Imam problem sa Nokiom N70,kada kuckam poruke desava se da se ugasi,ali ne uvek,mada zna da se ugasi dnevno i do 5-6 puta!Ja sam sumnjao na bateriju,(posto cesto puta punim na brzinu,pa ne ostavim da se napuni do kraja)mada mi je cudno da se samo gasi u situaciji kada kuckam poruke,i odmah posle toga se upali!
Kada postavljas pitanja, daj sve podatke koji mogu biti potrebni onome ko ima neku sugestiju i zeli da ti je uputi.
-Da li je u pitanju nov, nekoriscen uredjaj? -Da li imas mem karticu? Ako je odgovor `da`, kolika je? -Da li si probao da flesujes BIOS (firmware)? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia (a pate od toga i druge firme) je poznata po problemima sa kontrolerima memorijskih kartica. Sa nekim brendovima i kapacitetima rade, sa nekima ne. Ako imas karticu, probaj da je izvadis i vidis sta se tada desava.
Bekapuj sve na telefonu i ugasi ga. Pritisni zajedno zeleni tel. + zvezdicu + 3, i sa drugom rukom upali fontele i dalje držeći tastere. Drži ih 10 sekundi. To ti je brisanje OS-a i kopiranje novog i ROM-a. Ako i sa od nule Symbianom bude zajebavao, nosi u servis. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Slazem se sa kolega Bax-om,samo bih malcice jednostavnije objasnio coveku proceduru(mnogi drugari koji citaju berzu,mi kazu da cesto ne razumeju u potpunosti objasnjenja koja dobiju,jer nisu napisana korak po korak,a nekome ko PRVI put radi nesto treba tako objasniti,dakle detaljno).Dakle,ugasis fon,Baterija treba biti vise od pola puna,ne sme imati 1ili 2 crtice. U ISTO vreme stisnes tastere ZVEZDICA,ZELENA SLUSALICA,I BROJ 3!!! Cetvrtim prstom stisnes dugme za paljenje telefona i drzis tastere 10-ak sekundi(ne pustaj ih cim se upali svetlo na ekranu) Kad pustis tastere pojavice ti se da izaberes vremensku zonu,vreme...Ako se ne pojavi podesavanje vremenske zone i sl. nisi resetovao fon,i onda ponovis proceduru dok se ne pojavi to sto treba.Pazljivo to podesi i fon je resetovan. Memo kartica i sim kartica ostaju netaknute,pobrisan je samo sadrzaj telefona. Ako i pored ovog reseta zeza nosi ga u servis.A preporuka je ako nemas neke preterano bitne stvari na memo kartici formatiraj i nju,za svaki slucaj(prethodno bekapuj slike,video klipove...)
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: Bekapuj sve na telefonu i ugasi ga. Pritisni zajedno zeleni tel. + zvezdicu + 3, i sa drugom rukom upali fontele i dalje držeći tastere. Drži ih 10 sekundi :: To ti je brisanje OS-a i kopiranje novog i ROM-a. Ako i sa od nule Symbianom bude zajebavao, nosi u servis :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.