Isto sto i root na androidu .) Kupi sto pre, bices jos jedan spasen bede. Videces... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: .Sledeci fon mi je definitivno iP6,mada moraces mi pomoci,sta je jailbreak.Zasto se to koristi i koja je svrha :: :: __________________________________ :: ERIN GO BRAGH :: :: :: :: :: :: XXX has stopped working (phone app najčešće).....se dešava drugaru na Galaxy Note 3....kupio ga je na `buvljaku`.....pardon u Engleskoj, T+Mobile, simfree :: :: :: :: Dalje, drugar je pre nedelju dana uradio OS upgrade na Sony Xperia SP (buvljak, a ne pardon, Telekom paket) telefonu i sad mu je svaka nova slika u Galeriji siva (thumbnail). Factory restore, isto. Druga kartica isto....šta li je u pitanju ? :: :: :: :: Ja ni ne znam koliko moj iPhone 5 ima RAM memorije, jer me boli uvo, ništa mi ne koči sa 20 upaljenih aplikacija. Zašto bi se end user na telefonu time bavio ? Koliko RAM-a ima telefon mora da zna onaj ko se brine da će neki OS da koči :: :: :: ::
Moram da te ispravim Mare, nije isto...nije cak ni blizu :)
I bez jailbrejka, iphone je iphone..Savrseno smooth i stabilna masina.. Evo cak par meseci ne koristim nijednu krekovanu aplikaciju, sve free sa app store tako da mi jailbrejk prakticno ni ne treba.
Meni JB sluzi za Tweakove... Ja sam fasciniran tvikovima na iOS-u i kako sve to savrseno radi i kada se pocepa telefon... Ja samo mogu reci da ni rutovan android ne radi kao istvikovani JB iOS, prosto sve klizi kada ga i prepucas tvikovima koji se cesto update-uju i sve sljaka bolje i bolje... iOS 7.1.2 je fantazija ko se dvoumi neka cepi update JB radi i tvikova je sve vise , baterija jos bolje drzi nego na 7.1.1 pozdrav.
bem li ga ne igram se ni ja, ali volim da prilagodim OS sebi, a to ios 7 dozvoljava do bola :-D Pa ga modifikujem da sve sto radim radim jos brze nego inace. Znaci ultra brz ios+tweak posao odradim 2x brze nego obicno :-D
Pokusao sam da budem blag, da se neko ne nadje uvredjen a ti si bio direktan :) Moj je uvek JB, samo zbog CallerID Format Fix, jer imam doslovno milion kontakta u imeniku.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Moram da te ispravim Mare, nije isto...nije cak ni blizu : :: :: I bez jailbrejka, iphone je iphone..Savrseno smooth i stabilna masina.. Evo cak par meseci ne koristim nijednu krekovanu aplikaciju, sve free sa app store tako da mi jailbrejk prakticno ni ne treba :: :: A bez root-a, android....direkt kanta :: :: ::
Legendo jel znas mozda koji zadnji Ios pozdrzava Iphon 4s? i kad ce dodci u Banana Republic imas li dojavu :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Pokusao sam da budem blag, da se neko ne nadje uvredjen a ti si bio direktan : :: Moj je uvek JB, samo zbog CallerID Format Fix, jer imam doslovno milion kontakta u imeniku :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Moram da te ispravim Mare, nije isto...nije cak ni blizu : :: :: :: :: I bez jailbrejka, iphone je iphone..Savrseno smooth i stabilna masina.. Evo cak par meseci ne koristim nijednu krekovanu aplikaciju, sve free sa app store tako da mi jailbrejk prakticno ni ne treba :: :: :: :: A bez root-a, android....direkt kanta :: :: :: :: :: ::
Trenutno najnoviji 7.1.2 a podrzavace i 8. IP4 ce ostati na 7.1.2 on nece biti podrzan na 8. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
obavezno stavi Wifi booster! Mozes i volume booster ako bas hoces da gruva, svega ima u rezervi! :D:D
:: Pokusao sam da budem blag, da se neko ne nadje uvredjen a ti si bio direktan : :: Moj je uvek JB, samo zbog CallerID Format Fix, jer imam doslovno milion kontakta u imeniku :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Moram da te ispravim Mare, nije isto...nije cak ni blizu : :: :: :: :: I bez jailbrejka, iphone je iphone..Savrseno smooth i stabilna masina.. Evo cak par meseci ne koristim nijednu krekovanu aplikaciju, sve free sa app store tako da mi jailbrejk prakticno ni ne treba :: :: :: :: A bez root-a, android....direkt kanta :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.