Imam nekoliko pitanja. Stalno mi u outbox odlaze neke poruke niodkuda koje se kao spremaju za slanje ali ne uspeju pa mi povremeno izbaci gresku da nije poslato (ne trosi kredu) ali ja to nisam nigde stavio da radi a sve sam pregledao cak mi nisu ni poznati brojevi na koje hoce da prosledi sms. Takodje mi ponekad izbaci app.closed main. Zasto? Nemam USB kabl pa pitam da li bih mogao da instaliram novi Symbian preko Bluetooth i kako to da izvedem i gde da skinem za phone?
Veoma je moguce da imas neki virus... Da bi resio taj problem ne moras da ubacis novi symbian,dovoljno je da resetujes telefon,a kako se to radi imas detaljno na ovom linku http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=12208&forid=8&katid=4 Citao sam o nekom virusu koji radi bas to sto si opisao,zato RESET!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Imam nekoliko pitanja. Stalno mi u outbox odlaze neke poruke niodkuda koje se kao spremaju za slanje ali ne uspeju pa mi povremeno izbaci gresku da nije poslato (ne trosi kredu) ali ja to nisam nigde stavio da radi a sve sam pregledao cak mi nisu ni poznati brojevi na koje hoce da prosledi sms. Takodje mi ponekad izbaci app.closed main. Zasto :: Nemam USB kabl pa pitam da li bih mogao da instaliram novi Symbian preko Bluetooth i kako to da izvedem i gde da skinem za phone? ::
da ti je u phone uleteo neki virus. Pazi, simbiani su jako ranjivi i zato se ni u ludili nemoj konektovati na javna BT cvorista niti surfovati ako nisi instalisao antivir (ima ih i u free verzijama).
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.