cu ja tako da se osecam ili da to uradim. Rob brendova ce da vas optuzi da ste rob nekog brenda ako favorizujes neki drugi brend, sirovina i prostak ce da te ispljuje i posle optuzi da si ti to isto, a kad je lova u pitanju tu je tek zanimljivo - uvek ce da se centrira i dokazuje covek koji je u stvari jad i beda. Onaj koji ima njemu je to normalno i ne pada mu na pamet da se time istice cak suprotno, njemu je pun qratz da ga ljudi gledaju kroz pare i zbog toga `postuju`. Sad, ti isti ljudi koji ga verovatno pljuju iza ledja mogu samo po sebi da se iskenjaju jer realno, nikad im nije problem da se naguze i smeskaju ako to ovaj zatrazi
:: Znaci samo bez predrasuda i malo vise postovanja prema tudjem misljenju. Neko voli neko ne, nekom se svidja nekom ne... U oba slucaja ni jedan od njih nije seljacina, pa makar to bili i Funky G ili Seka Aleksic. Cemu isticanje svojih kvaliteta podsmevanjem... Ko prasinu baca taj od prasine mora i da se isprlja
:: Pozdrav!
STRANA 5 OD 5
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs