Sorry drugar al, ja sam pao sa fotelje kad sam ga video umirući od smeha. Toliko je ružan da sam se zacenio.
O ukusima se ne raspravlja, ako se tebi sviđa, nema priče. Nažalost, izgleda ga kod nas nema nigde. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
i prvenstveno je namenjen zenskom rodu... Jesi siguran da bas to hoces??? Drugar je imao par komada i nije mogao da ih proda mesecima i na kraju ih je poklonio klincima u komsiluku.
i meni je gadan i nikad nisam hteo da ga uzimam u zameni jer ga iskreno niko nije ni hteo,cast izuzecima druze to samo preko nekih oglasa ces naci za neku smesnu cenu.... imas u monohromatskoj i color varijanti display zelim ti srecu u potrazi....
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.