Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Treba mi pomoć oko BLACKBERRY Curve 8320
STRANA 1 OD 1
KaiserSoze Treba mi pomoć oko BLACKBERRY Curve 8320 13.08.2008. 12:03 T11417

status: user
broj poruka: 568

Telefon je kupljen nov, kao free-unlocked, nikada nije bio ni u jednoj mreži.

Sve sjajno radi ali..

Kada pozivam bilo koga iz imenika on mi obavezno ubaci prefix +1 tako da broj koji pozivam izgleda ovako na primer +10641234567 a trebalo bi 0641234567. Kako da isključim tu opciju.

Molim za pomoć.
Unapred Hvala.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KaiserSoze Rešeno !!!! 13.08.2008. 12:29 #66040

broj poruka: 568
U telefonu ima takav HELP na kome bi mogli da mu pozavide mnoge druge kompanije, nije ni čudo što je po prodaji na američkom kontinentu ispred mnogih drugih, iako jako mlad kao proizvod.
Elem, momak ima predefinisane country cod-ove tako da ih biraš po svom nahođenju, ovaj +1 je bio za Kanadu, gde je telefon i kupljen.
Ali tu nije kraj, možeš mu definisati neograničen broj takvih prefix-a za interne grupe, poslovne brojeve, privatne brojeve... ccc
Nije ni čudo što moji u Kanadi na njemu imaju land line (fixnu), cellular line (mob), voip, skype, messanger - sa njim otvaraju vrata zgrade, garaže, uključuju frižider na hladnije ili snimaju tv kanale, sve pozivanjem na određene šifre. Pa sad ti vidi.

Ehhhehehe.

Čuo sam da će to sad i Lelecom da uvede kod nas :)

Ma važi !!!

A i Mts i Telenor koji nude blackberry servis kod nas nemaju ni 20% u ponudi onoga što inače čini black berry mrežu, hot spotove i sl.
Za 10cad $ (oko 7€) sa wifi hot spot-a, javnog ili privatnog, kod kuće, možeš da obavljaš pozive po celom svetu bez ograničenja u broju, trajanju ili kvalitetu istog.
Isto se odnosi na blackberry messaging - on je besplatan, jer ti ulazi u tkzv. plan, odnosnu mesečnu pretplatu, tj. ne tarifira se uopšte.
E kod naših provajdera nisu ni čuli da to blackberry mreža može, a nude blackberry usluge, doduše, samo email i pristup netu ali zaboga ne preko gprs.
Kukala nam majka, gde smo mi a gde je ostatak sveta...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mladenk ... 16.08.2008. 21:46 #66480

broj poruka: 89
pricati o blackberryju u zemlji u kojoj se nokia uzdize u nebesa....stvarno nema potrebe,zar ne?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs