Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Pribor za HTC, gde?
STRANA 1 OD 1
rakita Pribor za HTC, gde? 23.09.2008. 12:19 T12146

status: user
broj poruka: 2
Da li zna neko gde bih mogao da nabavim USB kabl za HTC s730 i koji bi servis u Bgd bio za ovu firmu.
Inace, mini usb port izgleda kao polutrapez - s jedne strane cetvrtast, a sa druge zakosen.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 23.09.2008. 12:59 #71962

broj poruka: 711
Ako ti je port na telefonu mini USB, onda nije frka... Taj kabl imas u svim supermarketima i Tehnomarketima... Ako je neki proprietary onda si pukao... Probaj tamo gde si kupio telefon...
geloso :: 23.09.2008. 12:59 #71963

broj poruka: 584

To je prakticno obican mini, zakosen je samo zbog slusalica, tako da ide normalan data kabl.
Slusalice imaju taj ispust da mogu da se bodu samo u HTC uredjaje, a isti port je
za punjenje, slusalice i podatke.
rakita Kabl 23.09.2008. 17:52 #72019

broj poruka: 2
Huh! Hvala, carevi! Otvoriste mi oci. Stavio sam data kabl sa mini od foto aparata i radi! A ja se ubih trazeci po gradu i niko nije zano to da mi kaze.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs