za one korisnike koji imaju novije Nokia ili SonyEricsson telefone sa kamerom od 2.0Mpix da uslikaju sto bolje mogu po jednu sliku iz bliza, iz daljine, po danu i nocu (4) pa neka bace na net. Heo bih da vidim kvalitet tih `idiota`. Thanx
Moze, slikaj po volji :) samo da je izbliza, u daljini, nocu i danju. 4 slike...
- A N G E L -
:: Može li Nokia N70? Hoćeš li nešto konkretno da se slika ili...? :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Imas na `MobilnomSvetu`(nadam se a gospoda nemaju neki problem i s njima, da mi ne ode post u zaborav) nakacene slike u raznim rezolucujama. Samo izaberi telefon( npr K610i i 5310) i pogledaj pod `Kompletnim Testom`....Poz!
A zasto bas 2.0mpx? Zar ti ne treba nesto u vecoj rezoluciji(3.2 ili 5.0)?
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: za one korisnike koji imaju novije Nokia ili SonyEricsson telefone sa kamerom od 2.0Mpix da uslikaju sto bolje mogu po jednu sliku iz bliza, iz daljine, po danu i nocu (4) pa neka bace na net. Heo bih da vidim kvalitet tih `idiota`. Than :: :: :: - A N G E L -
:: A zasto bas 2.0mpx? Zar ti ne treba nesto u vecoj rezoluciji(3.2 ili 5.0) :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: za one korisnike koji imaju novije Nokia ili SonyEricsson telefone sa kamerom od 2.0Mpix da uslikaju sto bolje mogu po jednu sliku iz bliza, iz daljine, po danu i nocu (4) pa neka bace na net. Heo bih da vidim kvalitet tih `idiota`. Than :: :: :: :: :: :: - A N G E L -
:: Ma moze vise, naravno, ali ne znam koji ima 5Mpi :: :: :: - A N G E L - :: :: :: A zasto bas 2.0mpx? Zar ti ne treba nesto u vecoj rezoluciji(3.2 ili 5.0) :: :: :: :: :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: :: :: za one korisnike koji imaju novije Nokia ili SonyEricsson telefone sa kamerom od 2.0Mpix da uslikaju sto bolje mogu po jednu sliku iz bliza, iz daljine, po danu i nocu (4) pa neka bace na net. Heo bih da vidim kvalitet tih `idiota`. Than :: :: :: :: :: :: :: :: :: - A N G E L -
Reci mi za onu drugu masinu, koja je to ploca (deluje novija), cini mi se neki mPGA-60X, koji Xeon je to, koji RAM, PSU, chipset i brand. Koja je grafika, integrusa ili nepa na PCIe x8 koja se napaja onim konektorom....
- A N G E L -
:: :: Nokia N73ME, 3.2 mp :: http://rapidshare.com/files/153855734/Fotke.rar.htm :: :: Ne mogu da kačim na ImageShack, ide mi na nerve taj sajt :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.