Cini mi se da je jos neko ovde bio tako `pametan` pa kupio nesto slicno ili cak isto, ne gledajuci da li je `Made in PRC`, pa posle kuku i lele...a bacate 500e, ne znam koliko su one skinute sa mreze i dekodovane. Mozda i gresim, ali Finland je sasvim druga stvar, obavezno obracati paznju da opet ne bi bilo problema :))
Pa vidi se s` kilometra,po kvalitetu izrade maske! Ali ostavi se corava posla,ako nemas sada kinte za pravu n95 cekaj dok skupis,nemoj se zamlacivati sa Kinezima...
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: kako da je prepoznam da nije kineska,mora da ima nest :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: ::
kloni se toga. Držao sam jednu Nokiu kineza u ruci. To se baš i ne može nazvati telefonom. Koštaju, tj. ortak je platio u Rusiji 150eur. Khm mislim ako ti ovde neko traži više, a znaš da je kinez namesti mu batine. Drugo, lako ćeš provaliti po ekranu i plastici dal je kinez il ne. Ekran je tiha jeza, softver paaa...pola onoga ne radi, grafika ko da sam ja crtao(pijan, levom rukom), a ako si već polud`o da baciš tolke pare na mob bolje kupi Iphone. a sta ti ja znam...
Bio je već jedan post mislim na ovu temu, i kao i sad svi su dali odgovor koji i sada dobiješ. STAY AWAY !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Stvar prestiza neki bi rekli, ali ako kupis to, moze neko ko zna ista o racunarima opasno da ti se smeje, ako hoces IPhone ili neki HTC, i to kupi u nekoj normalnoj firmi!!!
jedan majmun je kupio kao sony ericsson k530i i dosao u servis da me ubedjuje kako to nije kinez nego najnoviji s.e model,zamislite tv,stereo zvucnici,maska sljasti ko ciganska mahala,touchscreen i kamera nepoznate rezolucije. ta kineska n95 nema touchscreen ali samo koma pijan covek moze da je uzme jer je izrada na nivou kineskog sela:) poslusaj momke,pravo ti kazu
Ima takva slicna i ruska, jedni je tastatura drugacija od kineske, ruska slova su i da ta ruska je touch screen, a ako vec dajes toliki kes i ako hoces Nokia-u sacekaj N96 ako se jos nije pojavila u prodaji u Srbiji, ali mislim da odavno jeste, i da ako hoces imas i 8GB N95, ili neki IPhone ili HTC, srecno sa kupovinom!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.