Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
N95 i mem. kartica - Neresiv problem..
STRANA 1 OD 1
sawitch N95 i mem. kartica - Neresiv problem.. 26.08.2008. 13:13 T11615

status: user
broj poruka: 667
Pozdrav drustvo, nije me bilo odavno sa mojim problemima, sto znaci da ste me dobro poducili... :)
Evo novog. Kupio sam N95 Nokiu, i sve bilo OK dok nisam kupio memorijsku karticu od 4 GB. Nastaju mi problemi non-stop, brisu mi se podaci sa nje... Vrljavi mi... Isao sam sad na Zlatibor i pola slika i snimaka mi je pojela... Poludeo sam. Help!!!??? Ne znam sta da radim...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stevan07 probaj nije tesko 26.08.2008. 13:26 #67723

broj poruka: 185
izvadi memorijsku karticu ako bez nje radi ok menjaj jeeeeeeeee
pozzzzz
Terminator

Equinoxe Re: ... 26.08.2008. 13:30 #67724

broj poruka: 12057

Snimaj nešto na Phone Memory čisto da vidiš da li je sve sa softverom OK. Ako sve snima kako treba i snimci ostaju, izvadi karticu i očisti kontakte malo. Da ti nemaš neki idiotski antivirus u telefonu koji se preterano kurči ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

krkub ili zajmi neku drugu memcard... 26.08.2008. 13:33 #67725

broj poruka: 1029

pa probaj sa njom iste manipulativne radnje

pufi re 26.08.2008. 13:38 #67726

broj poruka: 2196
da li si je formatirao kad si j eprvi put stavio

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

gile23 ... 26.08.2008. 13:48 #67727

broj poruka: 9121
Ok, valjalo bi da prvo formatiras karticu, drugo moze biti neki virus ili neka aplikacija i trece mozda ti je pokvaren slot za karticu, prvo zameni karticu sa nekom drugom, ako je sve normalno onda je pokvarena memorijska od 4GB, onda je odnesi u servis i vidi ako nista od ovoga ne pomogne odnesi telefon sa sve memorijskom u servis pa neka oni nadju resenje, to ti je oko 1000din.-2000din. ako si u Beogradu, a ako si u unutrasnjosti onda ti je to do 1000din.

Pozdrav!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar format..... 26.08.2008. 15:07 #67734

broj poruka: 3992
verovatno ti neki fajl na memorijskoj brka pojmove....

sawitch ... 26.08.2008. 15:25 #67735

Ovako:
Prvi put kad sam stavio karticu nisam je formatirao, ali kasnije jesam.
Ja sve snimam i sve je OK, ali mogu da pregledam samo jednom, vise ne. Uvek se nesto desi i pobrise sve gluposti. Uvrljavi naprosto. Ne znam koji joj je. A inace kartica je nova, pre par dana kupljena, telefon isto. Poludecu...
Sad je ubacim u citac kartica u laptop i ne mogu vise ni da je formatiram. Jednostavno nece.
E da, nekad mi napise i da je corrupted kartica, i na fonu i na kompu. A mislim da nemam instaliran ni jedan antivirus na telefonu, tako da ne koci to. A nemam ni na kompu jer sam pre 2-3 dana reinstalirao windows i stavio neku dark lite verziju. Izgleda OK. Nisam morao ni jedan driver da instaliram, sve je imao.
Sta cu sad?
MyDoom Tune Up 2008! 26.08.2008. 16:59 #67742

broj poruka: 553
probaj sa njime da je procesljas da vidis sta ce da ti kaze.
Poz

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.

sawitch .. 26.08.2008. 19:23 #67753

Sta je to???
Gde da nadjem???
MyDoom Evo ti link za trial... 26.08.2008. 19:44 #67756

http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/TuneUp-Utilities.shtml
A za full verziju valjda znas sta treba da radis.Ako nisi ponovo snimao nesto na karticu sa njim mozes da povratis podatke.

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.

sawitch ... 26.08.2008. 21:43 #67770

Skinuo sam program, i on mi nasao neke probleme, odradio i defragmentaciju, i sta sad da radim??? A snimao sam ranije... Ima li ko resenje za ovaj problem? Mene zeza telefon i kartica, kako da ih ukomponujem da rade kako treba?
MyDoom Sad mi pade na pamet... 26.08.2008. 22:00 #67782

Nemoj NIKAD da formatiras karticu u nekom drugom telefonu ili racunaru osim u tvom telefonu u kojem je koristis jer to zna da pravi sa nekim uredjajima opasne probleme!Znaci uzmi lepo formatiraj karticu na laptopu pa je onda ubaci u telefon i tu je formatiraj pa resetuj telefon.Neces morati vise da je formatiras osim da je brises.
Poz

dorabi1 zameni karticu ..... 26.08.2008. 22:18 #67786

broj poruka: 939
...tamo gde si je kupio,uzmi drugu i to nemoj kingstona ako nemorash(dve sam menjao pre transcenda).
Obavezno flesuj telefon sa najnovijom verzijom software-a jer ti fabricka neca raditi lepo sa 4 gb karticama.(pre toga bekapuj telefon ako ima nesto vazno i obavezno izvadi sim karticu)
Tek tada ubaci karticu 4 gb formatiraj i nebi trebalo da bude problema.
Pozz!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs