Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Sony Ericsson baterija?
STRANA 1 OD 1
muchacho Sony Ericsson baterija? 19.10.2008. 18:12 T12704

status: user
broj poruka: 36

Desava mi se sledece:
Punim telefon ( Sony Ericsson W950), vec dva-tri sata, i indikator punjenja pokazuje da je telefon prikjucen na punjac, i da se puni, ali cim ga skinem sa punjaca, baterija je prazna kao da nije ni punjen...
Cenim da je baterija riknula, ali nesto me kopka...

Ovo mi se jednom desilo pre dve nedelje, nikako nije hteo da se napuni, i ja promenim uticnicu (mesto punjenja), i telefon se napuni bez ikakvih problema... posle toga je bilo sve ok.
Nije mi jasno kako to da promenom mesta punjenja, telefon uspe da se napuni???
Nema logike...? Mozda tad nije bilo kontakta, ne znam... Kako god sad nece ni to, jednostavno se ne puni.
Da li se neko susretao sa ovim?

Hvala unapred na odgovorima.
Poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
muchacho Ne verujem... 19.10.2008. 18:26 #76017

broj poruka: 36

ali proradio je opet...puni se :). Ne moram da bacam pare za novu bateriju. Da li neko zna da li su upitanju kontakti ili nesto drugo?
MACHINE Sasvim sigurno nije baterija 19.10.2008. 18:37 #76020

broj poruka: 5714
vec ti je neispravan punjac...ako imas garanciju...pravac u servis/radnju

- A N G E L -

Panta019 Re: Sony Ericsson baterija? 19.10.2008. 18:53 #76023

broj poruka: 1583
Ja sam imao potpuno isti problem dok sam imao Sony Ericsson J110i. To mi se desilo 3 meseca nakon sto sam ga kupio. Probao sam da zamenim punjac ali nije pomoglo. U servisu su locirali da je problem bio u telefonu. Popravili su to i od tada nije vise zezao.

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

::
:: Desava mi se sledece:
:: Punim telefon ( Sony Ericsson W950), vec dva-tri sata, i indikator punjenja pokazuje da je telefon prikjucen na punjac, i da se puni, ali cim ga skinem sa punjaca, baterija je prazna kao da nije ni punjen..
:: Cenim da je baterija riknula, ali nesto me kopka..
:: Ovo mi se jednom desilo pre dve nedelje, nikako nije hteo da se napuni, i ja promenim uticnicu (mesto punjenja), i telefon se napuni bez ikakvih problema... posle toga je bilo sve ok
:: Nije mi jasno kako to da promenom mesta punjenja, telefon uspe da se napuni???
:: Nema logike...? Mozda tad nije bilo kontakta, ne znam... Kako god sad nece ni to, jednostavno se ne puni
:: Da li se neko susretao sa ovim
:: Hvala unapred na odgovorima
:: Po
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs