Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Dual sim
STRANA 1 OD 1
doca80 Dual sim 03.10.2008. 22:53 T12352

status: user
broj poruka: 3053
Da li postoji jos neki telefon osim Samsung-a D880 duos koji podrzava dve sim kartice???

KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 03.10.2008. 23:05 #73480

broj poruka: 12057

Recimo
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1857/Anycool/K88
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ugrađujem vam u Windows 32-bitni sistem

gile23 ... 03.10.2008. 23:29 #73489

broj poruka: 9121
Ja sam video u nekom nasem casopisu jos jedan razlicit od ovoga sto ti je bax rekao, slicnih karakteristika, i mislim ako ti to bas treba kupi taj Samsung i bices miran!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gabyhege ili ovako... 03.10.2008. 23:31 #73490

broj poruka: 188

http://www.2simbg.com/

pozz
Fencer ... 03.10.2008. 23:54 #73496

broj poruka: 217

Samsung d780 duos

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1731/Samsung/D780-Duos

Daum ... 04.10.2008. 00:32 #73503

broj poruka: 12805
Samo ne gledaj Anycool telefone, jer su katastrofalni po svakom pogledu - najgore nesto sto je stiglo iz Kine...

Equinoxe Re: ... 04.10.2008. 00:59 #73507

broj poruka: 12057

Jesu njesra, fallout time im je ODMA. Al ja ne znam koji ima jop DualSim opciju. AnyCool uzmeš u ruku, on se raspao. ti taman da ga sklopiš, a on se rastavio u još više delova. Plastika je gora od najgoreg MSI-a.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ugrađujem vam u Windows 32-bitni sistem

:: Samo ne gledaj Anycool telefone, jer su katastrofalni po svakom pogledu - najgore nesto sto je stiglo iz Kine..
::
doca80 Ja trazim 04.10.2008. 01:51 #73514

nesto sa zver funkcijama,znaci kamera minimum 5 megapiksela,par giga memorije ali i kvalitet izrade...Oni Anycool,ma to je sve tesko sranje! Sve u svemu MRZIM Samsung jer ne podrzava teme,ton za poruku ne mozes da menjas(ima samo 4 fabricka tona),meni im svima izgleda isto i dosadno,i fonu od 30e i fonu od 300e,ma sve isto i dosadno,i jos mnogo sitnica koje me nerviraju! Nadao sam se da postoji takav fon zver sa 2 kartice,i prosto ne mogu da poverujem da se ni jedna druga poznata firma poput Sony Ericsson-a ili Motorole nije setila da napravi takav fon! Steta Hvala svima na odgovorima.

Daum Re: Ja trazim 04.10.2008. 04:57 #73520

broj poruka: 12805
Novi Samsung F480 moze da menja melodiju poruke. :D
Proverio sam, jer sam ga uzeo devojci. Lici na iphone, samo je bolji. Izrada je fenomenalna... Ceo je od aluminijuma...

5mpx, touchscreen, slot za kartice, ali jbg ne podrzava dve SIM kartice...

:: nesto sa zver funkcijama,znaci kamera minimum 5 megapiksela,par giga memorije ali i kvalitet izrade...Oni Anycool,ma to je sve tesko sranje! Sve u svemu MRZIM Samsung jer ne podrzava teme,ton za poruku ne mozes da menjas(ima samo 4 fabricka tona),meni im svima izgleda isto i dosadno,i fonu od 30e i fonu od 300e,ma sve isto i dosadno,i jos mnogo sitnica koje me nerviraju! Nadao sam se da postoji takav fon zver sa 2 kartice,i prosto ne mogu da poverujem da se ni jedna druga poznata firma poput Sony Ericsson-a ili Motorole nije setila da napravi takav fon! Steta Hvala svima na odgovorima
:: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!
civica A sta znam ja.... 04.10.2008. 09:41 #73528

broj poruka: 63
...sam imao prilike,igrom slucaja,da isprobam neki CECT ili kako vec,I za neke smesne pare ,oko 150e bio je super....jedino je kamera bila malo spora...svraticu do kolega iz bivse firme da ih pitam da li su imali reklamacija,ITD...ako ti nesto znaci!

Mlogo znatizeljan tip???

doca80 Re: A sta znam ja.... 04.10.2008. 10:42 #73533

Pa sve su to neke nepoznate marke,a mogu da zamislim kakve su im tek funkcije i kvalitet izrade,kamere... Ja sada imam N73 ME i fon koji kupim sledeci mora biti bolji od ovog sadasnjeg po svemu,a zelim fon sa dve kartice,da postedim sebe nosenja 2 telefona gde god da krenem... Mislim N73 nije bas mali i lagan telefon i kad ga stavim u dzep od farmerica mogu neki ljudi da protumace da sam `srecan` sto ih vidim,a zamislite 2 telefona u dzepu...!!! Ma nista,cekam da se neke poznatije firme smiluju i naprave dual sim fon koji ce da lici na nesto... pozzzzzzzzzzzzz

:: ...sam imao prilike,igrom slucaja,da isprobam neki CECT ili kako vec,I za neke smesne pare ,oko 150e bio je super....jedino je kamera bila malo spora...svraticu do kolega iz bivse firme da ih pitam da li su imali reklamacija,ITD...ako ti nesto znaci
:: Mlogo znatizeljan tip??
civica PAMETNO.... 04.10.2008. 11:08 #73534

broj poruka: 63

Mlogo znatizeljan tip???

darkoman imam d880 04.10.2008. 12:54 #73548

broj poruka: 103

Imam ovaj telefon i prezadovoljan sam sa njim,nemogu da se menjaju teme,ali tonovi poruka mogu to je provereno.Mozes za wallpaper da stavis i GIF animacije a softver mu je odlican i prilicno brz bez obzira dali pregledas fajlove sa telefona ili sa mem.kartice

doca80 Re: imam d880 04.10.2008. 14:00 #73556

Ja nisam imao prilike da ga testiram pa bi voleo da cujem misljenje nekog ko ga ima-kakva je kamera,jel ima ono cuveno Samsungov-o kasnjenje slike prilikom pomeranja fona,kakav je blic i slike nocu jel su jasne,kakav je zvuk na zvucniku i u slusalicama,koliko traje baterija...

:: Imam ovaj telefon i prezadovoljan sam sa njim,nemogu da se menjaju teme,ali tonovi poruka mogu to je provereno.Mozes za wallpaper da stavis i GIF animacije a softver mu je odlican i prilicno brz bez obzira dali pregledas fajlove sa telefona ili sa mem.kartic
gile23 Re: Re: imam d880 04.10.2008. 14:14 #73561

broj poruka: 9121
Ovo je moje misljenje o svim ti Samsung telefonima, to ima dizajn koji traje godinu dana i posle mozes da ga prodas, ali Nokia je Nokia, tako malo sacekaj da se jos neko aktivira na tom polju, Nokia N73 ME je sasvim solidan telefon, reci sta si uradio,...

Pozdrav!

:: Ja nisam imao prilike da ga testiram pa bi voleo da cujem misljenje nekog ko ga ima-kakva je kamera,jel ima ono cuveno Samsungov-o kasnjenje slike prilikom pomeranja fona,kakav je blic i slike nocu jel su jasne,kakav je zvuk na zvucniku i u slusalicama,koliko traje baterija..
:: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!
:: ::
:: :: Imam ovaj telefon i prezadovoljan sam sa njim,nemogu da se menjaju teme,ali tonovi poruka mogu to je provereno.Mozes za wallpaper da stavis i GIF animacije a softver mu je odlican i prilicno brz bez obzira dali pregledas fajlove sa telefona ili sa mem.kartic
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs